Guzellik salonunda imzaladığim yari boş sözlesmeden fesh etmek istiyorum

sözleşmeyi fesih edeceğinize dair nedenleri ile birlikte bir protokol hazırlayıp noter aracılığı ile gönderin. memnun kalmadığınız bir hizmete sözleşme imzaladınız diye kölelik yapacak değilsiniz. sözleşmenin bir nüshasını isteyin diyelim vermediler bunuda hazırladığınız protokolda belirtin ve tarafınıza nüshasının yollanması gerektiğinide noter kanalı ile bildiriniz.

Ahahah bilgisayarda kaydolmus olmaz mi onlar ki

sözleşmeyi yırtın diyen arkadaşa katılıyorum. benimde başıma geldi. 18 yaşımdayken cahil kafamla imzalamıştım. hiç hizmet alamadım. şu gün gel bu gün gel oyaladılar. haftasonu müsaitim dememe rağmen hep haftaiçine gün verdiler. babamla beraber gittik. babam sözleşmemi alıp parayı ödeyecekti bide benimki yüzde 20di...

fesh etmek istiyorum dedim.
babam okumak istedi verdiler...babam önce bir güzel okudu. sonrada caaart diye yırttı :) ben bile şok oldum. beyefendi napıyorsunuz sizi dava edicez bla bla. babamda hiç birşey yapamazsınız dedi ve çıktık.

bilgisayara geçse bile ne olacak ki. elden parayı verdim dersin çıkarsın içinden. hem merak etme onlar zaten vukuatlı şikayetli olduğundan daha fazla göze batmak istemiyorlar.

Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?:110:

Yalnız bildiğim kadarıyla habersiz yapılan ses kayıtları kullanılamıyor ve o şekilde kaydetmek suç. Fevri davranıp da başınızı derde sokmayın bence. Ama sözleşmeyi yırtma kısmına katılıyorum, çok mantıklı geldi. :)

Yok kopyasini vermediler ama gizlice resmini cektim sozlesmenin. Bende var su an

Altına imza attığınız sözleşmeyi bile gizlice fotosunu çekmek zorunda kalmissiniz. Demekki siz imzaladığını şeyden huylanmissiniz. Sözleşme imzalamadan hizmet vermiyorlar mu neden sözleşme imzaladadiniz. Gittiğinizde gittiğiniz seansların paralarını öderdiniz.

Bir de parayı elden verdiğinizi düşünüyorum. Fatura isteyin. Ayrıca, seansa gelme ama getir parayı demek ne demek ne kadar saçmaymis.

Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?:110:

parayı ödedin faturanı aldın mı?

Faturami aldim, habersiz ses kaydi neden suc olsun ki çok saçma. Haberli mi ses kaydina alacaktim ki ? 6 sini bekliyorum sozlesmeyi yirtip atarim ben de su an bana da cok mantikli geldi

Back
X