Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bephantenin yağlı olan kremi yüzde tüylenme yapar ben kullanmam. Mavi olanı güzel.
Ama madecasol yüzdeki sivilce izlerine iyi gelir. Ama cilt lekelerinde gerçekten işe yararmı pek bilemedim. Eskiden hep kullanırdım. Ama o da ağır bir krem yüzün heryerine sürerseniz tüylenme yapabilir...
:uhm:arkadaşlar şu evitamini ni söz ettiğiniz bütün kremlerle karıştırıp yüzümüzün hertarafına sürsek gözaltı dahi nasıl olur sizcesüprizzzzz
Ya kızlar bısey sorcam bu e vıtamını dedıgınız nasıl ıstıyosunuz eczeneden tam adı nekı bıde fıyatı ne kadar yazar sanız sevınırım
ben eczaneye gitmiştim e vitamini istedim,hangisinden dedi adam bilmiyorum dedim,bana içinde a,b vitamini olan bi e vitamini verdi,eve geldim hevesle bir deldim içinde iğrenç bulaşınca çıkmayan pas rengi bir sıvı çıktı ,resmen yapıştı elime,bulaşık yıkadım yine çıkmadı,eczaneden şöyle isteyeceksin,sadece e vitamini kapsulü istiyorum ben(evicap) diye biş aldım e vitamini olrak onu kullnıyorum
Bu arada ben bepanten plus krem,bepanten merhem,birde madecassol u karıştırdım cam minik krem şiseine koydum içinede e vitamini ekledim,hep çantamda sürüorum çok kuru cildimi akşama kdr nemlendirio,ayrıcı pırıl pırıl yüzüm,banyodan sonrada vücuduma sürüorum ,harika bişi kozmetik krem almam artıkolumunekankayizsmile