Guzellik sirlariniz.

Benimde asırı hassas ve çok kuru dilersen uyguladıgım ve alerji yapmayan maskemi önerebilirim

Çok sevinirim gerçekten
Bal , zeytinyağı , varsa çörekotu yağı , türk kahvesi , elma püresi ... peeling etkisi için içine birde toz şeker ve irmik atıyorum hepsni karıstırıp yüzüme sürüp bes dk bekletiyorum çok iyi geliyor normalde herseye alerji yapardı cildim suya dahi düşünün :)

Ben yüzüme bal sürmeye çok çekiniyorum tüylenme yapar diye öyle bir risk var mı acaba hiç hissettiniz mi

Bu arada çok tesekkür ederim tarifinizi deneyeceğim :)

Ben haftada bir yoğurt+limon maskesi yapıyorum. Kahverengi lekeleri önlemeye yarıyor,ciltteki yağı aldığı icin sivilce oluşumuna engel oluyor, cildi rahatlatıyor ayrica icindeki laktik asidi sayesinde cildi sıkılaştırıyor.siyah noktalara da iyi gelirmis. Ben ergenlikten beri kullanırdim zaten de yazarken emin olayım diye bu bilgileri Google amcadan buldum.

Onun dışında dişleri haftada iki kere Hindistan cevizi yağı ve zerdeçal ile fırçalıyorum. Hem sağlıklı, hem de diş beyazlatmada yardımcı.

Dudaklar için her gün vazelin sürüp diş fırçası ile bir iki dakika fircalayinca hem pürüzsüz oluyor hem de kocaman-dolgun dudaklara sahip oluyorsunuz. Yani ilk yapışta bile farkediyor.

Çatlayan el ve ayaklar için de geceden vazelin sürüp çorap - eldiven giyerseniz sabah yumuş yumuş elinizi farkedeceksiniz^^

ben gratisten Mara marka manikür pedikür birseyi aldım. İçinde deniz tuzu ve birsuru yağ var. Elinizi bir dakika yıkıyorsunuz,peeling etkisi oluyor. tüm gün yumuşacik oluyor. Üstelik içindeki yağlar tırnaklara da çok iyi geliyor. Benim her an kirilan-nazli tırnaklarım epey guclendi-sayesinde. Kasım ayındaki indirimden almıştım,hala kullanıyorum. Bitmek üzere. Kesinlikle bir ömür kullanacağım birşey, herkese tavsiye ederim.

ben LR nin cilt çukurları için olan ürünlerini kullanıyorum microsilver yüz yıkama jeli racine tonik ve microsilver kremle alovera kansantre krem i kullanıyorum gayette memnunum
Cilt sorununuza çare buldunuz mu? Sivilce izleri vü çukurlar bende de var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…