E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
hayatbayramolsa kullandığındır canım çünkü eczanelerde 1 tane var bu isimde ilaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sadece leke bölümüne sürülmüyor krem zaraı olmadığı için ben tüm yüzüme sürüyorum ama siz nasıl yapmak isterseniz o şekilde yapın
Göz AltI Morluklari Ve Kirişiklari Için Morluklara Baya Iyi Geliyorrrr
gizemcim. zaten bepantenle madacassolun karıştırma amacıda buu ikisini karıştırınca epitel doku zarar görmüyor yoksa derdiki al bepanteni sür
cnm olay şu,medacassolun da bir nemlendirme etkisi yok.sadece leke giderci soyucu etkisi var.bepanthenin epitel hücreleri devamlı uyarma özelliği var.anlayacagın cnm bu karışım lekeleri azaltır ama nemlendirmez.eger amacın da leke azaltmaksa sadece medacassolu sür lekelere, ayrıca bir de nemlendirci sür.bepanthen kozmetik amaçla kullanılan bir krem değildir.bunu sana farmakoloji okuyan biri olarak söylüyorum.
HII birde şunu unuttum. bayan göz altı için kullandığın bişey varmı dedi hayır daha henüz kullanmıyorum bişey şikayetimde yok dedim eğer düşünürsen onada fazla para vereceğine nivea göz altı kremin içine eczaneden kapsül olaral e vitamini al kremin içine içine boşalt karıştır ve sür dedi bunuda ablama söyledim o çok memnun kaldı eczaneden evitamini kapsül almış 5 ytl fiyatı zaten kapsülün içinde e vitamini yağı var delip bolatmş kremin içine çok memnunmuş arkadaşlar bunuda size aktarayım dedim
Bephantene kremi annemin teyzesi yıllar önce bana tavsiye etmişti. Kendisi Kadın Doğum Uzmanı ama bu konulara çok meraklı. Kendisinin ve kızının cildi çok güzel. Cilde iyi geliyor ama benim asıl sorunum siyah nokta ve geniş gözenekler olduğu için üstünde çok durmadım.
Ayrıca saçlar için B vitamini kompleksi ve badem yağını karıştırıp sür demişti. Ama çok kötü koktuğundan ben pek kullanamadım.
Epilasyon yaptırdığım dönemde de lekeler için uzman bana medacassolu önerdi ve çok işe yaradı.
Ben haftada 1 medacassol, haftada 1 bephantene, haftada 1 yağ karışımı (buğday yağı, kara üzüm çekirdeği yağı, kayısı yağı, limon yağı), diğer günler de kozmetik ürün kullanıyorum. Hepsinin yararı farklı diyerek.
Cildim genel olarak yumuşak ve taze görünüyor ama benim asıl sorunum siyah nokta ve geniş gözenekler olduğundan pek değerlendiremiyorum.