• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri guzel yuz ıcın yaptıgımız bakımları paylasalım mı arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
memnun kaldıgınız onerebılecegnız bakımlardan bahsedelım mı arkadaslar...???
ozellıkle dogal,evde yapılan bakımlar olursa daha super olur...zaman zaman bakımlar yapıyorum kendıme ama cogu zaman ıhmal edıyorum..usenıyorum desem daha dogru:9:ama artık gec kalmadan bıseyler yapmam gerketıgını dusunmeye basladım acık gozeneklerım var:2:1haftadır her aksam lımon suyuyla ve bıraz suyla yuzumu sılıyorum bakalım nasıl olacak:26:peeling yapmayı cok sevıyorum ozelıkle kahve telvesı ve zeytınyagıyla cıldı yumusacık yapıyo...bunu haftada 1kez yapmaya calsısyorum bı ara maya maskesını yapıyordum ama bıraktım:15:
goz çevresi için onerınız olursa cok sevınırım:49:malum kırısıklar olmaya baslamışşşş:52:
haydı guzellık sırlarımızı paylasalım:46:

memnun kaldıgınız onerebılecegnız bakımlardan bahsedelım mı arkadaslar...???
ozellıkle dogal,evde yapılan bakımlar olursa daha super olur...zaman zaman bakımlar yapıyorum kendıme ama cogu zaman ıhmal edıyorum..usenıyorum desem daha dogru:9:ama artık gec kalmadan bıseyler yapmam gerketıgını dusunmeye basladım acık gozeneklerım var:2:1haftadır her aksam lımon suyuyla ve bıraz suyla yuzumu sılıyorum bakalım nasıl olacak:26:peeling yapmayı cok sevıyorum ozelıkle kahve telvesı ve zeytınyagıyla cıldı yumusacık yapıyo...bunu haftada 1kez yapmaya calsısyorum bı ara maya maskesını yapıyordum ama bıraktım:15:
goz çevresi için onerınız olursa cok sevınırım:49:malum kırısıklar olmaya baslamışşşş:52:
haydı guzellık sırlarımızı paylasalım:46:

Kil maskesi yapıyorum canım haftada bir
Göz çevreme de yumurta akını sürüyorum kırışıklıklara iyi geliyormuş
Göz çevrem için at kestanesi yağı alacağımm

Peeling 2 hatta 3 haftada bir yapıyorum çünkü cildim genç cilt yüzeyimi çizmek istemiyorum ilerde belirginleşen çizgilere sebep oluyormuş zaten hassas yüzüm

Bazen de gece yatmadan elime iki damla zeytinyağı alıyorum avucumda dağıtıp yüzüme bastırıp kaldırarak sürüp yatıyorum sabah mis gibi oluyor yumuşak berrak :21:

haftada bir kil maskesi.
en az ayda 1 yoğurt-bal maskesi :40:
günde 2 kere dermatoloğun hazırlattığı alkollü tonik ve okyanus sabunu.
hemen ardından yeni çıkmaya hazır ve çıkmış sivilcelere aknilox jel :21:

Back
X