Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna inanırım ben. Düşündüklerinizin anlamlarıda kendileride çok güzelmiş. "Esila" bu aralar etrafımda sık duyduğum bir isim. Anlamı da şöyleymiş;KIZIMA BAŞKA İSİMLERDE ÖNERE BİLİR SİNİZ.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM !!!!!!!!![]()
Oky resmi baska yerdemi paylastin iisce anlamadim
canım burası deneme yeri. deneme yapıyoruz.Oky resmi baska yerdemi paylastin iisce anlamadim![]()
Amanin rezil oldum desene caktirma kiscecanım burası deneme yeri. deneme yapıyoruz.
ya deneme bölümü olduğu için her konuya böyle resim fallan koyarızda,şimdi baktım konu sahibi yanlış yerem iaçmış konuyu neAmanin rezil oldum desene caktirma kisce
Tabletten girince boyle oluyor napcan
Sen bu se bir el at ozaman canim bilmedinden yanlis yere acmis olabilirya deneme bölümü olduğu için her konuya böyle resim fallan koyarızda,şimdi baktım konu sahibi yanlış yerem iaçmış konuyu ne
canım lal ve alinKIZIMA BAŞKA İSİMLERDE ÖNERE BİLİR SİNİZ.ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM !!!!!!!!![]()