Guzellik salonunda imzaladığim yari boş sözlesmeden fesh etmek istiyorum

Aynı salaklığı yaptım yöntemleri aynı herhalde başka konulardan konuşmak sözleşmeyi imzalamak istemedim işte imzala kampanyayı kaçırma falan dediler iyi de imzalarsam mecbur kalıcam yok öyle bişey dedi p. Ertesi haber verirsiniz iptali olur sorunsuz dedi üst üste sordum evet dedi tabi p. Ertesi arayıp iptal ettirmek istedim ve iptal ücreti istediler 7 sene önce falandı 75 TL gibi bir ücretle iptal ettirmiştim sonuna kadar okumadım salaklık bendeydi meğerse üç sayfanın sonunda küçücük yazıyla belirtmişler iptal ücretini verdim kurtuldum zaten daha sonra kaç tane şubesi vardı aynı anda hepsi kapandı kim bilir neler oldu

paket satiyolar. iste bi adet cilt bakimi su kadar ama 10 tanesini paket alinca hokkkp yari fiyatina indi diyip satiyolar. sonrada imzalancak kağitlar cikiyo zaten o kadar cok konusuyolar ki bi bakmissin imzalamissin
Aynen kesinlikle öyle ! Ve yarin icin odeme istiyorlar. Uzlasma yoluna gidecegim. Sonra da sikayet edecegimi soyleyecegim. Bimer e tuketici haklarina vs vs

Ahaha. ay sen baya sanslisin masallah o zaman. Ama ben yine de isimi sansa birakmayayim. Bir de icraya verseler seni simdi cok kotu olmaz mi dusunsene
isterse bütün sülalemi icraya versin. Anca maaşimin 4 te 1 ine icra koyarlar. eee bebekten dolayi ben baya uzuuuun bi sure calismam ortada guzellik salonu kalmaz ben taaa işe girene kadar

hiçte bisey olmaz. ilerde işe girince belki maaşindan kesilir anca. Artik eve icra gelmiyo benim bildiğim kadariyla yani gelse bana gelirdi garantiye 2014 te acilmis icra dosyam var.
Vov. Çok korkusuzsun. Ama yine de işimi garantiye almak istiyorum. Ben bugün arayip uzlasma yoluna gitmeye caliscam. Eğer sorun cikarmaya devam ederlerse sikayette bulunacagimi söylicem. Sence nasil bir tepki alirim ?

Benim başıma geldi canım
Sokakta durup insanları çeviren bi genç kız bana satmaya çalıştı en azından yukarı gelip dinler misin dedi yevmiye usulü çalışıyormuş
Bende çıktım o an boş bulundum okumadan imzaladım
Daha sonra 1.5 ay sonra aradılar beni ilk seansa ne zaman geleceksiniz diye dedim ne seansı :)
Sonradan cark etti kafama
Tabi gittim fesh etmeye
Bana dedilerki paketin %10'u ödemeniz gerekiyor
Neden dedim
Sözleşmede yazıyor ya hanımefendi dedi
Baktım en altta büyüteçle okumaya çalışsan zor okuyacağın bir yazı
O an biraz carladım ama daha sonrasında %10'unu paşa paşa ödedim
Çünkü benim dikkatsizliğimdi ve icra davası açsa 10 katını alabilirdi
Aslında o sözleşme büyük ihtimalle geçersiz.bu şekilde okunmayacak puntolar sayılmıyor.bu sene derste bunları işlemiştik ayrıntılı anlatmak isterdim ama sınavım var vakit yok:KK48:

Aslında o sözleşme büyük ihtimalle geçersiz.bu şekilde okunmayacak puntolar sayılmıyor.bu sene derste bunları işlemiştik ayrıntılı anlatmak isterdim ama sınavım var vakit yok:KK48:
Ben okuyabildim mi? okuyabildim?
O zaman geçerliliği var diye biliyorum.
Kaldı ki basit bi güzellik salonunun sözüyle ödemezdim o parayı fakat kendi şirket avukatımız da "dikkat etmediysen senin hatan,sonuçta sözleşmede var olan bir madde,ödemen gerekir"dedi.
İnternette de bu hanım ve benimki gibi bir çok sorun olduğunu görebilirsin,çoğu da ödemiş.
Ve ödedim,çookk cüzi bir rakam için icra vs uğraşamam.

Ben okuyabildim mi? okuyabildim?
O zaman geçerliliği var diye biliyorum.
Kaldı ki basit bi güzellik salonunun sözüyle ödemezdim o parayı fakat kendi şirket avukatımız da "dikkat etmediysen senin hatan,sonuçta sözleşmede var olan bir madde,ödemen gerekir"dedi.
İnternette de bu hanım ve benimki gibi bir çok sorun olduğunu görebilirsin,çoğu da ödemiş.
Ve ödedim,çookk cüzi bir rakam için icra vs uğraşamam.
Okumanız önemli ama orada okumadığınızı iddia edebilirsiniz sonuçta. eğer o sözleşmedeki puntolar düşündüğüm gibiyse sözleşme geçersiz sayılabiliyor imzalasanız bile.tabi sözleşmeyi görmeden birşey diyemem net olarak sadece bilgi vermek istedim.birde asgari punto olayı var.vakit olursa hocama sorarım yine.

Okumanız önemli ama orada okumadığınızı iddia edebilirsiniz sonuçta. eğer o sözleşmedeki puntolar düşündüğüm gibiyse sözleşme geçersiz sayılabiliyor imzalasanız bile.tabi sözleşmeyi görmeden birşey diyemem net olarak sadece bilgi vermek istedim.birde asgari punto olayı var.vakit olursa hocama sorarım yine.
Asgari puntoya uyup uymamasına hiç bakmadım canım. Ama avukat öyle söyleyince ödeyip aradan çıkarttım,boşu boşuna başım ağrımasın diye.

Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?:110:

Hanımlar ben bugün tüm sorularımı sordum güzelcene ses kaydı aldım. E postaladim sakladim. Sonra salona gittim ve ödememi yaptim. Fevri davranmamaya karar verdim. Bana verdikleri randevu tarihini bekleyecegim simdilik.sadece. telefonda saglam konusturdum ama. Herseyden bahsettim, cevap aldim. ahahaha. Isin guzel tarafi iyi ilgilendiler benimle. Imzali kaseli makbuz verdiler. Ben fişle geçistirirler diye dusunmustum. Fevri davrandim galba. Ama daha once de kaziklandim bu sekilde korktum ne yapayim ?:110:
sayano.a mı canım öyleyse geçmiş olsun

Back
X