Güzelliğinizle ilgili sorularınız

gülsuyu toniği yazmışsınız önceki konularda
ben sizin yazıyı okumadan önce duydum ve 1haftadır uyguluyorum .
ama yüzümü sivilce bastı kii
benim yüzümde ergenliğimde bile sivilce çıkmazdı.yan etkimi yaptı die bıraktım kullanmayı
sivilcelerim geçti .
peki ben gülsuyu yerine ne kullanmalıyım sizce??
bide siyah noktalarım için ne yapabilirim kuru bi cildim var.

merhabalar, benim 2 senedir kaşlarım hiç uzamıyor, ne yaptıysam kar etmedi her türlü yöntemi kullandım olmadı. şimdi tek çarem aktarlarda satılan kaş ve kirpik bakım yağları, onların da nasıl bir etki yapacağını bilemiyorum, yani ne kadar bi sürede etki eder, tamamen kalınlaşır? Allah rızası için sizden yardım bekliyorum :KK43:(

merhabalar, benim 2 senedir kaşlarım hiç uzamıyor, ne yaptıysam kar etmedi her türlü yöntemi kullandım olmadı. şimdi tek çarem aktarlarda satılan kaş ve kirpik bakım yağları, onların da nasıl bir etki yapacağını bilemiyorum, yani ne kadar bi sürede etki eder, tamamen kalınlaşır? Allah rızası için sizden yardım bekliyorum :KK43:(

canım ben günde bir saat sarmısak sürüp yıkayarak kaşlarımı gürleştirdim ayrıca hint ve badem yağları da çok iyi geliyor

26 yaşındayım yağlı bir cildim var hala akne izlerim var ve alnımda m,mik kırışıklıkları oluşuyor günlük cilt bakımım nasıl olmalı?hangi ürünleri kullanmalıyım?

arkadaslar cıldım karmaydı maya maskesı yaptım ve uc gundur kecı sutlu sab u nu kullanıyorum yuzum acayıp kurudu yanaklarım putur putur ve sızlama var ne olur bıtkısel bısey yada onerı verın bana sımdden tesekkurler

cildimi sıkılaştırmak ve canlandırmak için bir krem tavsiyesi alabilir miyim?
26 yaşındayım ve cildim sıkılığını kaybetmeye başladı.c vitaminli krem kullanmak istiyorum artık.
önerebileceğiniz bir marka varmı?

:KK49:
arkadasım sana ilk soruyu ben sorayım.biz kadınlar biliyorsun su tüylerden dertliyizdir tüyler yok oluşu hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız seviniriz

tüylerin yokoluşu malaesef pek kolay olmuyor ne yazıkki :1no2: Ayrıca yöntemler ise herkese göre farklılık gösteriyor kimileri sir ağdadan memnunken kimileri memnun kalmıyor ya da paraya kıyıp lazer epilasyon yaptıranlar temelli kurtuluyor.
İğneli epilasyon seçeneğimiz de var yeni teknolojierle o kadar da can yakmıyor ve fiyat olarak daha uygun ayrıca lazer epilasyondaki yanma iz kalma risklerini taşımıyor direk kılın köküne giriliyor.Ancak bu daha zahmetli tabi.
Yeni duyduklarım bu forum da da var karınca yumurtası yağı varmış onu aktardan alıp bir deneyeceğim bir sonuç olursa burda paylaşırım...

merhabalar
paylasımın için tesekkürler.. göz altı morluk ve torbaları ile ilgili bildiğin bi çözüm varsa ve bunu yazarsan cok sevinirimm. bi de yüze yapılan sir ağdadan sonra ciltte bi kızarıklık falan oluyo mu??

Gözaltı morlukları ve torbalanmaları bazen kendi yüz yapımızdan kaynaklanır bazen de yaşam şeklimize bağlı olarak kötü bir görünüm olur.Öncelikle yaşam şekli önemli uyku,sigara,yorgunluk,sağlıksız beslenme gözlerde torbalanmaya sebep olur.
papatya,lavanta çayları gözlere soğuk kompress yapılırsa rahatlatır.
Ayrıca bir patatesi kabuklarını soyup rendeleyerek gözlerine gazlı bezin üzerinden koyarsan çok rahatladığını dinlendiğini göreceksin.
Suna Dumankayanın da bir tarifine göre princi haşlayıp suyunu göz çevresine sürebilirsin.
Sir ağda tüyler alırken aynı zmaanda cldin ince bir tabakasını da alır ayrıca sıcak sürülmesi de bunu daha kolaylaştırır.İnce bir ciltte sir ağda yara bile yapabilir yüz için kullanılar sirin, cilt tipinin, yapan kişinin önemli rolü var.Kızarıklık olması normal ama dikkatli olmak lazım sir ağdadan sonra mümkün olduğunca güneşe çıkmamalı, su değdirmemeliyiz.

merhaba canım
sivilce izlerine karsı önerebileceğin bi çözüm var mı? tesekkürlerrr....

Sivilce izlerine Suna Dumankayanın bir tarifini verebilirim.Denemedim ama işe yarayacağını tahmin ediyorum maya cilde çok çok iyi geliyor.

Bir yumurta akını, bir çay kaşığı limon suyunu ve aynı ölçüde balı, iki yemek kaşığı pastane mayası ile karıştırın. 20 dakika ciltte kalsın.

Ayrıca tavsiyem sivilcelerin iz olmamasını sağlamak iz oluyorsa demekki sivilceler oyanıyor bu çok sakıncalı hem sivilceyi dağıtırsın hem de iz olmasına sebep olursun.:1yes2:

benim sorum sir ağda hakkında.. sir ağdadan sonra sivilcelenme oluşuyor bunu engellemek için ne yapabilirim? parfümsüz duş jeli vucut için öneriyorlar isim verebilirmisin.. kıl dönmeleri için ne yapılabilir? şimdilik aklıma gelenler bunlar teşekkürler.

Sir ağda cildin ince bir tabakasını da alır bu yüzden kıl dönmelerine iyi gelir ama bazı kıl dönmeleri hiç düzelmez bunun için arada jilet kullanarak kılları sertleştirebilir çıkmasını kolaylaştırabiliriz.Duş jeli için isim vermek doğru olmaz bu ilaç değil ki şu iyi gelir diyelim.Kese ve peeling iyi gelecektir.Hafta da bir deniz tuzuyla yağı (Herhangi bir yağ olabilir bebeyağı,lavanta yağı vs) karıştırıp tüm vücüda peeling yaptığınızda cildinizi yumuşatır hatta bebek gibi olur.

:KK49:çok güzelmiş

cildim kuruya dönük hassas. çok ince bir deri tabakam var (vaktiyle gittiğim bir dermatoloğun tabiriyle "zar gibi" bi derim var) ve gözler, alın, ağız bölgesinde mimik kırışıklıklarım mutlu mesut bana el sallamaya başladı. 29 yaşındayım. kırışıklık ve sarkma karşıtı krem maske serum vb bilimum bakım ürünü tavsiyesi istiyorum. (mümkünse marka-ürün adı belirtilerek, uygun değilse özel mesaj yoluyla)
lütfen
lütfen
lütfeenn :116:

Son düzenleme:
Kimse yok herhalde burda cevaplayan artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burun kenarlarında soyulmalara ne yapılabilir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alnımda sivilceye meyilli izler var hani kücük kücük sivilceler olur ya iste onlardan ne yapmam lazim okullarin acilmasina az kaldi ve gitmesi lazim evde ne uygulayabilirim gecmesi icin bi kiz var okulda cildinde hic bir sey yok cok kiskaniyorum lutfen yardimci olunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaş gürleştirmek için sarımsak badem yagı sürmek faydalı mı,yada başka bir çözumu varmı?
ben bimden aldığım badem yağını düzenli olarak ve umutsuzca kullandım çok seyrek ve dökülen kaşlara sahibim (bu yüzden kuaförde kaşlarımı aldırmam kendim alırım )daha doğrusu sahiptim ama faydasını gördüm kaşlarımın arası doldu. tavsiye ediyorum yani ben. arada sarmısakta sürerim ama banyoda bile buram buram kokuyor çok zor geçyor kokusu

benim sorum sir ağda hakkında.. sir ağdadan sonra sivilcelenme oluşuyor bunu engellemek için ne yapabilirim? parfümsüz duş jeli vucut için öneriyorlar isim verebilirmisin.. kıl dönmeleri için ne yapılabilir? şimdilik aklıma gelenler bunlar teşekkürler.
Bende bu iğrenç problemi yaşıyorum tam sivilceleri yok ediyorum derken yüzümü aldırmam gerekiyor yeniden başa... bu problemden nasıl kurtuluruz :KK43:

Yanaklarim sık sık kızarır. Kilcal damarlarim catliyor olabilir geçmesi için ne yapmaliyim. Güneşten de oluyor olabilir evdeyken beyaz genelde

X