Güzelleşmem için yardım eder misiniz?

1235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
34
0
Güzellşemem için yardım edin
resmimi koyuyum..

Eklentiler

• $Görüntü042.jpg
    $Görüntü042.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 262
  • $Görüntü0344.jpg
    $Görüntü0344.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 273
  • $Görüntü0593.jpg
    $Görüntü0593.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleme:
hayatım sen zaten güzelsin bunu unutma..daha liseye gidiyormuşsun.eee nasıl bişr beklentişn var kadınsı olmak seksi olmakmı yapma güzelim sen ergen veya genç tipinde bir değişim yapmalısın. sevdiğinle beraber olmaya gelince acele etme canım illaki birileri karşına çıkacak ben senin yaşındayken erkek gibiydim inan üniversitede öyle zamanla benim bile hayatıma biri girdi. yani oluyor ama senin önceliğin bu olmasın hayat sınavındaki başarılarına yönel bence. ama illaki böyle mideni ağrıtan güzellikleride yaşamak istiyorum diyorsan yaşayacaksınama kendini kaptırma.. hayatında ve derslerinde başarılar

Bu ne simdi hic bir sey anlamadim
Zaten guzelsin?

Guzel olunca seni seven adami ne yapican hem?
Guzeli seven, senden daha guzelini bulunca ona gider dimi ama
:KK6:

Yada cirkinlestigin kendine bakmadigin zaman seni sevmez:)

Boyle seylere kafa yorma canim.
Hele bir büyü...

Hem soylede bir soz var
sevdigin guzel gelir sana,sen onu seviyorsun diye hani
!!!

sen zaten güzelsin. ama değişiklik istiyorsan bir kuaföre git saclarına değişik bir stil versinler yüzüne uygun saçlarına kat ve birazda gölge yaptırabilirsin.gözlerin ön planda duruyor resimde anladığım kadarıyla bakışlarını kullan bence..kaç yaşındasın bu arada yaşının da üstüne çıkma genceciksin abartıya gitme makyajların hafif olsun fiziğinde yüzünde güzel..

Canim yasin kucuk galiba ama sen zateb gayet guzelsin birsey yapmana gerek yokki :26:

hayatım sen zaten güzelsin bunu unutma..daha liseye gidiyormuşsun.eee nasıl bişr beklentişn var kadınsı olmak seksi olmakmı yapma güzelim sen ergen veya genç tipinde bir değişim yapmalısın. sevdiğinle beraber olmaya gelince acele etme canım illaki birileri karşına çıkacak ben senin yaşındayken erkek gibiydim inan üniversitede öyle zamanla benim bile hayatıma biri girdi. yani oluyor ama senin önceliğin bu olmasın hayat sınavındaki başarılarına yönel bence. ama illaki böyle mideni ağrıtan güzellikleride yaşamak istiyorum diyorsan yaşayacaksınama kendini kaptırma.. hayatında ve derslerinde başarılar

Benimde kimse olmadı hayatmda 2 sendr sevdğm biri için.. Sadece onunda beni sevmesni istyrm kendme bakmak istyrm. Bunda bir şey yok ki.

Benimde kimse olmadı hayatmda 2 sendr sevdğm biri için.. Sadece onunda beni sevmesni istyrm kendme bakmak istyrm. Bunda bir şey yok ki.

tamam bencede birşey yok ama sen güzel bir kızsın bnu unutma seni sevendengüzelliğini değil aklını sevsin...anlarsın beni zamanla öptüm.

tamam bencede birşey yok ama sen güzel bir kızsın bnu unutma seni sevendengüzelliğini değil aklını sevsin...anlarsın beni zamanla öptüm.

Şu anda anlıyorum. Tbikide mantıklı olan o. Ama ynde elimden geleni yapmak istyrm.
getçekten çok kusurum var. Sdece bunları düzeltmem için neler yapablrm bu sormak istmştm açıklayıcı olamamşm :/

Güzellşemem için yardım edin. Gerçekten kesin bir karar aldım artık güzel olup sevdiği insanla beraber olmak istyrm.
resmimi koyuyum..
Eki Görüntüle 440752 Eki Görüntüle 440753 Eki Görüntüle 440754 Eki Görüntüle 440755

ben sahsen bu resimdeki senin olduguna hic inanmadim.
eyer gercekden sensen, resim koyarak ilk hatani yaptin. kucucuk kizzin..
ne isin var erkeklerle bu yasda, ben senin yasinda bebeklerle oynuyordum( hadi biraz abarttim neyese) teeeeehhh!!

Şu anda anlıyorum. Tbikide mantıklı olan o. Ama ynde elimden geleni yapmak istyrm.
getçekten çok kusurum var. Sdece bunları düzeltmem için neler yapablrm bu sormak istmştm açıklayıcı olamamşm :/

Hangimizde kusur yok ki?

Ama erkekler icin fedakarlik yapmaya erken baslamissin:)

Ilerde baska seyler yapmaya yonelme sakin ha(anlamisindir umarim)
seni birakmasin vs vs diye.
neyse simdi sana ne desek bos..

Son düzenleme:
Bu ne simdi hic bir sey anlamadim
Zaten guzelsin?

Guzel olunca seni seven adami ne yapican hem?
Guzeli seven, senden daha guzelini bulunca ona gider dimi ama
:KK6:

Yada cirkinlestigin kendine bakmadigin zaman seni sevmez:)

Boyle seylere kafa yorma canim.
Hele bir büyü...

Hem soylede bir soz var
sevdigin guzel gelir sana,sen onu seviyorsun diye hani
!!!

haklısınız. Ama elimden geleni yapmak istyiorum.

Hangimizde kusur yok ki?

Ama erkekler icin fedakarlik yapmaya erken baslamissin:)

Ilerde baska seyler yapmaya yonelme sakin ha(anlamisindir umarim)
seni birakmasin vs vs diye.
neyse simdi sana ne desek bos..

Bunları düzeltmek istiyorum. Onun için olmasa bile kendi güvenim için.

Çok esmerimm,kilom fazla bu baya önceki bi foto.
Boyum kısa ve saçlarımın rengini dğştrmke istyrm..
Yrdımcı olun lütfenç
yaşım 16.

Boyun kac kilon kac resimlerdr kilolu durmuosun yasina gore iyisin ucuncu fotoda mesela hossun
Saclarini boyamak istiyorsan sac aralarina karamel tonlarinda rofle yapabilirsin makyaj konusunda dogal olmalisin giyim konusundada daha boyle canli modern giyinsen tamamdir

fazla çocukça bir yazı :)... ne diyor şair.. güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa... bir erkeği gerçekten elde etmek .. kültür bilgi ve davranış güzelliği ile olur... kendini eğit.. ünv oku bilgili ol... hiç bir erkek dünya güzeli de olsa cahil ve bilgisiz kadını istemez....

Boyun kac kilon kac resimlerdr kilolu durmuosun yasina gore iyisin ucuncu fotoda mesela hossun
Saclarini boyamak istiyorsan sac aralarina karamel tonlarinda rofle yapabilirsin makyaj konusunda dogal olmalisin giyim konusundada daha boyle canli modern giyinsen tamamdir

Boyum 157 kilom 55.
Ben çikolata khve felan boyamayı düşünyorum.
Peki :)
İsrediğim cevp bunlardı gerçkten bazıları beni yanlış anladı :)
Çok teşekkürlerr :KK1:

seni kırmadan düşüncemi söyleyeyim. yaşı küçük bir kız ailesine plotonik aşkını anlatmaya korkarken eyvah babam duymasın falan derken senin buraya binlerce kişinin gördüğü bi platforma fotoğraflarını paylaşman bana koca bi yalan geldi bu sen değilsin bi arkadaşının resmini buraya koyup bunlarla uğraşma. böyle şaka olmaz...

fazla çocukça bir yazı :)... ne diyor şair.. güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa... bir erkeği gerçekten elde etmek .. kültür bilgi ve davranış güzelliği ile olur... kendini eğit.. ünv oku bilgili ol... hiç bir erkek dünya güzeli de olsa cahil ve bilgisiz kadını istemez....

Çocukca ?
Belkide.. O anki düşüncelerim buydu.
Benim amcam kendme güvenmek için güzellşmekti. Bu her bayanın düşündüğü şeydir.
Kesinlikle haklısınız bunları bende biliyorum..

Boyum 157 kilom 55.
Ben çikolata khve felan boyamayı düşünyorum.
Peki :)
İsrediğim cevp bunlardı gerçkten bazıları beni yanlış anladı :)
Çok teşekkürlerr :KK1:

Canim bazi arkadaslar hic bu yaslardan gecmemis gibi yorum yapiyorlar herkes zamanin kendisini sevdigi insana begendirmek icin cabalamistir ama dozunda tabi hic birseyi abartmadan ayrica boYun iyi daha uzarsin sen merak etme olan kilonuda boya verirsin fazla takilma :KK16:

X