- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
-
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
İyi aksamlar... Son zamanlarda kendimi herkesten soyutlanmis ve yalniz hissediyorum bi turlu mutlu olamiyorum arkadaslarim sadece dertlerini anlatmak için yaninda istiyor beni gezmeye eğlenmeye gelince kimse yok bu beni çok üzüyor onların dertlerini dinlemek asla bana yük gelmiyor ama sadece dert anlatmak için yanimda olmaya calismalari beni çok uzuyo ailem ben saglikliyiz çok şükür ve erkek arkadasim da arkadaslarimda var erkek arkadasimla aramizda bu aralar soğuk rüzgarlar esiyo arkadaslarim desen beni Güzin abla saniyo evden cikmayi pek seven biri değilim ama arkadaslarimla olmak bana iyi geliyor hani sadece dert için değil gezerken eğlenirken de beni yanlarında istesinler istiyorum ki sıkıcı biride değilim en azindan öyle diyorlar ben sizce ne yapmaliyim bu yalnizliktan içimin daralmasindan nasil kurtulabilirim ?
aynı şeyleri ben de çok yaşadım dertleri varsa ararlar saatlerce dert anlatırlar ben de dinlerim hiç gocunmazdım ki taa ki benim derdim olduğunda etrafımda kimseyi bulamayana kadar.. o zaman anladım ki çevrendekiler gerçek dost arkadaş değil yalnız kalmakla mutlu olmayı öğrendim erkek arkadaşımla bi sorunum olduğunda birine anlatmaktansa onunla çözdüm ya da arkadaşımla paylaşmam gereken şeyleri onunla paylaştım en iyi arkadaşım o oldu. şimdi evime arkadaşlarım geldiğinde 1 saat sonra ben onlardan sıkılıyorum surat asıyorum yalnız o kadar çok rahatım ki hiç değilse beni çıkarları için kullanan insanlar yok hayatımda gerçekten benim kötü zamanımda yanımda olan insanlar var sadece. sen de öyle yap kendinle mutlu olmaya çalış erkek arkadaşınla sorunlarını çöz ve onu en yakın arkadaşın yap tabiki ona da gerçekten güveniyorsan yap bunu eğer güvenmiyosan ve ondan yana da sıkıntı yaşarsan senin için daha kötü olur
Nasıl ya anlamadım ben şimdi, normalde iyi arkadaşsınız, dertlerini anlatıyolar ama gezmeye eğlenmeye gelince onlar takılıyolar sizi çağırmıyolar mı? yoksa onlar da mı gezmiyor, yoksa gezme arkadaşları farklı mı ? :26:Yani belki zaten gezmeyi sevmeyen evcimen insanlardır? Belki de onlarında tek sosyal aktivitesi size dert anlatmaktır?????? bilemedim.:26:
Yorumun için çok tesekkur ederim biraz olsun iyi geldi annem babam calisiyo evde bütün gün yalniz kaliyorum gelenlerde dert icin geliyorerkek arkadasimla uzun suredir beraberiz 2 buçuk yildir ama sorunumuz olduğunda pek konusamiyoruz hani mutlaka yüzümü asık görünce güldürmeye calisiyo bazense bi şekilde kendini hakli cikariyo bu beni cildirtiyo hakli değil biliyorum yani bi şekilde konu lackalasiyo ona arkadaslarimin beni sadecedert iiçin aradiklarini söyleyince gör iste arkadaslarini diyo kiziyo uzuldugum için bide ben biraz takintiliyimm gozume bisey batinca eskisi kadar cabuk barisamiyorumyada unutamiyorum napcam ben bilmiyorum bide sürekli kendimle başbaşa kalincada kotu oluyorum
Peki sormadın mı neden beni çağırmadınız diye?? Biraz çıkıntılık yapsan kendini belli etsen... Ya da ilk bir kere sen gezmeler organize etsen, seni de çağırmaya başlarlar bence, belki pasif kalıyorsun farkında değilsin?????
canım ben okul yüzünden ailemden bile ayrı yaşıyorum tek başıma okul dışında evde tekim yani senarkadaşlarlase yanında ailen var bide bu yönden bak olaya :) annenle yakın arkadaş olmaya çalış mesela ona anlat derdini ben öyle yaparım çünkü annen senin en iyi sırdaşındır. erkek arkadaşına gelince aslında sana doğru söylüyo bi nevi seni sinirlendirip arkadaşlarına üzülmektense kızmanı sağlamaya çalışıyo kendini daha fazla kullandırma o arkadaşlarına çağırmıyolarsa çağırmasınlar. gezmek istediğin zaman çık tek başına gez daha güzel hem kafan dağılır ya da annen çalışmadığı zaman çık annenle gez erkek arkadaşınla dolaş. erkek arkadaşınlada aranı düzeltmeye bak ben de bi kavga ettiğimde uzatan bi insanım ama yanlış yapıyorum uzatmak her zaman sana zarar verir
Ailemle yakinim ama bazen ayni evde bi yabanci gibiyiz onlar tvye bende telefona daliyorum annemle cikiyoruz arada ama arkadaslarla ve erkek arkadasimla gezmenin tadi daha başka bende eskiden uzatmazdim artik sakiza donuyo ister istemez çünkü benim istediğim gibi olduğunu soyluyo ama herşeye tamam deyip sürekli Askim demesi beni kizdiriyo çünkü normalde boyle biri değil her lafinda askim demez onada bugünssöyledimkavga cikti o iistediğim gibi biri olunca olmuyor olmayinca olmuyor diye kizdi ben zaten ona kendi olduğu için asik oldum ama zamanın verdiği bi şeyden dolayı sanirim gittikçe beni umursamaz oldu sözde benim istediğim herşeye tamam diyen saniye Basi askim diyen biriymiş bende kizdim vur deyince olduruyon tut deyince tutup sonra atiyon dedim ne alaka diye kizdi bende boyle giderse ikisini de istemiyorum ortasi ol dedim yine tartistiksonra o çok bayanli bi yerde calisiyo bi abi ona bisey dedi o da o başka dedi ne dedi diyorum söyledi sonradan siz ordaki kizlarin kadinlarin olmasini nasil ayricalikli bi özellik gibi konusursun uz dedim kavga ettik yânlis anladin diyon aksama disari cikalim bunaldim dedim ayak ustu ölmediği kaldi her yeri agrir oldu sonra arkadaşlarıyla cikti
canım evet erkekler de suç var bizen her şeyi o kadar çok abartıyoruz ki kendimizden soğutuyoruztamam dese suç demese suç sonuçta onlarda insanlar kukla değiller istediğimiz gibi oynatamayız onları biraz bırak üstüne çok gitme uzun ilişkilerde olur böyle şeyler umursamamak değil aslında biz bişeyler istedikçe yoruluyor ki haklılar biraz sen o yüzden üstüne gitme bugün arkadaşlarıyla çıkarsa yarın seninle çıkar bak sen arkadaşlarından yana çekiyosun onun arkadaşlarıyla arası iyi hiç değilse bırak kafasını dağıtsın
Ama ben arkadaslarindan sonra gelmek istemiyorum ki bana onca şey saydi yok buram agriyo yok suram agriyo diye ki ben ondan gerçekten çok bisey istemiyorum kiarkadaşlarım sevgilisine kapiya cikmaya izin vermiyo ben cikmasina karismiyorum arkadaşlarıyla ama bana bunu deyip gidip cikarsa kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum ona defalarca dedim bi şekilde gönlümü aldi hele bugünkü o başka deyince sanki orda bbayanların olmasini iyi bi ozellikmis gibi söyleyince kiyameti kopardim kavga ettik bana çok kirilcam bi söz söyledi bende bu aralar çok kirilgan oldum farkindayim ama ona söylüyorum zaten bunu benim tek istediğim kendi olup bana kiynet ve değer vermesi asla sürekli bi istegim olmiyo bide bu zamanda benim gibi erkeklerle mesafesini koruyan onlara yanaşmayan onu aldatmayan bi kiz bulmasi ve ailesine karesi ne kadar saygili düzgün davrandigim halde bana boyle yapmasi altal yerine kkonulmuş hhissi veriyo
sen arkadaşlarından sonra gelmiyosun zaten seni arkadaşlarından daha çok seviyo ama erkekler bazen arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi bizden daha çok seviyo nedendir bilmiyorum ama bu böyle. alışmaya çalışıcaksın çünkü bunlar hep olur eğer alışmazsan zarar gören sen olursun. iş yerindeki bayanlarada takılma tabiki güveniyosan eğer güvenmiyosan sorun var demektir. mesela benim erkek arkadaşım arkadaşlarının yanına gittiğinde mesajlarıma geç cevap verir ama benim yanımda onları telefonunu açar ilk zamanlar hep kavga ediyoduk niye böyle yapıyosun diye o da ben rahatsız oluyorum insanların yanında onlara ayıp etmek istemiyorum dedi baktım hep böyle bende alıştım artık hiç sinirimi bozmuyorum o da benim anlayışlı olmamdan mutlu oluyo. ama şu anda hassas bi zamandan geçiyosun ve erkek arkadaşın sana destek olmalı ama bunu kavga ederek sağlayamazsın ne yazıkki
Ama onlarla zaten cok vakit geçiriyor bu durumdan çok rahatsız değilim ciksin hatta bana mesaj atmasin atmazda zaten ama normalde bana karsi olan ilgisini saygisini hissedemiyorum yanimdayken çok iyi ama mesajda telefonda bi şekilde tartisiyoruz bu beni daha da yipratiyo zaten bunalmis yilmis haldeyim o da anlayissizlik yapiyo sözde kendini duzelticek düzelmiş hali bambaşka o değil sanki belli ben bunu istemiyorum ki bana boyle yapmasin kendi olsun ama gozumun içine baksin bana bakinca içi titresin istiyorum o boyle yapmiyo resmen uzaklasiyorum ondan bana iki uç gün önce ara verelim düşünelimdedi bende kizdim sen beni sevmiyon mu neyi dusuncen dedim bi iki saat sonra bi duygu dolu mesaj atti resmen agladim o kadar sevindim o kadar bayan olması beni çokrrahatsız ediyor çünkü erkektir akli iki yönlüdür ne olcagi belli olmaz diye içim gidiyor hele o başka deyişi resmen sinirden kudurdum
hiç bi ilişki dört dörtlük olmaz canım benim sen biraz kendini topla derim ben erkek arkadaşın belki biraz bunalmıştır hem 2 yılı geçti diyosun ilk günkü gibi sana baktığında içi titremez hem bunu arada yapar sende sevinçten ağlarsın bi de öyle düşün her gün yapsa bi önemi kalmaz sıradanlaşır o güzellikler. bayan konusuna bence takılma sen ne kadar bunu onun yüzüne vurursan o da bi acaba mı diye düşünebilir