Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Gynoferon kullanıp mide bulantısı ve kusma yaşayan var mı? Su dahil tüm içecekler demir kokuyor. Bu durumu yaşayıp doktoru ilaç değiştiren arkadaşlar var mı?
evet canım ben de çok mida bulantısı yaptı. günüm zehir oluyordu. drumdsa değiştirdi ilacı. şimdi yemeklerle beraber alınabilen bi demir hapı kullanıyorum. kabızlık ve bulantı sorunu yaşamıyorum çok şükür.
bende gynoferon ve eleviti beraber kullanıyorum ama bahsedilen bulantılar olmuyo.Büyük tuvaletimi daha rahat yapmama yardımcı oluyo....
bazı insnaların demir ilaçları,portakkal suyu bulantı hassasiyetini tetikler..bana olmuyor demekki sizin hassasiyetiniz var..benimde zeytine var mesela bu hassasiyetim..her bünyede farklı oluyor
gyneferonu bende kullandım ama sadece 2 kez..midemi kaskatı yaptı kustum iki büklüm gezdim.ayrıca portakal suyu gibi ürünlerle alınınca demir emilii artar yani faydalı bişey.doktoruma söyledim ferimax diye minik şişelerde vanilya kokulu çok tatlı ilaç verdi.içbir sorn kalmadı.içemiyosanız bırakın işkenceye gerek yok.gidip söyleyin değiştirsin doktorunuz..ben hala akşamları demir ilacımı alırım peşine meyve yerim yada portakal suyu ve greyfurtu karıştırıp içerim.taze sıkarım.yararı maximum olur.32. haftalığım..
bende hapı ıctıkten yarım yada 1 saat sonra hemen tuvalete kosuyorum ama bulantı yapmıo