Güzel yada Değil (çok mu sade ne)

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Yeni gelin adayı değilim ama
Bu gelinlik hakkında fikrinizi almak istiyorum
Ben sade seviyorum ama çok mu sade ?

Eki Görüntüle 1178746

Belki papatyadan taç ta olabilir ne diyosunuz ??

eğer kır düğünü düşünüyorsan dediğin gibi çiçekli bir taçla çok ama çok şık olur. Ama salonda pek şık durmaz

eğer kır düğünü düşünüyorsan dediğin gibi çiçekli bir taçla çok ama çok şık olur. Ama salonda pek şık durmaz

Kapalı ve kalabalık yerlerde hep fenalık geliyor zaten bide gelinlikle hiç çekilmez olur diye hiç düşünmüyorum
Fikrin için saol

Model olarak evet sade ama şık. Ancak desen olarak o üstündeki güpürler çok fazla, koyu renk üstünde çok göze batıyor. Üstüne birde saten kuşak ilave edilmiş iyice göz yorucu olmuş. Yani modelin güzelliğini kapatmışlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gayet hoş,sade :) sophia tolli gelinliklerine de bakabilirsin onlarda sade ve güzel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu düşünücemm

Gayet hoş,sade :) sophia tolli gelinliklerine de bakabilirsin onlarda sade ve güzel :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemen bakıyorum genelde böyle tarz bulamıyorum çok sağol

bana sade gelmedi tam dozunda.. çok da beğendim bu arada.. kabarık ama düz tülden duvak ile bence prenses olursun:))) papatya taç hiç olmaz gibi ama.. kabarık değil ama tarzı papatya taçla uyumsuz.. o tür çiçekli taçlar "beyaz elbise" vari sade gelinlikle çok spor olununca oturuyor bana göre.. ay bi de ne gerek var adaya günü birlik gezmeye gidenler gibi:) duvak tak ablanı dinle:))))

Beki papatyaları kahverengi yada krem bir renkle bakır gibi birşeye dönüştürebilirim adı aklıma gelmedi ne olduğu
ama öyle birşey yapsam nasıl olr
Hep çok özenmişimdir ya papatya taçlarına

Beki papatyaları kahverengi yada krem bir renkle bakır gibi birşeye dönüştürebilirim adı aklıma gelmedi ne olduğu
ama öyle birşey yapsam nasıl olr
Hep çok özenmişimdir ya papatya taçlarına

canım önemli olan senin istediğin şey.. sen takmak istedikten sonra tak zaten içinde kalmasın.. ama ne bileyim pikniğe gidince takarsın düğünde güzel zarif bir duvağın olsaydı.. ama şöyle olabilir duvağının tacı olur o bakır papatya olabilir ama gelinliğinle takılarınla uyumlu olması zorlayabilir.. papatya tacı olup sonra inci kolye takan gelin garip oluyor sanki.. o tür taçlar hippi geleneğinden geliyor geri kalanla uyumlu hale getirmek zordur.. ama dediğim gibi sen çok istiyorsan tak tabi.. gelin sensin senin içine sindikten sonra gerisi boş..
bak sen duvak tak ablacım tacında kenarda dursun bazı fotolarda onu takarsın ya da düğünün belli bir kısmında.. hem içinde kalmamış olur.. ay anne gibiyim dediğim olana kadar dır dır :)))))))

Yeni gelin adayı değilim ama
Bu gelinlik hakkında fikrinizi almak istiyorum
Ben sade seviyorum ama çok mu sade ?

Eki Görüntüle 1178746

Belki papatyadan taç ta olabilir ne diyosunuz ??

Kır düğünü için ideal ama salonda sönük kalır gibi.. Açık pembe çiçek, saç bandı, aynı tonda ayakkabılar ile cok seker olur diye düşünüyorum :103:

Kır düğünü için ideal ama salonda sönük kalır gibi.. Açık pembe çiçek, saç bandı, aynı tonda ayakkabılar ile cok seker olur diye düşünüyorum :103:

Çiçeği hiç düşünmemiştim
şimdi düşünüyorum da Sanırım bakır tonlarda olabilir belkide toz pembe

Duvak duvak duvak
Tm düşüneceğim
Bu arada saçlarımı asla topuz istemiyorum mutlaka salık
Makyaj olarak ta far rimel istemiyorum
Hafif bir göz kalemiyle ten renklerimde ruj istiyorum
Kapatıcı falan da kullanmak istemiyorum hem gerek yok hemde sanki emanet gibi duruyor bide parlıyor
Takı olarak da benim için çok değerli olan bir kolyem var gümüş zarif bir gitar bunu çok düşündüm
elalem düğündede gitarını çıkarmamış diyecekler
Ama sevgilimle bizi gitar tanıştırmıştı
Ne yapıyım sen söyle
büyük birşey değil serçe parmağın yarısından biraz küçük

Ve yine soruyorum gelinliğin altına spor ayakkabı olur mu hani uzun ya kimse görmez hep giymem de yorulunca çaktırmadan kenarda köşede değiştiririm olmaz mı ?

canım ben de duvak takmadım.. fransız vari topuzum vardı yan tarafta şapka gibi duran büyükçe bir çiçek.. normal gelin başı tarzı değildim.. gelinliğimde sade ama şıktı.. herkes "farklı" bir gelin oldun demişti.. ama ne bileyim bi daha duvak takamayacağım keşke 1 saatte olsa arada bi takıverseydim derim bazen..
salık istiyorsan olur neden olmasın ben de topuz yapmamıştım illa öyle olmalı diye bişey yok.. ama çok iyi yaptır salık bi süre sonra yoluk olmasın..
makyaj abartılı olmamalı evet gelinlerin çoğu 5 yaş büyüyor düğünlerinde.. gerek yok.. doğalı en güzeli.. ama fotoğraflarda sönük çıkmamak için önlem al.. esmersen daha kolay tabi..
sevgilinle ortak değer madem gitar tabi takarsın kolyeni ne güzel..
boyun uzun mu canım.. yani spor ayakkabı ile kısa olma.. ama rahat dans ederim dersen o zaman değiştirirsin çoğunluk öyle yapıyor.. ama unutma gelinlik topuklu ile daha uzun daha hoş duracak..
bak aklıma ne geldi "gitar" benim için böyle özel olsaydı ufak metal bir gitardan taç yaptırırdım duvağımı ona takardım çok özel birşey olur sanki:) yani tacın kenarında süs olarak duran.. hayal ettim de hoş geldi..

Şimdi ölçtüm boyumu terliksiz 1 68 moralim bozulda bu kadar kısa olduğumu bilmiyordum topuksuz olmayacak çimdi çok üzüldüm çok mu kısayım
Taç fikrini çok sevdim zarif birşey olursa neden olmasın

kısa değilsin canım ama topuklu ile daha uzun daha hoş olur herkes için böyle.. eşinde senin tacındaki detaydan yaka süsü takar mesela :)))

her gelin güzel olur yeterki mutlu bir gelin ol.. gerisi teferruat..

kısa değilsin canım ama topuklu ile daha uzun daha hoş olur herkes için böyle.. eşinde senin tacındaki detaydan yaka süsü takar mesela :)))

her gelin güzel olur yeterki mutlu bir gelin ol.. gerisi teferruat..

Ay ne tatlı olur
İnşallah canım

Kızlar selam buraya ilk mesajım :) yardımcı olursanız sevinirim 7 Ağustos'ta selanik te konsoloslukta nikahım var gelinliğimi sectim ancak duak konusunda cok kararsızım saç tada Eki Görüntüle 1184066 gelinliğim bu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…