• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜZÜEL KIZIMA İSİM BEKLİYORUM .

KIZIM OLACAK İSİM KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ????

• MİRAY : Yılın ilk ayında doğan.

OY: 4 22,2%
  • SİMAY : Gümüşten ay, gümüş gibi parlayan ay.

OY: 3 16,7%
  • AYMİRA : Ayın etrafında görülen kızıllık .

OY: 6 33,3%
  • BERİL : Arınmış aklanmış .

OY: 5 27,8%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

elif026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
11
0
1
49
KIZIMA BAŞKA İSİMLERDE ÖNERE BİLİR SİNİZ.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM !!!!!!!!:KK31::KK31::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

aymira cok hoş en güzeli o olmuş bence canım ayyyy naz da olabilir aslında ama aymira süper

KIZIMA BAŞKA İSİMLERDE ÖNERE BİLİR SİNİZ.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM !!!!!!!!:KK31::KK31::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:
İsimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanırım ben. Düşündüklerinizin anlamlarıda kendileride çok güzelmiş. "Esila" bu aralar etrafımda sık duyduğum bir isim. Anlamı da şöyleymiş;
"Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)" Şimdiden yaşı uzun olsun inşallah... :)

HÜMA sevdiğim bir isimdir.

Hümâ ismi Farsça kökenli olup ‘başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu’ ile ‘mutluluk ve saadet’ gibi anlamlara gelir.

ALAVA.webp

Bende melisa ismini çok seviyorum ama 4 seçenekten birini seçeceksek beril çok tatlı duruyo

Back