- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Canım şu içiyorsun. 7 gün 14 gün 21 gün 1 ay 40 gün süreler değişiyor.anladım canım şifa getirsin inşallah.. ayrıntıları öğrenirsen yazarsın
Oo supermis kuzum bu. Ben anlamıyorum canım biliyorsun.selam kızlar,watsons 300 e 200 tl yüklüyormuş ya, purest solutions arbutinli aydınlatıcı serum alacağım bir de enzim peeling düşünüyorum ama iki tane var iki çesit yani hansine öncelik vermeliyim
sag ol canım valla yazın enzim peelingleri öneriyolar ama hiç kullanmadım. kampanya dahilindedir insallah düşündüklerimOo supermis kuzum bu. Ben anlamıyorum canım biliyorsun.
Hangisini alırsan çok işe yarasin inşallah
birinin oranı 0.2 lik diğerininki 6 lık canım 2 lik yeşil olan daha hassas ciltlerde kullanabilir diyor kırmızılı olanın soyucu etkisi daha fazlaselam kızlar,watsons 300 e 200 tl yüklüyormuş ya, purest solutions arbutinli aydınlatıcı serum alacağım bir de enzim peeling düşünüyorum ama iki tane var iki çesit yani hansine öncelik vermeliyim
Ben şuan bunu kullanıyorum daha sonra ise kırmızılı olana geçicembiri bu
Meyve Asitli Toz Temizleyici 55 gr
THE PUREST SOLUTIONS MEYVE ASİTLİ TOZ TEMİZLE.55Gwww.watsons.com.tr
Ay doğru ona dikkat et5medim :) kırmızı renkliler hep daha güçlü oluyorlar hiç risk almıyım düşükle baslıyım ..tesekkür ederim pc de emojiler nerde bu arada yaabirinin oranı 0.2 lik diğerininki 6 lık canım 2 lik yeşil olan daha hassas ciltlerde kullanabilir diyor kırmızılı olanın soyucu etkisi daha fazla
yok artık her mağazasında olmalı diye biliyorum. bu arada Selencim 300 e 200tl kampanyasına cilt bakım ürünleri de dahil dimi 3 ürün alacağımDün watsons a girdim The purest solutians alıcaktım kadın markayı bilmiyor nasıl yani dedim ama bu marka whatsonslarda satılıyor dediğimde hayır bize hiç gelmedi ve adını da ilk defa duydum dedi tabi alamadan çıktım
3 tane üst üste noktaya tıklayacaksın orada gülen yüz simgesi çıkıyor ona tıkla tüm emojiler çıkıyorAy doğru ona dikkat et5medim :) kırmızı renkliler hep daha güçlü oluyorlar hiç risk almıyım düşükle baslıyım ..tesekkür ederim pc de emojiler nerde bu arada yaatelefondada götemiyorum eski usül yapıyorum hep
Dahil diye biliyorum canım ama emin değilim..evet her mağazasında olması gerekyok artık her mağazasında olmalı diye biliyorum. bu arada Selencim 300 e 200tl kampanyasına cilt bakım ürünleri de dahil dimi 3 ürün alacağım
Üstad öğretmen edasıyla tek tek sabırla usanmadan anlatıyorsun bize, sağ ol, bize hap bilgi lazım sanki.
sanırım geçen sabah sun ozon, öğle la Roche güneş kremi kullanınca çenemde sivilce yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?