• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik Uzmanlığı hakkında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

arfatma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
139
0
46
merhaba arkadaşlar , güzellik uzmanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum.beni nelerin beklediğini bilmiyorum.Kursa her katılana faydası oluyormu iş anlamında.kurs bitiminde neler yapılabiliyor,belge iş yeri için yeterli oluyor mu, beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

sanırım hiç kimse bu kursa gitmemiş :DDD cevap verilmediğine göre onu anlıyorum değil mi:D

merhaba arkadaşlar , güzellik uzmanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum.beni nelerin beklediğini bilmiyorum.Kursa her katılana faydası oluyormu iş anlamında.kurs bitiminde neler yapılabiliyor,belge iş yeri için yeterli oluyor mu, beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu kurslardan birine bende gitmek istiyorum biraz araştırdım ve ücreti çok gibi geldi. Ama mutlaka gitmek istiyorum eylül gibi kızım okula başlayınca inşallah.... Bir arkadaşımın anlattığına göre çok faydalıymış o kursa gidip bitiren bir bayan kurstan mezun olduktan sonra ismekte eğitmen olarak çalışmış bir süre sonrada kendi güzellik merkezini açmış üstelik beşiktaşın göbeğünde paraya para demiyor dedi...

Bu kurslardan birine bende gitmek istiyorum biraz araştırdım ve ücreti çok gibi geldi. Ama mutlaka gitmek istiyorum eylül gibi kızım okula başlayınca inşallah.... Bir arkadaşımın anlattığına göre çok faydalıymış o kursa gidip bitiren bir bayan kurstan mezun olduktan sonra ismekte eğitmen olarak çalışmış bir süre sonrada kendi güzellik merkezini açmış üstelik beşiktaşın göbeğünde paraya para demiyor dedi...

merhaba ben de tek belgeyle iş yeri açılamayacagını duydum bır kac yıl gerekıyormus iş yerı açmak ıcın çıraklık okuluna gıdılıyormus...sizin anlatıgınız iş yeri açan kişi için tek belgeyle mi açmiş acaba?

merhaba ben de tek belgeyle iş yeri açılamayacagını duydum bır kac yıl gerekıyormus iş yerı açmak ıcın çıraklık okuluna gıdılıyormus...sizin anlatıgınız iş yeri açan kişi için tek belgeyle mi açmiş acaba?

Arkadaşımın söyledğine göre tek belge. Sertifikalı bir kursmuş biraz pahalı dedi ama meslek edinmek için değer dedi. Kendisi belediyede çalışıyor sanırım biliyordur ben genede tekrar sorarım arkadaşıma

merhaba arkadaşlar , güzellik uzmanlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum.beni nelerin beklediğini bilmiyorum.kursa her katılana faydası oluyormu iş anlamında.kurs bitiminde neler yapılabiliyor,belge iş yeri için yeterli oluyor mu, beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

merhabalar bende güzellik salonum için işi öğrenmeye merakı olan yardımcı arıyorum ilgilenen olursa görüşmek isterim

Back