• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Güzellik uzmanlığı / t,c işkur

yelizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
16
0
36
İstanbul
T.C Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve Türkiye İş-kur bünyesinde açılan güzellik uzmanlığı kursları ile bir meslek sahibi olunabiliyor, İstanbul-Bağcılarda açılan Güzellik uzmanlığı kursu kayıtları da başladı. Bu konuyla ilgilenmek isteyen arkadaşlar ÖzTasarı Güzellik Uzmanlığı Kursuna başvurabilirler. Kurs tamamen ücretsizdir

bu konuda etrafınızı bilgilendirebilirsiniz... 0 212 436 95 72 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz

Değerli meslektaşım,
Özellikle ,ğneli epilasyon konusunda bu kursların süresi ve müfredatı hakkında da bilgi verebilirmisiniz. Detaylı bilgi vermeniz sadece kurslara giderek meslek edinmek isteyenleri değil bu kursları bitirip mesleğe başlayanlara müraacat edecek hanımlarımız içinde önemli muhakkak ki.

Türkiye ış Kurumu, Avrupa birliği normlarının uyulması gereken kurallarına göre bu kursların açılması için yıllardır bu konu üzerinde çalışıyor ve özel kurslar bu yetkileri veriyor. Kursların süresi ortalama 3-4 ay (Toplam 512 saat) boyunca sürüyor. Ayrıca öğrenci yine ışkurdan geldiği gün başına yol harçlığı alıyor. Hızlandırılmış ve sıkı bir eğitim (teorik ve pratik olarak) veriliyor. Cilt bakımı, epilasyon (iğneli ve lazer) masaj, makyaj müfredat konuları içerisinde. Eğitim alan öğrenciler kurs sonrasında mesleğe rahatlıkla adım atabiliyorlar. Tabi kendilerini geliştirmeleri ve mesleğe devam etmeleride yine kendi ellerinde. Kurs bitiminde stajer öğrenci olarak çalışma süresinden sonra sertifikalarını alıyorlar.
Tek başına iğneli epilasyon için ders verilmiyor, bu konu güzellik uzmanlığı meslek alanının içerisinde bir branş olduğu için kurs içerisinde bu derside alabiliyorlar.

merhaba,

bahsetmis oldugunuz kurslara bende katılmak istiyorum fakat bu kurslar nedense hep avrupa yakasında oluyor. ben kartalda oturuyorum bana yakın gidebilecegim bir kurs merkezi yokmudur. yada nereden bilgi alabilirim.cok tesekkurler.

Back