Güzeller adana polisevinde düğün yapan ?lütfen bi yardım??

Benim kınam (30 ekim 209) ve abimin düğünü (19 haziran 2011) orada oldu, kardeşimin düğünü de 21 nisan 2012 de adnan menderes bulvarındaki polis lokalinde oldu, orayı öneririm, göl manzaralı ve güzel bir salon...

cevap için çok teşekürler :) polisevi-polis lokali farkı nedir acaba biliyo musunuz biz t.özaldaki polisevini tuttuk ama acaba vazgeçip lokali mi tercih etsek yada tercihi lokalden yana kullanalım deme sansımız var mı sonuçta birbirleriyle baglantılı yerlerdir deilmi?? ay aklıma takıldı ya keşke adana da olsam da direk gidip görüşebilsem ama malesef 16 hazirandan önce gidemiyom adanaya ((

Lokalin salonu daha güzel, lokal göl kenarında, fiyatta bir fark yok sanırım, kardeşimin düğününde 1500 lira ödendi toplamda... Polisevinde kolonlar daraltıyor alanı... Mekanların zaman olayı farklı ama, aynı gün her ikisinde de düğün olabilir o nedenle son dakikada değişiklik yapamazsınız, bir an önce görüşün derim... Her ikisini de tecrübe etmiş birisi olarak lokali öneririm, orada gelin odası da var, polisevinde yoktu...

Son düzenleme:

ilginiz ve yardımınız için çooook teşekkür ediyorum ,bilgiler çok işime yarayacak,saolun :)))

polis evinde kolonlar var,oyun pistini daraltıyor,tavanıda çok basık ferah bir havası yok.
polis lokalini öneririm canım orası benim çok hoşuma gitmişti ama uygun tarihte yer kalmamıştı.

polis evinde kolonlar var,oyun pistini daraltıyor,tavanıda çok basık ferah bir havası yok.
polis lokalini öneririm canım orası benim çok hoşuma gitmişti ama uygun tarihte yer kalmamıştı.

hmm bende gidince tekrardan bi de lokale bakcam inş.bnm istedgm tarhte olursa lokalde yaparız.sizinki t.özaldaki polisevinde mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…