Guzellik salonunda imzaladığim yari boş sözlesmeden fesh etmek istiyorum

Hayalperestpiyonnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
77
11
3
28
Ablalar kardeşler. Ben normalde bu kadar aptal biri degildim. Ama o gün cilt bakimi icin gittigim yerde bana ücreti geciktirirsem uygulayacakları faizi bile yazmadıklari tek tarafli fesh edilemeyen bir sozlesme imzalattilar. Bugun beni arayip yarina olan randevumu 6 sina aldilar. Ama odmeeyi yarin istediklerini soylediler. Ben de hizmet almadan odeme yapmayacagimi soyledim. Biraz dil doktükten sonra geri donus yapacagim dediler ama simdi ariyorum ve kimse acmiyor ! Internetten arastirdigimda bu markanin tum subeleriyle ilgili saglam sikayetler gordum. Inanin icim de sogudu. Sizce ne cikar bu sozlesmeden ? Bu arada bana imzalattiklari sozlesmenin kopyasini vermediler. Ama sozlesmede verdiklerini yazmislar. Okumama ragmen oradaki calisan o kadar cok konustu ki(eski sevgilisinden bahsediyordu) okudugum seyi 10 kez basa sarip tekrar okudum yine de anlamadan isaretlemisim. Ne cikar bu isin icinden fikri olan var mi ?

Bende bi yıl once falan boyle bisey imzaladim (gercekten cok konusuyolat) cebimde sigara param yokken baya yuklu bi miktar cilt bakim paketi almistim. Sonra hic gitmedim tabi. e devletten bakiyorum bazen icra falan varmi diye yok.

Bende bi yıl once falan boyle bisey imzaladim (gercekten cok konusuyolat) cebimde sigara param yokken baya yuklu bi miktar cilt bakim paketi almistim. Sonra hic gitmedim tabi. e devletten bakiyorum bazen icra falan varmi diye yok.
Ya aslinda bu sozlesmenin gecerli olduguna dair suphelerim var. Bence sen ucuz yirtmissin

Benim başıma geldi canım
Sokakta durup insanları çeviren bi genç kız bana satmaya çalıştı en azından yukarı gelip dinler misin dedi yevmiye usulü çalışıyormuş
Bende çıktım o an boş bulundum okumadan imzaladım
Daha sonra 1.5 ay sonra aradılar beni ilk seansa ne zaman geleceksiniz diye dedim ne seansı :)
Sonradan cark etti kafama
Tabi gittim fesh etmeye
Bana dedilerki paketin %10'u ödemeniz gerekiyor
Neden dedim
Sözleşmede yazıyor ya hanımefendi dedi
Baktım en altta büyüteçle okumaya çalışsan zor okuyacağın bir yazı
O an biraz carladım ama daha sonrasında %10'unu paşa paşa ödedim
Çünkü benim dikkatsizliğimdi ve icra davası açsa 10 katını alabilirdi

Benim başıma geldi canım
Sokakta durup insanları çeviren bi genç kız bana satmaya çalıştı en azından yukarı gelip dinler misin dedi yevmiye usulü çalışıyormuş
Bende çıktım o an boş bulundum okumadan imzaladım
Daha sonra 1.5 ay sonra aradılar beni ilk seansa ne zaman geleceksiniz diye dedim ne seansı :)
Sonradan cark etti kafama
Tabi gittim fesh etmeye
Bana dedilerki paketin %10'u ödemeniz gerekiyor
Neden dedim
Sözleşmede yazıyor ya hanımefendi dedi
Baktım en altta büyüteçle okumaya çalışsan zor okuyacağın bir yazı
O an biraz carladım ama daha sonrasında %10'unu paşa paşa ödedim
Çünkü benim dikkatsizliğimdi ve icra davası açsa 10 katını alabilirdi
Dolandiricilik bu ama neden sikayette bulunmadin tuketici haklarina ???

Dolandiricilik bu ama neden sikayette bulunmadin tuketici haklarina ???
Dolandırıcılık değil çünkü hata benimdi
Ben o yazıyı görmedim o yüzden paşa paşa ödemek zorunda kaldım
Bu tür güzellik merkezleri zaten tek taraflı fesh işlemleri yapmıyor
Eğer yapıyoesa da %10'unu ödeyip ayrılıyorsun sözleşmeden

Bende surkeli gidiyorum guzellik merkezine bazi islemler yaptiriyorum ama hic sözleşme imzalamadık .imzalamamda sanırm, yalniz baya pahali kremler aldim eşim bu durumuma kaba olacak ama hiyarim var diyene tuz dökmeye koşuyorsun diyor. Bazen haklı geliyor dediği. Gidip sözleşmeyi okuyun neymis ne değilmiş anlayin kopyasını alin

Dolandırıcılık değil çünkü hata benimdi
Ben o yazıyı görmedim o yüzden paşa paşa ödemek zorunda kaldım
Bu tür güzellik merkezleri zaten tek taraflı fesh işlemleri yapmıyor
Eğer yapıyoesa da %10'unu ödeyip ayrılıyorsun sözleşmeden
Hadi ya. %10 unu versem ayrilabilirim yanii... bende de boyle bisey yazmiyordu sozlesmede. Tek tarafli fesh edilmeyen sozlesme yasal degildir zaten

Bende surkeli gidiyorum guzellik merkezine bazi islemler yaptiriyorum ama hic sözleşme imzalamadık .imzalamamda sanırm, yalniz baya pahali kremler aldim eşim bu durumuma kaba olacak ama hiyarim var diyene tuz dökmeye koşuyorsun diyor. Bazen haklı geliyor dediği. Gidip sözleşmeyi okuyun neymis ne değilmiş anlayin kopyasını alin
Yok kopyasini vermediler ama gizlice resmini cektim sozlesmenin. Bende var su an

Back
X