Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk icraya veriyorlar. Öyle uzun da sürmüyor. Bu forumda çok emsali var. Hatta şu pandemide müşteri bulamayan yerler hep bu yola başvuruyormuş. Para gelsin diye. Aslında böyle yerlerin adını ifşa etseniz de gitmesek.Ben olsam açın davayı derim. mahkeme süreci uzun ve masraflı bir süreç. Göze alacaklarını sanmıyorum.
Miktar yüksekse belki peşine düşerler bilemiyorum.
Okumadan hiç birleşe imza atmamak lazım.
Vermedikleri hizmetin parasını talep etmeleri mantıklı değil. Sözleşmede yazmış olsalar bile bence mahkemede çözülsün derim.
Kendisi imza atmış ne dava açması şaka gibisinizBen olsam açın davayı derim. mahkeme süreci uzun ve masraflı bir süreç. Göze alacaklarını sanmıyorum.
Miktar yüksekse belki peşine düşerler bilemiyorum.
Okumadan hiç birleşe imza atmamak lazım.
Vermedikleri hizmetin parasını talep etmeleri mantıklı değil. Sözleşmede yazmış olsalar bile bence mahkemede çözülsün derim.
Vallahi borcunu ödemeyen insanlarda sorun var doğru da sozlesmeyle çalışan güzellik merkezleri de pek iyi sayılmaz. Genelde memnun olmayan müşteriler kaçamasın diye peşin davranıyorlar. Tek tek alsalar devamını garanti edemezler çünkü. Tek alan yerler daha pahalı oluyor zaten insanlar da mecbur böyle yollara başvuruyor. Ben asla sozlesmeyle iş yapan güzellik merkezi ile çalışmam. Tek tek seans başı veririm. Mesela tüm vücut lazer şu kadar diyip sözleşme yapan yerler var önün gibi yerler de mantıklı gelmez. Nasıl garanti verebiliyorlar ki. Sonra da senin kıl yapın şöyleymiş senin rahatsızlığın vardır vs diyorlarmış. Hepsi olmasa da laZer için yorumlar okuduğumda çok vardı böyle yorumlarEn iyi arkadaşım güzellik Merkezi sahibi. Herkesi çatır çatır avukata veriyor. İyi yapıyor. Sen neden ödeme yapacağım diye imza atıyorsun? Neden okumuyorsun açıkca tc ni alıyorlar senet imzalatıyor adamlar. Beğenmiyorsan adam gibi ara beğenmedim iptal edelim de. Borcunu ödemeyen insanların karakterinde sorun olduğunu düşünüyorum
Dikkatli olursanız beğenmedim iptal edelim demiş olduğunu görürsünüz zaten.En iyi arkadaşım güzellik Merkezi sahibi. Herkesi çatır çatır avukata veriyor. İyi yapıyor. Sen neden ödeme yapacağım diye imza atıyorsun? Neden okumuyorsun açıkca tc ni alıyorlar senet imzalatıyor adamlar. Beğenmiyorsan adam gibi ara beğenmedim iptal edelim de. Borcunu ödemeyen insanların karakterinde sorun olduğunu düşünüyorum
İyi niyetli bir sözleşme değil çünkü. Müşteriyi tuzağa düşürmüş oluyorlar.Kendisi imza atmış ne dava açması şaka gibisiniz![]()
Tamamda başına silah dayamamışlar ki. Her yerin çalışma şekli başka işine gelirse gidersin :) konuyla alakasızVallahi borcunu ödemeyen insanlarda sorun var doğru da sozlesmeyle çalışan güzellik merkezleri de pek iyi sayılmaz. Genelde memnun olmayan müşteriler kaçamasın diye peşin davranıyorlar. Tek tek alsalar devamını garanti edemezler çünkü. Tek alan yerler daha pahalı oluyor zaten insanlar da mecbur böyle yollara başvuruyor. Ben asla sozlesmeyle iş yapan güzellik merkezi ile çalışmam. Tek tek seans başı veririm. Mesela tüm vücut lazer şu kadar diyip sözleşme yapan yerler var önün gibi yerler de mantıklı gelmez. Nasıl garanti verebiliyorlar ki. Sonra da senin kıl yapın şöyleymiş senin rahatsızlığın vardır vs diyorlarmış. Hepsi olmasa da laZer için yorumlar okuduğumda çok vardı böyle yorumlar
İmza atmışsa ödemek zorunda:))) neden bu sitede gördüğüm usluplardan sonra bende böyle konuşuyorum ayrıca istediğim gibi konuşurum size ne?Dikkatli olursanız beğenmedim iptal edelim demiş olduğunu görürsünüz zaten.
Belki sözleşmeye aykırılık olduğu için dava etme hakları olabilir ama almadığı hizmetin parasını ödetmek bence çok hoş değil. Sizin üslubunuz da öyle herkesi çatır çatır avukata veriyor, şaka gibisiniz falan.Ayrıca konu sahibi yakın arkadaşınız değilse siz diye hitap etmenizi, karşınızdakini azarlar gibi konuşmamanızı öneririm.
İyi niyetli bir sözleşme değil çünkü. Müşteriyi tuzağa düşürmüş oluyorlar.
Sana hizmet vermesem de paranı alırım demek doğru mu. Belki memnun kalmayacak, belki hasta olacak, hayatında aksilikler olacak. Ya da canı istemeyecek.
Parasını verip aldığınız ürünü bile gerekçesiz iade etme hakkınız varken, hiç almadığınız hizmetin parasını talep etmesini haklı bulamıyorum.
Şaka değildi yani samimi fikrim bu yönde.
Tabi hukuki boyutunu bilemem.avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler
İmza atan ben değilim .atmasaydın imza o zaman hey allahım
Haklılar. Öyle ben beğenmedim gitmiycem parasını vermiyorum diyemezsiniz ki. Bundan sonra imza atacağınız evrağı da muhakkak okuyun.Merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var . İki sene önce güzellik merkezine gittim . Sözleşmeyi okumadan imzaladım. 2 kere işlem gördüm ama beğenmedim gittiğim yeri , sonra gitmedim beni arayıp duruyorlar şimdi parayı öde diye yoksa dosyanı avukata vereceğiz diyorlar,