kendime yaparken bana aval aval bakıyorduKiskandim
Nasil kandirdiniz adamlari
Evet Eczacıbaşı olması gerek kuzumBende emin olamıyorum olmuşken en iysi olsun diyorum ama eczacıbaşı miydi day2day
ben de güneş kremi beğendiremiyorum. la roche yi bana ver sen solante yi al diyorum. hayır o cildime iyi gelmedi diyor yakendime yaparken bana aval aval bakıyordudur dedim sende boş durma iyi gelir elimde kalanları yedirdim sonra bu güzelmiş değişik rahatlama gibi bir his oldu dedi her seferinde kendisine de yapmaya başladım artık alıştı haftasonu bugün maske günümüz ne zaman sürücez ona göre duşa giricem dedi mesela
Kandırmadık kıskandılarKiskandim
Nasil kandirdiniz adamlari
The Fair Drone-Targeted Biotin Dökülme Önleyici Saç Serumu %1 Hyalufiller Drone +Biotin 50ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu mu sordun
Benim kullandigim birkac urun var.o zaman ikisini de alayımgöz çevresi için de hem yoğun nemlendiren, hem kırışıklık ve şişliğe de iyi gelen birşey arıyorum. şunlar arasında karar veremedim. ikili olarak kullanmam gerekirse hangi ikisi olmalı sizce
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks Krem 15 ml - Kırışıklıkları ve İnce Çizgileri Hafifletir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dermoskin Be Bright Göz Çevresi Peptit Kompleks Krem 15 ml - Kırışıklıkları ve İnce Çizgileri Hafifletir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benton Fermentation Eye Cream 10g Yaşlanma Karşıtı Premium Fermente Göz Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benton Fermentation Eye Cream 10g Yaşlanma Karşıtı Premium Fermente Göz Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
The Purest Solutions Torbalanma Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 ml (CAFFEİNE 5% VİTAMİN C) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
The Purest Solutions Torbalanma Karşıtı, Aydınlatıcı Kafein Göz Altı Serumu 30 ml (CAFFEİNE 5% VİTAMİN C) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Toz kil gıbı bisi dimi bende çok eskiden alışveriş yaptigimda vermişlerdiben de güneş kremi beğendiremiyorum. la roche yi bana ver sen solante yi al diyorum. hayır o cildime iyi gelmedi diyor yabiz de ara sıra beraber peeling yapıyoruz. bu arada yves rocher peeling için bana bir karışım hediye etmişti. su bazlı temizleme jeliyle karıştırıp kullanıyorum. muhteşem birşey. hem kurutmuyor nemli bırakıyor hem de çok güzel arındırıyor
Benimde dökülüyorSaçım hala eski hacmine gelmedi ve cok dökülüyor
Ne yapalım biotin başlıcam ya xpecia ya perfectil ya su şampuan içine kırılan ampullerden ya benim doğumdan sonra başladı keratin bakımından sonra pik yaptı nasıl gür ve hacimli bukleydi bayağı azaldıBenimde dökülüyor
Doğum yaptıktan sonra torbalar dolusu saçlarım döküldü ki benim çok fazla gürdü saçlarım tokalar tutmuyordu o dereceydi..ve 3,5 senedir çok dökülüyor saçlarım biotin ara ara kullanıyorum o zaman azalıyorduNe yapalım biotin başlıcam ya xpecia ya perfectil ya su şampuan içine kırılan ampullerden ya benim doğumdan sonra başladı keratin bakımından sonra pik yaptı nasıl gür ve hacimli bukleydi bayağı azaldı
Aynen eskiden banyoda ıslakken önüme atardim geri arkaya firlattigimda ağırlıktan ağrırdı başım şimdi cok çok hafif:/ bana keratin bakımı da iyi gelmedi söndürdüDoğum yaptıktan sonra torbalar dolusu saçlarım döküldü ki benim çok fazla gürdü saçlarım tokalar tutmuyordu o dereceydi..ve 3,5 senedir çok dökülüyor saçlarım biotin ara ara kullanıyorum o zaman azalıyordu
Aynen eskiden banyoda ıslakken önüme atardim geri arkaya firlattigimda ağırlıktan ağrırdı başım şimdi cok çok hafif:/ bana keratin bakımı da iyi gelmedi söndürdüDoğum yaptıktan sonra torbalar dolusu saçlarım döküldü ki benim çok fazla gürdü saçlarım tokalar tutmuyordu o dereceydi..ve 3,5 senedir çok dökülüyor saçlarım biotin ara ara kullanıyorum o zaman azalıyordu
Biotin 5000 mg lık içtim şimdi solgarın..sende al canım seni en çok ben anlatım aynı durumdayız..kafayı yemek üzereyimAynen eskiden banyoda ıslakken önüme atardim geri arkaya firlattigimda ağırlıktan ağrırdı başım şimdi cok çok hafif:/ bana keratin bakımı da iyi gelmedi söndürdü
Solgari alırsam diğer tablet falan almiyim dimi etkisini farkedeyim sonra hangi ürün iyi geliyor karışır anlamam bi de nsccks in bahsettiği iki şampuan ve serum var onlardan alayımBiotin 5000 mg lık içtim şimdi solgarın..sende al canım seni en çok ben anlatım aynı durumdayız..kafayı yemek üzereyim
Ben birde hc care in bitkisel saç serumunu kullanıyorum..hem biotin hem de bu serumu kullandığımda iyi geliyordu bana..yine aynısını yapıcam..birde day2day orzak ilacınmış..kolajende kullanınca inşallah biter çok canım sıkkın vallahiSolgari alırsam diğer tablet falan almiyim dimi etkisini farkedeyim sonra hangi ürün iyi geliyor karışır anlamam bi de nsccks in bahsettiği iki şampuan ve serum var onlardan alayım
Hair çare i 25 yaşlarımda krem serum şampuan bi arkadaşımın tavsiyesi ile kaç kutu bitirmiştim bak iyi hatırlattın sag ol canım aynilarini yapayım bende bu ay bi enzim peeling bi serum çocuklara güneş kremi ve saça biotin vs derken kredi kartı gene gumleyecek.. kolajene temmuzda başlıyim diyorum neye karar verirsen haberim olsunBen birde hc care in bitkisel saç serumunu kullanıyorum..hem biotin hem de bu serumu kullandığımda iyi geliyordu bana..yine aynısını yapıcam..birde day2day orzak ilacınmış..kolajende kullanınca inşallah biter çok canım sıkkın vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?