- 6 Mayıs 2022
- 50
- 52
- 33
- Konu Sahibi blueberriess
Olsa da sorun yok o hesabada giremiyorum zaten uzun zamandır şimdi ebediyen byeee :)Yönetimin haberi var mı bu durumdan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsa da sorun yok o hesabada giremiyorum zaten uzun zamandır şimdi ebediyen byeee :)Yönetimin haberi var mı bu durumdan?
Ne alaka ya herkes tecrubesini yazsin diye sormus. Tibbi bilgi istememis.Otrera tıp fakültesine git bi daha oku hanımefendi beğenmedi seni geri kalmışsın
Hanımefendi sağlıkla alakalı sorularınızı ulu orta forumlara değil gidip doktora muayene olup sorun. Onu istemem bunu yapmam eee? Hap bile herkese aynı şey verilmezken burda anket yapar gibi anonim kim olduğu belli olmayan insanlara sağlık sorusu mu soruyosunuz?
Yönetici kim allah aşkına son verebilirler mi üyeliğime :) ben böyle saldırgan tutum görmedimNe alaka ya herkes tecrubesini yazsin diye sormus. Tibbi bilgi istememis.
trendyoldan sipariş mi veriyorsunuz hanımefendi?Ne alaka ya herkes tecrubesini yazsin diye sormus. Tibbi bilgi istememis.
Sen yaklaş ekrana ben buradan okuyup ufleyeyim seni ...ne dersin? Vallahi tam senlik iş .Tıp neyinize gerekAy valla içim şişti sizlere dert anlatamicam anlatmak istediklerim dklardır başka yerlere çekilip cahil yaftası yapıştırıp kendi çok bilgili olduğunu kanıtlayıp ego tatminine gelenlerle dolu :) cahil cahil gidip tavsiye alayım uygularımdan ziyade bir kaç doktor ve bir kaç tecrübe hepsi bu :)))) ama yok siz eğlenmeye devam :)
Mükemmel algı vallahi bravo yazdıklarımdan bunları algılamanız takdir edilesiSen yaklaş ekrana ben buradan okuyup ufleyeyim seni ...ne dersin? Vallahi tam senlik iş .Tıp neyinize gerek
Ne demek şekerim her zaman beklerim.Bir telefon kadar yakınım.Mükemmel algı vallahi bravo yazdıklarımdan bunları algılamanız takdir edilesi
Gene bos yapiyorsunuz kadin sormus tecrubeniz nedir.. yardimci olsaniz nolur yani? Illa yok dr a sor bla bla.. sadece burda yazanla hareket etmeyecektir herhlade..trendyoldan sipariş mi veriyorsunuz hanımefendi?
Danıştım zaten hap kullanabilir miyim ? Annemde felç oluştu risk var mıdır ?Onlarca korunma yöntemi var , illaki spiral olacak diye bişey yok. Uzmanına danışmanız daha iyi olucak.
Bakir spiral..ayni etkileri var diye biliyorum ama evet kayma riski yok.. hormonda yok o yuzden adet olmaya etkisi yok diye biliyorum. Spiral hic sevemedim bende cunku cok kanama yapmisti bendeKızlar yaşım 31 kızım 2.5 yaş ve şimdilik 2.düşünmüyorum..devlet hastanesinde normal bakır spiral taktırmıştım 2 ay sonra kaydığını öğrendim muayenede hiçbir belirtim olmadı kanama vs sadece bacağımda bir agrı olmuştu iyi ki hiç güvenmemişim kendisine :) hap içmek istemiyorum sürekli ama yine kayma ihtimali olan bir şeydir taktırmak içimden gelmiyor. Benim gibi olup bir şans daha veren var mı?
Bir diğeri de gynefixi duydum direk Rahime saplanıp kayma ihtimali yokmuş biraz pahalı ama iyi bir şeyse deneceğini düşünüyorum taktıran var mı acaba gynefix spirali ?
Komik olan ne biliyor musunuz cidden iki üniversite mezunu birine cahil muamelesi yapmaları :) satırlarca doktora sorduğumu aktarmama ragmen bunu görmeyip algılamayıp doktora danışın demeleri :)Gene bos yapiyorsunuz kadin sormus tecrubeniz nedir.. yardimci olsaniz nolur yani? Illa yok dr a sor bla bla.. sadece burda yazanla hareket etmeyecektir herhlade..
Kaldi ki herkes soruyo boyle sorular cullanmasaniz olmaz
Özellikle annenizde pıhtılaşmaya bağlı felç oluşmuşsa kesinlikle tavsiye edilmez. Hap yada spirali elediğinizde hala başka korunmakta yöntemlerini olduğunu unutmayın. En basitinden kondom !Danıştım zaten hap kullanabilir miyim ? Annemde felç oluştu risk var mıdır ?
Yüzde ikilik risk var olmaz diyemem ?
E spiral kaydı bir daha bana sorun yaratır mı ?
Mekanik bir şey takıyoruz kaymaz diyemem.. napalım takalım mı yenisini …karar verince gelirsiniz
Yazz hapını kullanabilirsiniz :))) yani bu konuşmamız :)
Birak ya bazilarinda bi havalar.. ne var yani fikir istediysen.. git dr una sor bla bla.. vay bee valla akil edememistir.. sizin tecrubenizi merak etmis isteKomik olan ne biliyor musunuz cidden iki üniversite mezunu birine cahil muamelesi yapmaları :) satırlarca doktora sorduğumu aktarmama ragmen bunu görmeyip algılamayıp doktora danışın demeleri :)
Polemiğe girmek istemiyorum hanımefendi. Sadece sordunuz diye söyleyip gideceğim. Doktor olmamla alakası yok. Herkesin yaptığı yoruma karışıyorsunuz, sürekli hizaya sokmaya çalışıyorsunuz kocaman kadınları. Kendi yorumlarınızla ilgilenseniz bence daha iyi olur. Uygunsuz bir durum görürseniz şikayet edin yönetim müdahele eder zaten. İyi forumlarOtrera begenmedihin msjimi neden begenmedin mesela? Dr sun diye illa senden cevap beklememistir emin ol
7 yıldır o şekilde korunuyoruz ama her türlü ikili ilişkimizi etkiliyor velhasıl bir implant kaldı geriye zaten 2.sen sonra kordonlarımı bağlatacağım net ama spirale bir şans daha versem mi 2.kez takıp memnun kalan oldu mu vs vs merak etmiştim sağılsınlar konu bambaşka hal aldıÖzellikle annenizde pıhtılaşmaya bağlı felç oluşmuşsa kesinlikle tavsiye edilmez. Hap yada spirali elediğinizde hala başka korunmakta yöntemlerini olduğunu unutmayın. En basitinden kondom !
Sen ve arkadaslarinizda her gelen konu sahibine acaba neden saldiriyorsunuz.. asil sizler uygunsuz is yapiyorsunuzPolemiğe girmek istemiyorum hanımefendi. Sadece sordunuz diye söyleyip gideceğim. Doktor olmamla alakası yok. Herkesin yaptığı yoruma karışıyorsunuz, sürekli hizaya sokmaya çalışıyorsunuz kocaman kadınları. Kendi yorumlarınızla ilgilenseniz bence daha iyi olur. Uygunsuz bir durum görürseniz şikayet edin yönetim müdahele eder zaten. İyi forumlar