Cilt Bakımı Ürünleri Güzellik Merkezi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

el_im

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
3
4
Merhaba Hanımlar,

Tecrübe ettiğim, aynı nezaketsiz durumu yaşayıp da canınız sıkılmasın diye uyarıda bulunmak istediğim bir güzellik merkezi ile tanışma anımı paylaşayım istedim.

Bir şekilde telefon numaramı bulmuşlar. Nasıl diye sorduğumda kullandığınız kozmetik ürünler, gittiğiniz güzellik merkezleri aracılığıyla filan dediler. Ben de böyle paslaşmalar oluyor diye üzerinde durmadım. Davet ettiler. Cilt bakımı yapacağız. İğne, sıkma, lazer işlemi vs. yok sadece kremlerimizle toparlama amaçlı bir seans olacak dediler. Güvenemedim. Ben size dönüş yaparm dedim. Biraz nette araştırdım. Bir blogta gördüm. Aynı şekilde bir hanım gitmiş. Memnun kalmış. Sonra tekrar aradılar. Nişantaşı gibi bir mekanda olması, telefonda arayan bayanın kibarlığı, internet üzerinde yine aynı şekilde aranarak gidip memnun kaldığını yazan blog sahibinin de görüşü nedeniyle peki dedim. Randevu verdiler. Haftasonuna. Çalışmam gereken sınavım, davetli olduğum program olmasına rağmen önceden söz verildi ayıp olmasın diye o kadar yolu göze alarak gittim. Birgün öncesinden ve randevu saatinden yarım saat öncesinde geliyorsunuz değil mi diye aradılar.Randevu saatinden 25 dk önce gidip,saatim gelince alınacağımı söylediler, beklemeye başladım.Randevu saati 15 dk geçince ne kadar daha beklerim diye sordum yönlendireceğiz dediler,beklemeye devam ettim. Taki bir 40 dk daha gecene kadar. Bu sırada gördüklerim randevu saatini1 saat gectiği halde hala alınmamış bebeği ağlayan bir anne ve anneanne.Üründen memnun kalmadığı için iade etmeye çalışan bir hanım, beklemekten sıkılmıs oflayan hanımlar,makyaj tazeleyip ortalıkta dolasan calışanlar,ürün alması ve seans alması için zorlanan hanımlar, aranmak üzere 5-10 kişinin daha ismini versin diye ısrar edilen eline form tutuşturulan hanımlar.Uzun bekleyişim sırasında seansa alınan bir kaç hanım gördüm. Giriyor, 5dk sonra çıkıyor, bekleme salonunda herkesin içinde cilt analizi yapılıyor(!) bir iki dakika, aynı şeyler:Siyah noktalar, gözaltı çizgisi, kaz ayakları, büyümüş gözenekler... Sanki gelen hanım kendi cildini görmüyor. Sonra tekrar giriyor, 10-15 dk sonra bitmiş olarak çıkıyor. Düzenli cilt bakımına giderim. 50 dakikadan az sürdüğünü hiç görmemiştim. Maske bile 20 dakika bekletilir.
Randevusu daha sonra olduğu halde daha önce alınan birkaç hanımı da görünce daha fazla bekleyemeceğimi söylediğimde ne bir özür ne de bir açıklama duydum.Sadece 'siz bilirsiniz' dediler. Aldıkları hanımları neye göre alıyorlar, bizi neden beklettiler muamma. Yaptığınız ayıp, işimiz gücümüz var açıklama yapmadan bekletiyorsunuz dediğim de o kadar çok duymuşlar ki kanıksamışlar. Cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar.
Sonra neden araştırmadım diye kızdım kendime. Dönünce tekrar baktım. Birkaç şikayet gördüm aynı nedenlerle. İsrail firmasıymış. Oysa bana Fransız demişlerdi.
Kısacası reklam için ayaklarına kadar çağırıp saatlerce bekletip yüksek fiyatlarda ürün satmaya çalışan bir yer.Vaktiniz ve paranız kıymetli ise,böyle bir nezaketsizliği haketmediğinizi düşünüyorsanız,ısrarlı aramalarına aldanmayın.Müşterisi olup da seansa geleni görmedim.Memnun olunacak olsa böyle bir reklama ihtiyaç duymazlardı.
Hani derler ya ben yandım siz yanmayın. Naçizane tavsiye...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazınızı çok beğendim.zaten hep böyle kullanıcı yorumlarına,gidilen yerlerin nereler ve nasıl yerler olduğunu detaylı yazan anlatanların yorumlarına çok önem vermişimdir.Güzellik salununa sadece lazer epilasyona gittim.Gittiğiniz yere baktım google çok şikayet var.Ama ne duyarsa gidenlere karşıyım.hep derim araştırın gideceğiniz yerleri sorun soruşturun.Herkes adına teşekkür ederim...

Uzunca bir yazı oldu. Kadınız, bakımlı olmayı önemsiyoruz, bunun için bazen belki gereğinden fazla zaman, emek, para harcıyoruz. Bu zaafa kaçan hassasiyetlerimizin, isim yapmak uğruna suistimal edilmesini hele de saygısızca davranılmasını hak etmiyoruz. Aynı durumu başka hanımların da yaşamaması için, bizim üzerimizden geçinen kurumların saygı ve iyi niyet sahibi olmadıkça bizden faydalanmasına izin vermemiz gerektiğini düşündüğüm için biraz uzun oldu. Vakit ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim.

Uzun olması daha iyi detayları severek okurum.
bazı şeyleri insanların anlaması uzun da olsa kısa da olsa zor oluyor.
bana da buralar da çok kızıyorlar.çünkü çok tekrar yaparım.
okuyup anlamayan çok oluyor .ondan önemli şeyleri her yere yazarım.
yazarım hata yapmasınlar,para kolay kazanılmıyor.
üstelikte etrafta insanları kandırıp,bir ay çalışan kişilerin parasını bir uydurma kampanya vs.ile elde edenler o kadar çok olunca.kızan kızsın ben yazarım.
yazanları da sonuna kadar destekleyeceğim...

Merhaba ,
Nişantaşı'nda bulunan Desheli Güzellik Merkezi Fransız patentli olduğu söylenmekte ancak kesinlikle Fransız patentli değildir , ürünlerinin İsrail' de üretildiği doğrudur . Kozmetik güzellik sektöründe Fransız marka ürünlere duyulan güven gereği , genelde Fransız marka ürünlerin satın alımlarının, taleplerinin fazlalığı nedeniyle , müşteri aldatmacası olarak Fransız patentli denmektedir .
Bahsi geçen firma , sadece satış odaklı bir firmadır . el_im hanımefendinin söylediklerine katılıyorum ki bizzat yaşadım yazdıklarının aynısını... Çok ucuz bir maliyetle almış oldukları ürünleri , satış yapabileceklerini gözlerine kestirdikleri müşterilere , yüksek bir fiyatla satmak için Nişantaşı'nda ( konum avantajı ile ) bulunan bir TİCARETHANE !!!!!
Uzun bir bekleyişten sonra beni bakım için odaya aldıklarında , estetisyenin bana ilk sorduğu şey ; Ürün kullanma alışkanlığınız var mı , hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz ,kozmetiğe ne kadarlık bir bütçe ayırıyorsunuz... Kullanmakta olduğunuz ürünler sorusuna vermiş olduğunuz cevap Loreal , Maybelline , Garnier , Arko vb yani tüm kadınların alabileceği fiyatlarda ise sizi kesinlikle eliyorlar ?!! Kılık kıyafetinize , saçınıza başınıza , sanki bir iş görüşmesine davet edilmişsiniz edasıyla bakıyorlar ki amaç size satış yapıp yapamayacaklarına karar vermek !!!
Odaya alınmadan önce birçok farklı beyaz önlüklü kişi tarafından defalarca kez adım soruldu ?!! Size satış yapamayacaklarını anladıklarında ise seansın 20 dakika sürmesi şaşırılmayacak bir durum oluyor ...
Eğer vaktiniz ve paranız varsa , bu firmadan uzak durun derim . Hem paranıza hem vaktinize hem de cildinize yazık . Nerede Nasıl yapıldığı bilinmeyen , ucuz maliyetle elde edilmiş bir ürüne para verip cildinizi riske atmayın.

Gerçekten o kadar güzel yazmışsınız ki ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim bende aynı yere gitmiştim zamanında ama şimdi aynı yere yani nişantaşında bir güzellik merkezi var (MERDE GÜZELLİK MERKEZİ) henüz yeni açılmışlar inanın okadar samimi okadar işinin ehli insanlar uzmanlar ki ben böyle bir şey gerçekten ne yaşadım nede uzaktan gördüm. Bende inanın size özendim kötü yerleri nasıl şikayet ediyorsak afişe ediyorsak bence hak edenleri iyi işletmeleride övmeli ve paylaşmalıyız ben classic cilt bakımı ve birde ipek kirpik yaptırdım inanın çok memnun kaldım umarım sizlerde merde güzellik merkezine yolunuz düşer ve umarım benimle aynı şansı bulursunuz. Numarısınıda sizlerle paylaşmadan geçemicem

L

Merhaba bayanlar..beni de arayip davet ettiler gittim bende kendi izlenimlerimi yazmak istedim bence sistemleri duzgun isliyor yani kim yapilan islemin sonucunu gormek istemez ki hemen ciltteki farklari gostermeleri benim hosuma gitti sizin yaziniza istinaden ozellikle kulak kabarttim :)dinledigim herkese ayni seyleri soylemiyolardu guzel de bir seans oldu ozellikle gozenek ve goz alt sikintim icin urun aldim fiyatlari da 1 sene kullanim icin uygun geldi sonucta dermokozmetik..bence denenmesi lazim

Merhaba.Bende gittim DESHEİ güzellik merkezine.Tlf arayıp 1 saat ücretsiz cilt bakımı yapacaklarını söylüyorlar. Yüzünün yarısına 2dk süren bir bakım yapıp üzerine de cilt ütüsü yapıyorlar sonrada bilgisayarda cildin gözeneklerini büyüterek gösteriyorlar.Bakım yaptıkları tarafta çok belirgin şekilde toparlanma oluyor.Ama bana çok inandırıcı gelmedi.2dk hiçbir ürün böyle bir sonuç vermez. Tamamen cilt ütüsünün etkisi.Eğer verseydi o güzellik salonundaki bütün kadınların ciltlerinin pırıl pırıl olması gerekirdi.Hepsinin suratında bir ton makyaj kaz ayaklarını almış başını gitmiş.Satışını yaptıkları ürünleri kendileri kullanmıyorlar sanırım.İnsanlara bu ürünleri satabilmek için o kadar dil döküyorlar ki sonrasında kendinizi ödeme masasında buluyorsunuz.Üstelikte zorla satıyorlar.Ben bu ay bütçe ayıramayacağımı söylediğim halde yanında gelen arkadaşından borç al onun kartına taksit yaptır gibi baskı uygulamaya başladılar.200 tl kapora verdim ve ürünlerin fiyatları inanılmaz derecede pahalı.Üstelik kaporayı alırken ilk taksit diye alıp sonrada ürünü vermediler.Bunuda parayı aldıktan sonra söylediler.Ödemenin tamamını yapmadan ürünü vermiyorlarmış.Bugün gidip ürünü almaktan vazgeçtiğimi ödedeğim parayı geri almak istediğimi söyledim.Diğer müşterilerin duymayacağı bir yerde benimle konuştu benimle ilgilenen bayan.Aldıkları ücreti geri ödemeyeceklerini kaporayı beni indirimden faydalandırmak için aldıklarını söylediler.Kapora karşılığında nohut tanesi kadar 4 tane kapsül veriyorlar.Birde bunu baştan söylediklerini söylediler pişkin pişkin.Bende bu şekilde davrandıkları için buraya geleceğim varsa da artık gelmeyeceğimi insanlara zorla ürün satmaya çalışan bir sahtekar olduklarını söyledim.Güzellik merkeziyle kesinlikle alakası olmayan sadece insanlara zorla ürün satmaya çalışan bir ticrethaneden başka birşey değil orası.Üstelikte ürün satamayacaklarını anlayınca öyle bir üslupla konuşuyorlar ki inanamazsınız.Seviyesiz insanlar.Kolay para kazanmıyoruz ve böyle sahtekarlara boş yere paranızı kaptırmayın.Evde yaptığımız doğal maskeler bile o anda aynı sonucu veriyor.Bu kadar para dökmenin hiç gereği yok bence.

Bünyesinde hizmet veren Cilt Bakım Uzman Estetisyenleri sayesinde cildim canlandı diyebilirim.Ürünleri son derece kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir ve yenilikçi yaklaşımı ile marka kalitelerini ön planda tutmaktadırlar. Değerli ekiplerine teşekkür ediyor ve Sağlıklı Günler Diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…