- 9 Kasım 2010
- 444
- 718
- 303
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
Güzelce yanınıza birini alıp gidin.
Sözleşmeyi okuyup, bir nusha almak istediğinizi söyleyin.
Alın elinize yırtıp kaçın![]()
Böyle sahtekarlara yapılacak en güzel hareket : D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelce yanınıza birini alıp gidin.
Sözleşmeyi okuyup, bir nusha almak istediğinizi söyleyin.
Alın elinize yırtıp kaçın![]()
Ah sayano.a dan benden almıştım nasibimi iki yıl evvel.sayano.a mı canım öyleyse geçmiş olsun
onlardan nasibini almayan kadın mı kaldı. kime sorsam aaaa bende diyo. hatta burada konu bile var mağdur kadınlar toplanıyorAh sayano.a dan benden almıştım nasibimi iki yıl evvel.
İnsanları kandırma şekilleri hep aynı![]()
Ahahah bilgisayarda kaydolmus olmaz mi onlar ki
Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?![]()
Yok kopyasini vermediler ama gizlice resmini cektim sozlesmenin. Bende var su an
Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?![]()