Güzelliği gitsin diye yüzünü parçaladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
2 gün önce ayrılmak üzere olduğu karısı Viyola Gelir'i çocuklarının gözü önünde yüzünü falçatayla parçalayan Ali Gelir, eşine neden saldırdığı sorusuna "Başkasıyla evlenmesin diye, güzelliği gitsin diye yaptım." diye yanıt verdi. Saldırıdan 2 gün sonra serbest kalan Demir, nasıl serbest kaldığına kendisi bile inanamadı.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/981699-falcatayla-dogradi-serbest-kaldi

Allahım ülke panayır yerine döndü zaten

ya psikopat herif nasılda rahat anlatıyor ya allah belanı versin şerfsiz pislik nasıl serbest kalır ya hiçmi koruyanı yok kadının indirsinler sunun paçasını Allahım ne gunlere kaldık

röportajı yapan adamın yerinde olsam o mikrofonu alır....................agzına sokardım..
rahatlıga bak akşam yemekte ne yediğini anlatıyor sanki adiii herif

Son donemdeki savcilardan zeka fiskiriyor maasallah neye göre serbest birakti bu serefsizi acaba hicbir maddeye bulamadimi uygun anayasada pess allah hem o savcinin hemde bu adamin belasini versin inş

erkek istediğini yapsın ister sevsin ister dövsün ama kadın erkeğin kulu köpeği olsun dizinin dibinden ayrılmasın oh ne güzel hayat.

ben de bu haberi okuyunca şok olmuştum zaten genel olarak haber izleyince insanın bi morali bozulmuyor değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…