- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili Anuska seni bu anlamli ve bence cok gerekli baslik altinda asla yanliz birakmam.Kadinlarkulubu'ne her giris yaptigimda muhakkak bu baslik altina ugrayip neler yazildigini merak ile okuyorum.Bu arada Kazen bey ile aranizdaki yazismayi tatliya baglamaniza cok sevindim.
Geçenlerde msnde (bir sitenin grup msninde) bir kızcağızın yazılarını okuyacağım diye ömrüm gitti. en sonunda dayanamadım ve kıza yazdım. yazdıklarını okuyacağım diye bir sürü zaman kaybettim, acaba dedim bir şifre çözücü alsam işim daha kolay olur mu? kızdan gelen cevap ; okuyan okuyo, sen ihtiyarlamışsın be moruq. okuyan okuyor sen ihtiyarlamışsın kısmı yine kendi alfabesine göre yazılmıştı ,onu çözene kadar bayağı uğraştım. bir tek moruk kelimesini moruq diye yazdığı aklımda kalmış.
yazık diyorum , çok yazık...
yalnız siz de isminizi dhilek diye yazmışsınız dilek yazsanız olmazmıydı.ben de bu yeni yazımlara gıcık oluyorum.mesela, yhaa diyenler o nedir ya! çhilek yazanlar.z yerine s yazanlar lütfen kusura bakmayın ama "öqhüs türkhçesi" kullanmayın.
Tam benlik konuymuş bu. Şimdiye kadar niye görmemişsem:44:
Ben de forumda en çok şey kelimesinin yanlış yazıldığını görüyorum.
Şey hiçbir zaman bitişik yazılmaz!
Hal eki olan -de bitişik yazılır. Dahi anlamındaki bitişik yazılmaz.
N'aber n'aptın bi' gibi kelimeler Türkçemizde yoktur.
Kesme işareti, özel kelimeleri ve sayıları ayırmak için kullanılır.
öğretmenim kızma ya
össde türkçede tek yanlışım vardı noktalama işaretleriyle ilgili bir soruydu
hala noktalama işaretlerinde yanlışım çıkar :18:
Aklıma geldikçe yazayım ben.
Bir de dillere getirilen ekler her zaman bitişik yazılır.
Örneğin: Türkçemiz, İngilizcesi vs gibi.
"15 yıldır dahi anlamındaki de'lerle ilgili mücadele veriliyor ve sonuç sıfır. Avrupa kara veba salgınını bundan daha kısa sürede yenmişti." ~alıntı~
"Adama de'yi ayırması gerektiğini hatırlatıyorum, adam "ben sayısalcıyım" diyor. Sanki adama Heidegger sorduk, Wittgenstein tartıştık, peh." ~alıntı~![]()