Aile Planlaması Gynefix spiral ve korunma sorunu

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Birak ya bazilarinda bi havalar.. ne var yani fikir istediysen.. git dr una sor bla bla.. vay bee valla akil edememistir.. sizin tecrubenizi merak etmis iste
Ben paylaştım iyisini de kötüsünü de. Bu noktada doktorla ile karar vermesi lazım değil mi? Spiral kayıyorsa başka yönteme yönlendirir doktor çünkü. Sağlık konularında kişisel tavsiye vermek doğru gelmiyor bana

Kisisel tavsiye istemiyor zaten.. tecrubenizi sormus.. herseyde sormuyor muyuz? Yani hemen konu sahiplerini terslemek moda..

Sorunca ne oluyor anlamıyorum. Ben burada gebe sayfasında duyduğum bir vitamini doktoruma sorunca hastadan talep gelince veriyoruz demişti.buradan görmesem aklına gelmeyecek hatunun. İlk gebeliğin ve çevremden buradan öğrendim çoğu şeyi. Sonra gidip doktora danıştim. İlla hemen ti ye alınacak.

Nasıl ilişkinizi etkiliyor ?

Birak ya bazilarinda bi havalar.. ne var yani fikir istediysen.. git dr una sor bla bla.. vay bee valla akil edememistir.. sizin tecrubenizi merak etmis iste
Bir de sırf o tecrübeyle hayatımı şekillendireceğini düşünecek kadar kendini önemsemek var :) kaldı ki yazmışım 1doktora bile güvenemiyorum diye vay efendim tıp fakülteleri kapatılanına geldi :) ayy akşam akşam uğraşmayacağım daha umarım üyeliğim sonlanır :)

Sen ve arkadaslarinizda her gelen konu sahibine acaba neden saldiriyorsunuz.. asil sizler uygunsuz is yapiyorsunuz
Beğenmedim atın o zaman.Lutfen elde sopa milleti hizaya sokmayın.Hanimefendiye kimse birşey demedi ilk mesajlarda doktora sorun dendi kendisi atarlandi.

Kisisel tavsiye istemiyor zaten.. tecrubenizi sormus.. herseyde sormuyor muyuz? Yani hemen konu sahiplerini terslemek moda..
Bak söyledim arkadaşı ki kaydı ve içinde parça kaldı. Sonuç ameliyat oldu alındı ama bir daha çocuğu olmadı. Ne kadar korkutucu bir yorum dimi? O yüzden ben hep doktora gidin derim diyorum da

Birde az once dr konusunda kotu drlardan bahsettik.. sorunca ne oluyor yani verecek cevabin yoksa yazma yani, fikir almakta suc olmus

Beğenmedim atın o zaman.Lutfen elde sopa milleti hizaya sokmayın.Hanimefendiye kimse birşey demedi ilk mesajlarda doktora sorun dendi kendisi atarlandi.
Ohfff sende orjinal
Ol
Kendin cumleni kur, baskqsini taktlit etme.. neyse fikrin yoksa yazmazsin dalga gecme iz gerekmez

Bir cok şeyi bende bu forumda öğrendim ama aynen böyle insanlar yüzünden yıllar oldu girmedim hadi dedim bilirler belki ama şoka girdim konu nerelere geldi yok o doktor bilmem be babana yani :)

Doktora yönlendirmek egolu olmak mı? Cehalet kokan forumdan kendinizi bir an önce kurtarmanız dileğiyle

Gene bos yapiyorsunuz kadin sormus tecrubeniz nedir.. yardimci olsaniz nolur yani? Illa yok dr a sor bla bla.. sadece burda yazanla hareket etmeyecektir herhlade..

Kaldi ki herkes soruyo boyle sorular cullanmasaniz olmaz
Bu konuda katılıyorum size. Doktorlar kendileri kullanmadıkça bilemezler nasıl hissettirdigini. 20 Li yaşlarda spiral ve hap kullandım ve kan kaybından ölecektim nerdeyse. Cok asabi oldum hatta intiharı bile düşünecek duruma geldim. Doktoruma kalsa biraz daha bekleyip vücudumun uyum sağlamasını beklemeliydim. Oysaki vücudumu kimse benden daha iyi tanıyamaz. Demekki bı seye karşı hassasım ben. Suan kondom hariç hiç birseyle korunmuyorum.

Bak söyledim arkadaşı ki kaydı ve içinde parça kaldı. Sonuç ameliyat oldu alındı ama bir daha çocuğu olmadı. Ne kadar korkutucu bir yorum dimi? O yüzden ben hep doktora gidin derim diyorum da
Sen yazmissin canim bende yazdim ama daga gecmek gereksiz ve cidden son zamanlarda bu hep oluyor burda ve baya irrite edici

Aynen oyle.. bende kan kaybindan olecektim ve cikarttirdm.. dr dedi vucut uyum saglasin ama dayanmadim

Yönlendirmedi ama onu ne yapalım ? Spiralim kaymış çıkarttığı gün aynı spirali takmaktan bahsetti bende sorun olmasın dedim gynefiksten falan bahsetmedi bileee hapı ben sordum önüme yazdı attı bunu kullan dedi ..bu platformlar olmasa sosyal medya olmasa farzedelim ne olacak şimdi her doktor a dan z ye anlatmıyor iste anlatmak istediğim bunlar bu noktada da doktoru değiştireceğim yine özele gideceğim zaten ama böyle olunca güven kalmıyor

Olur mu doktor ne önerdiyse kullanmalıyız yoksa cahilin önde gideniyiz :) ben hapı sormasam bana 2. Seçenek sunulmadı bile değil gynefix :) ne yapıyorsak araştırıp didikleyip yapıyoruz KESK’e herkes işinin ehli olsa ama bademde durum bu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…