Vay anasını Zeyna misin senresmen yorgunumbir ara uyuyakalmışım ama evimin tüm işi bittti oh
tüm perdeler yıkandı camlar duvarlar silindi
koltuklar silindi dolaplar boşaltıldı silindi yerleştirdim bazılarını yıkamak zorunda kaldım tabaklar bile toprak olmuştu
2 banyo 2 wc var evde 1 de balkon hepsi yıkandı balkon camı da silindi
yerler silindi ayrıntılı toz alma işlemi de yapıldı
nevresimler değişti
yıkandım
çamaşırlar yıkandı serdim birtek ütü var akşama onu da erhan yapsın artık
akşam için yemek de yaptım fırında tavuk sebze yanına da salata yaparım dünden de yoğurtlu nohutlu arpa şehriye çorbası vardı
gerçekten yoruldum ama... epey terledim hava da sıcak
Ya bunları bir günde yapmak için hulk falan olmak lazım. Hayretler içindeyim biri su döksün.Ben bir tanesini. Ev işi yaomak öyle zoruma gider yemin ederim ki
eveeet ev işlerini düzeni temizliği çok seviyorum gerçekten canım sıkıldıkça kalkar dolapları boşaltır siler yerleştiririmVay anasını Zeyna misin senhay maşallah valla yine söylüyorum Allah affetsin düzen hastasıyım dağınıklığa asla gelemem günlük işlerimi yapar evde 3 çocuk olduğuna bin şahit getiririm ama dip bucak pencere kapı vs hic ama hic amaaa hiccc sevmiyorum 3 haftaya bir hanım geliyor çarşamba gene gelecekler 2 kişi
Ama senin h em bu kez mecburi oldu hem bi konuda hatırlıyorum çok sevdiğini söylediğini
kızım küçükken 2 günde bitiriyordum bu işleri çünkü emzirmek alt değiştirmek oynamak falan epey oyalıyorduYa bunları bir günde yapmak için hulk falan olmak lazım. Hayretler içindeyim biri su döksün.
Ben bir gün duvarları silerim, bir gün perde yıkarım, cam silerim, bir gün koltukları siler iki gün kolum ağrıdı diye dinlenirim, bir gün dolapları boşaltılırım muhtemelen o gün hemen bitiremem. Yemeği de Allah kerim komşu falan gönderir belki
Bence sadece ondan değil. Masallah Allah güç kuvvet sağlık versin. Klasik antepli iştekızım küçükken 2 günde bitiriyordum bu işleri çünkü emzirmek alt değiştirmek oynamak falan epey oyalıyordu
bence benim hızlı bitirmemin sebebi evde çok eşyam yok yeni evliyken allah affetsin görgüsüz gibi ne bulduysam almıştım ev taşırken akıllandım eledim şimdi belki ilerde lazım olur diye fazladan 1 tabağım bile yok hepsi tam yettiği kadar
ondan sanırım ... eşya az olunca hızlı bitiyor
Bende başladığım isi bitiririm. Ama evi temizlemek çok sinir ediyor. Mesela mutfağı siliyorum hop yeniden kirleniyor. İşte bu beni sinir ediyor.ya ne güzel gerçekten daha iyisi böyle dinlenerek zamana yayarak yapmak
benimki hastalık bence iyi değil, avizeleri sildiğimi yazmayı unutmuşum mesela onları da sildim onu da yarın sileyim diyemiyorum gece 3 olsun yine silerim mutlaka ,onu silmeden uyuyamam o görev bugün bitmeli tamamlanmalı gerekirse uykusuz kalınmalı her işte öyleyim maalesef
notere ilk girdiğimde 3 gün hiç uyumamıştım eğitim almıştım çalışmam gerekiyordu bu hafta tamamlayın dedi noter sınav da vardı ben 3 günde bitirdim genelgeleriarkadaşlar cafelere gitti kahvaltılara gitti 1 haftada bitirdi keyifle ben de kendime eziyet ede ede
elimde değil ... biri benden birşey istemeyegörsün anında yaparımo an hemen yapmalıyım
İlk evlilikte insan bir kalıba uymak zorunda hissediyor kendisinikızım küçükken 2 günde bitiriyordum bu işleri çünkü emzirmek alt değiştirmek oynamak falan epey oyalıyordu
bence benim hızlı bitirmemin sebebi evde çok eşyam yok yeni evliyken allah affetsin görgüsüz gibi ne bulduysam almıştım ev taşırken akıllandım eledim şimdi belki ilerde lazım olur diye fazladan 1 tabağım bile yok hepsi tam yettiği kadar
ondan sanırım ... eşya az olunca hızlı bitiyor
Bak bu harika fikirbirde temizlik yapması kolay evlerde oturuyorummutfak dolabı banyo fayansı önemli elimle şöyle dokunur dokusuna bakarım tamam burası kolay temizlenir dediğim evde otururum
ciddiyim
Valla benn hiç cam silmedim. Çok utanıyorum.Ya bunları bir günde yapmak için hulk falan olmak lazım. Hayretler içindeyim biri su döksün.
Ben bir gün duvarları silerim, bir gün perde yıkarım, cam silerim, bir gün koltukları siler iki gün kolum ağrıdı diye dinlenirim, bir gün dolapları boşaltılırım muhtemelen o gün hemen bitiremem. Yemeği de Allah kerim komşu falan gönderir belki
duymamıştım bende denerim nereden aldınKızlar agarta yi duydunuz mu tamamen bitkisel yapay kopuksuz misvak etkili dis macunu h em bize hem kızıma kids olanı aldım, sag olsunlar bir sürü de tester göndermişler krem gece kremi vs vb açmadım ama dis macununu çok beğendim zaten duyarak almıştım
Harika sağlıkla kullan inşallahA Aylakkadin beğendim valla böyle tutacağını tahmin etmiyordum güzel parlak belirgin bi ton oldu:)
Bende çok merak ettimKızlar agarta yi duydunuz mu tamamen bitkisel yapay kopuksuz misvak etkili dis macunu h em bize hem kızıma kids olanı aldım, sag olsunlar bir sürü de tester göndermişler krem gece kremi vs vb açmadım ama dis macununu çok beğendim zaten duyarak almıştım
Agarta kids diye trendyoldan aldım yani büyük küçük ayrımi yoktur diye düşündüm bize göre cıktı macun:) geçen hafta tarım kooperatifleri marketinden alışveriş yaparken tesadüf kids olanını gördüm kaptım hemenduymamıştım bende denerim nereden aldın
favoriledim alırım bunuAgarta kids diye trendyoldan aldım yani büyük küçük ayrımi yoktur diye düşündüm bize göre cıktı macun:) geçen hafta tarım kooperatifleri marketinden alışveriş yaparken tesadüf kids olanını gördüm kaptım hemen
Agarta Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 100 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL uclu olanı da vardı
Içerik sadece bu kadar:) karanfil kokuyor ağzın sonrasındafavoriledim alırım bunu
en azından özü belli :)
HoşgeldinHeyo kızlarrrrsize bu ciciş ojelerin resmini bırakarak merhaba demek istiyorum
Sorum şu bana yüz için günlük bir güneş kremi önebilir misiniz? Hamileliğimden kalma bir şey olarak pek krem süremiyorum.. E yaş da geldi 35 ekuru ciltliyim de sanırım kırışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?