- 25 Eylül 2014
- 561
- 258
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Canım tavsiye ederim ankarada İnstegram adresi evcim.yasemin ordan bakabilirsiniz cikta güzel yapıyor ombre harika oluyor bi görüşün istersenizEvet Ankara'da işçiliği iyi bir kuaför öneren olsa keşke
dışarda farklı yazar içerde işi yaparken işini sorar 2 katı fiyat çekerler bende para baymaktan nefret ediyorum bir ara kaynak kullanıyordum aldılar kaynağımı gittğimde başka saç verdilerben de bunu anlatmaya çalışıyorum herkes hakkıyla parasını kazansın diyorum ama bazıları kuaförleri beğenmedığımı aşağıladığımı yazmış yav asıl o marka kuaförler bizi aşağılıyor o parayı öderken de arkamızdan salak diye gülüyorlardır gelin başına 1000 1500 alıyor benim eski kuaförüm acaba kim haklı müşteri mi kuaför mü
Bi de elemana 3 kuruş verip tüm işi ona yaptırırlar.dışarda farklı yazar içerde işi yaparken işini sorar 2 katı fiyat çekerler bende para baymaktan nefret ediyorum bir ara kaynak kullanıyordum aldılar kaynağımı gittğimde başka saç verdiler
kim allah aşkına 2 saatlık işten 500 kazııyor
bir gelin saçı yaparlar bu yaz 650 tl y li doktor o kadar okumuş prof ücreti 350-400 tl bunlar napıyoda bu paraları hak ediyorlar asgari ücret 1300 yarısı nerdeyse 2 saatlık iş için
ben çoğu işimi evde yapıyorum çalışırkende evde yapıyorum okurkende bazen föne kaş aldırmaya gidiyorumBi de elemana 3 kuruş verip tüm işi ona yaptırırlar.
İş ogrenecem diye yıllarca bedavaya çalışıp sadece temizlik ve ağda yapan elemanları var tam kan emiciler