Guzellikk topigiii bayanlarr buyrunn.

Prencesx

Nasilda acitiyor su veda dediginiz.
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
535
90
53
Merhaba bayanlar bugun odami topluyordum soyle bi memnun kalip kalmadigim urunlerin resmlerini cektim. Okadar cok varki, bugun bir kismini ekleyecegim. Sizlerde ona gore almadan once karar verirsiniz, hadii baslayalimm

Bu urun sari veya sariya yakin saclar icin kullaniliyor, ben cok memnunum. Saclarima isilti attirmistim belli belirsiz duruyordu. Simdi harika oldu renklerii ve cok memnunum.

Buda sac kremim ve vazgecilmezim okadar memnunumki surdugum anda ellerim kayiyor saclarimdan. Ve kokusuu muhtesem! Ayni jelibon gibi kokuyor.

Buda watsonstan aldigim vucut surubu yani peelingi ustunde parlaklik veren bir surub oldugu yaziyor ve dogru. Gercekten cok guzel, kullanmaya kiyamiyorum. Cnku en son gittigmde bulamadim malesef

Buda bir watsons urunu, kokusu harika islevide guzel.

Parlaklik veren bir maske diye geciyor bu ikinci alisim memnunum, daha once bunun kok hucreli olanini kullandim o bunun kadar guzel degildi. Bu yuze canlilik katiyor

Kendime uyguladigimda sonuc alamadim fakat anneanneme uyguladigimda sonuc mukemmeldi.

Hayatiminn fondotenletinden birtanesi, mukemmell bir fondoten. Beklentileri karsiliyor.

Benim bir turlu anlasamadigim bir urun, yapisi cok guzel ama uzerinde fondoten gectikten snra beni cok rahatsiz ediyor, yuzumu cok mat ve puturlu gosterdi. Yuzume uygun degilmis

Cok cekici ve etkileyici bi kokusu var, ne zaman siksam sorarlar hangi parfumu kullaniyorsn diye. Son notalarinda vanilya var ve pudra kokusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…