güzellik salonu cilt bakımı yaptırmak

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
düğünüme az kaldı cildime bakım yaptırmak istiyorum ağda için gittiğim güzellik salonu 6 seyans sadece yüz 300 ytl dediler ayda bir kere,birde pendikte estetikmed var doktorlar eşiliğinde 5 defaya 250 ytl dediler hangisine gitsem fiyatları pahalımı bilmiyorum pişman olurmuyumşimdi gitsem düğünden önce 2 kere gitmiş olucam.
gelinler için tüm vucut bakım yaptıran oldumu [bacağım ve kalçalarılarım pütür pütür]

sanırım kimse yazmamış,güzellik salonu baborun ürünlerini kullanıyor 6 defaya ayda bir 350ytl istediler,birde dematorium var onun fiyatını bilmiyorum kafam çok karışık bu kadar para vermeye değer mi yüzümdeki değişiklik farkedilir mi

Cilt bakımı için 5 seans üstelik doktor denetiminde, bence iyi fiyat. Düğünden önce yaptırmanı tavsiye ederim. Ayrıca solaryuma da gir, gelinlikle çok yakışıyor :)

ben 2 güzellik merkezıne sordum Ankara'da, ikisi de tek seansa 150 TL dedi...seninki çok iyi.

aslında doktor değil kuoför salonu ama temiz kaliteli yere benziyor yinede korkuyorum.

bundan 3-4 sene kadar önce yaptırmıştım
6 seans 300 tl idi
yüzünde makyaj varsa önce onu temizliyorlar
sonra buhar banyosu
yüzündeki siyah noktaları tek tek sıkarak çıkarıyorlar
açılan gözeneklere sıkılaştırıcı kremler sürüyorlar
yüzüne verdikleri akımla bu kremin deri altına işlemesini sağlıyorlar
sonra bir maske yapıp 10-15 dk bekliyorlar
ve en son yüzüne masaj yapıyorlar
kalktığında yüzündeki gözeneklerin nefes aldığını hissediyosun
ileriye yönelik kalıcı bir faydası var mıdır bilmem ama cilt için önemli bir temizlik olduğu aşikar

Kalıcı makyaj günümüzde bir çok açıktan vazgeçilmez hale gelmiştir. Bu sebeple neredeyse her bayanın kalıcı makyaj yaptırma isteği gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok kalıcı makyaj stüdyosu bu hizmeti uygun fiyatlara ve profesyonel olarak yapmaktadır. Gel gelelim kalıcı makyaj yapan sayısı bir o kadar da az görünmektedir.
Yukarıda förmekte olduğunuz resimde kalıcı makyaj dudak uygulması yapılmaktadır.

Kalıcı makyaj ile daha güzel dudaklara daha belirgin kaşlara daha güzel gözlere ve sayamadığımız bir çok güzelliğe teş bir rütuş aracılığı ile sahip olabilirsiniz. .Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. Eğer kalıcı makyaj yaptırmak istiyorsanız bunu çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekmektedir..Kalıcı makyaj.uygulamasını yapacak olan stdüyodaki bireyin kesinlikle ustalık belgesi olup olmadığını sorgulayınız...T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi .olup olmadığını bizzat kendilerine sorabilir hatta bu belgeyi görmeden uygulama yaptırmayabilirsiniz.
Kalıcı makyaj günümüzde çok tercih edilen bir yöntem olmakla kalmayıp artık makyajın yerini almaya başladığıda söylenmektedir..Kalıcı makyaj.uygulaması yapılmadan önce kişiye kalıcı makyajı yaptıracağı bölgenin ağrısını indirgemesi adına öncelikle Lokal anestezi yapılmaktadır.

Bu yazımda azda olsa sizlere fikir verebildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda daha fazla içerik ile sizlere bilgi vereceğim Şimdilik sağlıcakla kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kampanyalı 6 seans toplam 450 tlye bi yerle anlaştım. Salondaki her çalışanın yüzü ışıl ışıldı ve gerçekten makyaşsızlardı. Bi çok yerde uzmanların yüzü berbat haldeyken burası içimi rahatlattı açıkçası. Bence cilt bakımı için kesinlikle paraya bakmamak gerek. İlk seansımdan sonra sonuçları paylaşacağım

Güzellik salonları güncel fiyatlarını ....sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. İstediğiniz firmadan randevu almakta çok kolay.

Güzellik salonları yanı sıra izmir bayan kuaförlerini ve izmir estetik merkezlerinide bulabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 2-3 ayda bir cilt bakımı yaptırıyorum ve sonuçlardan çok memnunum. İlk çıktığımda cildim biraz kızarık oluyor ama 1-2 gün içinde siyah noktalarım ciddi azalmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…