Güzelliği gitsin diye yüzünü parçaladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
umarım bu adamın karşısına yeni bir kadın çıkar tez vakit. ''ayy canım sen terlemişsin gel yüzüne bi su çarpayım'' diyip kezzabı fişuuvvv diye suratına çarpar inşallah

Ortada hakimin adamı haklı gördügü sebepler olabilir bir ihtimal...Kadın aldatmıs ise vs...Ondan serbest bırakılmıstır.

Gene de bunu yapan insan olamaz, böylesi bencil..

başıma böyle bişi gelmesinden çok korkuyorum :(,

ALLAHım sana emanetim

bir durum mu var yoksa?
evet. var. malesef. boşanma aşamasındayım. karşı taraf boşanmak istemiyor. şu an cezaevinde ama o çıkınca napcam ben. :( kötüyüm. günler çok çabuk geçiyor sanki.

ben iyileşirken yavaş, onun çıkacağı gün için hızlı.

evet. var. malesef. boşanma aşamasındayım. karşı taraf boşanmak istemiyor. şu an cezaevinde ama o çıkınca napcam ben. :KK43: kötüyüm. günler çok çabuk geçiyor sanki.

tehdit mi ediyor yoksa?

kendine koruma kararı çıkartmalısın. eğer durum ciddiyse adını sanını değiştirip ortadan kaybol derim

evet. var. malesef. boşanma aşamasındayım. karşı taraf boşanmak istemiyor. şu an cezaevinde ama o çıkınca napcam ben. :( kötüyüm. günler çok çabuk geçiyor sanki.

Allah yardımcın olsun. Justa katılıyorum adını sanini degistirme kaçma şansın varsa yap. Devlet koruma vs yaş iş. Bizzat kuzenimden biliyoruz. Sokak ortasında boynuna bicak dayadı kocası olcak pislik mobeseleri kanıt gösterdik koruma vermeyip uzaklaştırma verdiler hiçbir işe yaramadı.

Allah yardımcın olsun. Çocuğun var mı?

tehdit mi ediyor yoksa?

kendine koruma kararı çıkartmalısın. eğer durum ciddiyse adını sanını değiştirip ortadan kaybol derim

tehdit etmek az kalır :( 5 kez şiddet gördüm. ve burdaan yazamadığın nicesi... darp raporum mevcut. davamız devam ediyor. tek umudum beni unutması. rabbim yardım etsin.

polisler o halimi görmelerine rağmen koruma kararı değil, uzaklaşma kararı çıktı. hoş erkeğe koruma kararı da fos. görüyoruz haberlerde. ailem burada. işim burada. nası değiştiririm yaşadığım yeri. korkuyorum gelecekten.

Allah yardımcın olsun. Justa katılıyorum adını sanini degistirme kaçma şansın varsa yap. Devlet koruma vs yaş iş. Bizzat kuzenimden biliyoruz. Sokak ortasında boynuna bicak dayadı kocası olcak pislik mobeseleri kanıt gösterdik koruma vermeyip uzaklaştırma verdiler hiçbir işe yaramadı.

Allah yardımcın olsun. Çocuğun var mı?

amin. inşallah. dediğiniz gibi. devlet bizi koruyamaz. aslında hangi birimize yetsin. koruma uzaklaştırma fıs. kesin çözüm üretmeliler. belki de cezalar ağırlaştırılıp, caydırıcı olmalı? bilemiyorum :(
sokak ortasında insanların gözü önünde dayak yedim de yardım etmeyi bırakın bir ALLAHın kulu polisi bile çağırmadı.
her şeyim bu şehirde. nasıl gidicem ki buradan. çocuğum yok. aslına bakarsanız çok isterdim anne olmak ama ayrılmak üzere olduğum eşimden değil. duanızı eksik etmeyin.

başı dertte olan her kuluna yardım et yarabbim...

amin. inşallah. dediğiniz gibi. devlet bizi koruyamaz. aslında hangi birimize yetsin. koruma uzaklaştırma fıs. kesin çözüm üretmeliler. belki de cezalar ağırlaştırılıp, caydırıcı olmalı? bilemiyorum :(
sokak ortasında insanların gözü önünde dayak yedim de yardım etmeyi bırakın bir ALLAHın kulu polisi bile çağırmadı.
her şeyim bu şehirde. nasıl gidicem ki buradan. çocuğum yok. aslına bakarsanız çok isterdim anne olmak ama ayrılmak üzere olduğum eşimden değil. duanızı eksik etmeyin.

başı dertte olan her kuluna yardım et yarabbim...
Allah yardımcın olsun. Insallah korkularin boşa çıkar.

tehdit etmek az kalır :KK43: 5 kez şiddet gördüm. ve burdaan yazamadığın nicesi... darp raporum mevcut. davamız devam ediyor. tek umudum beni unutması. rabbim yardım etsin.

polisler o halimi görmelerine rağmen koruma kararı değil, uzaklaşma kararı çıktı. hoş erkeğe koruma kararı da fos. görüyoruz haberlerde. ailem burada. işim burada. nası değiştiririm yaşadığım yeri. korkuyorum gelecekten.

psikopata bak
umarım içeride aklı başına gelir o öküzün !

Bir kaç gun once hastası ambulansta ölen bir hasta yakını Bursa da acil doktorunun basına sılah dayayıp 2 el ateş etti. Ancak silah tutukluk yaptı adam oynarken 3. elde silah ateş aldı. Allah'ın büyüklüğü ve korumasıyla 30 yaşına kadar kitap yuzunden baska bır sey gormemıs bu ulkenın yetiştirdigi bir doktorumuz bir annenin oglu ölecekti. Ve bu adam da serbest bırakıldı. İnanılır gibi degil gerçekten. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back