- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende soruayim belki bi se dersin bana
sivilceler bi de lekeleri icin ne onerirsin ben fransada yasiyorum bilginize sivilceler icin yardimci olabilirsiniz insallah simdiden tskler
bayan big bide ben burnumda siyah nokta vardı günlerce temizledim suratıma dakka bir çıkmadı sinirlendim sıktım çıkmadı sıktım sıktım sıktım en sonunda çıktı ama deriside soyuldu burnumun pazar gecesi yapmıştım bunu şu an yara burnumda kırmızı kırmızı off : ( yapabileceğim çabuk geçirebilcek bitkisel bişey ya da ilaç varmı önerceqiniz?
selam. göz altında oluşan morluklar için ne yapılabilir acaba?
göz rengim mavi tenim beyaz saç rengim siyah =) bide ben başka bişi sormak istiyorum size benim dudaklarım iri ama küçük gelio bana yüzüme gore yüzümün enine doğru nasıl büyütebilirim :) çok çok saolun bu arada a.s.
Selam Big Far Markasi Olarak Hangisini Tercih Ediyorsun??
öncelikle merhaba benim göz rengim ela ve gözlerimin rengini ortaya çıkarmam için ne yapmam gerekli makyaja gelince sadece ama gösterişli olmasını isterim abartıyı sevmiyorum çünkü makyaj konusunda pek fazla bilgim yok açık tenliyim nasıl bir makyaj önerirsiniz bana...
şimdiden teşekkür ederim:1rolleyes:
çok ideal renklere sahipsin bence sarışın mavi gözlü yerine beyaz siyah saçlı ve mavi gözü tercih ederim çok güzel dudakların küçük geliyorsa enine veya boyuna ne tafafını istiyorsan büyütebilirsin
önce fondoten veya pudrayla dudaklarını kapat sonra tekrardan kendi istediğin ve yakıştığını düşündügün bir dudak çiz dudak kalemini sevmiyorsan rujundan çok açık bir kalemle şekil ver ve da sonra rujunu sür rujların üzerine parlatıcı kullanmak herzaman dudakları dolgun gösterir
bana neden cevap yazmadın BİG senağlama
ben de göz makyajını çok severim ve gözlerim yeşil değişik şeyler uygulamak istiyorum sence nasıl bi makyaj yapayım gözlerim daha da ön plana çıksın
Big ya sana danısmam gereken cok sey var burda yaz yaz bitmiycek sizin için sakıncası yoksa ben bi msn versem ekleseniz oyle yardımcı olsanız
TABİKİ OLUR AMA BENCE BURADA YAZARSAK DİĞER ARKADAŞLARDA FAYDALANABİLİR
ben de bir şey sormak istiyorum..
cildimle ilgili büyük bir problemim yok ama bazen bir sivilce çıkıyor ve ben bundan çok büyük rahatsızlık duyuyorum..
o kızarıklığı nasıl yok edebilirim..
fondöten,pudra ve kapatıcım avon ürünü.. ama istediğim gibi yapamıyorum..
varsa bir hilesi çözümü yardımcı olabilir misiniz..??
çok teşekkürler şimdiden...
YEŞİL GÖZ VE BİRDE BEYAZSAN HER RENK YAKIŞIR BEN GÖZLERİN İÇİNE ÇEKİLEN SİYAH KALEMİ HERKESTE ÇOK BEĞENİYORUM HEM GÖZLERİN RENGİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR HEMDE DERİNLİK KATIYOR GÖZLERİN ÇOK KÜÇÜK DEĞİLSE SENDE YAPABİLİRSİN GÖZLERİN KÜÇÜKSE ALT KİRPİKLERİN DIŞINDAN KALEM ÇEK GÖZLERİN İRİLEŞİR GÖZ VE KAŞ MESAFEN GENİŞSE BİRAZ KALIN VE KUYRUKLU EYELİNER GÖZLERİ HEM ÇEKİCİ GÖSTERİR HEMDE ÖN PLANA ÇIKARIR
MESELA HERGÜN DEĞİŞİK OLMAK İSTİYORSAN HER GÜN KIYAFETİNİN RENGİNDE FAR KULLAN O ZAMAN UYUMUNLA DİKKAT ÇEKECEKSİN ARADA BİR GECE GEZMELERİNDE FARININ ÜZERİNE SİM DOKEBİLİRSİN TEK RENKLERİ TERCİH ET ÇÜNKÜ GÖZLERİN ZATEN RENKLİ SON YILLARDA SİMLİ MAKYAJ MODA RENK RENK SİMLİ EYELİNER ALIP GÖZLERİNİN ALTINA ÇEKEBİLİRSİN BU HERKESE ÇOK YAKIŞIYOR
ARADA BİR SİVİLCE ÇIKABİLİR ÖZELLİKLE ADET GÜNÜ YAKLAŞTIGI ZAMAN KAFANA TAKMA
ONLAR GEÇİCİDİR TEMİZ TUTARSAN İZ BİLE KALMAZ
BİDE MAKYAJ SİVİLCE KIZARIKLIKLARININ GEÇMESİNİ GECİKTİRİR KAPATMAYA ÇALIŞIRKEN MİKROPTA KAPTIRABİLİRSİN AMA EĞERKİ İŞİN GEREĞİ KAPATMAN GEREKİYORSA ÖNCE SİVİLCENİN ÜZERİNE STİK KAPATICI SÜR SONRA FONDOTEN DAHA SONRA ALLIK ALLIGIN ÜZERİNEDE İNCE BİR TABAKA PUDRA GEÇ KIZARIKLIK KAPANACAKTIR AMA KABARIKLIGI YOK EDEMEZSİN