güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
293.071
602.981
43
selam kızlar..:KK3:...kk nın devamlı üyesiyim..güzel sohbetler,güzel arkadaşlıklar kurmak istiyorum..:KK70:..nedersiniz......:26:

slm canım hayırlı olsun buranın muhabbeti bol ve tatlı olsun dolsun taşsın .... :KK71::KK16:

selam canım.......sağol hoşgeldin.......görüşemiyoruz ya...hiç kimseyle denk gelemiyoruz.. nasılsın,çocuklar nasıl............:KK9:

iyidir güzelim ne olsun.. bizim evde boya badana 15 gün oldu çok yoruldum artık şu an cuma vakti ya iş yapmiim dedim malum gündeyim bişeyde okuyamıyom bari buraya bakem bende işte öle .. senden ne var ne yok çocuklar nasıll baban nasıl oldu??

iyidir güzelim ne olsun.. bizim evde boya badana 15 gün oldu çok yoruldum artık şu an cuma vakti ya iş yapmiim dedim malum gündeyim bişeyde okuyamıyom bari buraya bakem bende işte öle .. senden ne var ne yok çocuklar nasıll baban nasıl oldu??

güle güle kirletirsin inşaallah...:KK1:yorulmuşsundur ama iyi bir temizlik olmuştur.cuman mübarek olsun.........çocuklar iyiler,bende bahar temizliği yapıyorum..yavaş yavaş......:KK1:babam hala yatıyor.evde fizik tedavi görüyor.biraz biraz faydası oluyor.ama zaman istiyor..................

saol canım kirlenmeyip hep böle kalsa ne iyi olur dimi çok nankör şu ev işleri ya arkanı dönüyosun toz olmuş bir yerler ne fena ..:63:

hayırlı cumalar sanada ...

rabbim tez zamanda babacığına şifa versin inş... bende babamı çok özledim yaa keşke yanımda olabilseydi:KK14:....

evet ya yapıyoruz yapıyoruz bitmiyor...birde çocuklar olunca döküntüler hiç bitmiyor..sabah topla gece yatana kadar her yer karışıyor............:97:canım baban yaşamıyormu?:KK17:

Son düzenleme:
19 sene oldu vefat edeli çok özledim be ikizcim babasızlık çok fena rabbim kimseyi babasız annesiz bırakmasın:KK43:

Son düzenleme:
19 sene oldu vefat edeli çok özledim be ikizcim babasızlık çok fena rabbim kimseyi babasız annesiz bırakmasın:KK43:

başınsağolsun canım.....bayağı uzun zaman olmuş...çok zordur eminim..allah sabırlar versin..amin canım...zaten dışardayım.9 yıldır...her istediğimden ,istediğim şekilde göremiyorum,zaten hasretim..uzaktada olsalar yaşıyor olmaları bir umut....allah onları başımızdan eksik etmesin..zaten doyamıyorum.acıları çok zor gelir........................

akşam ne yemek yapsam bilmiyorum..ay çok zor şu yemeğin adını bulmak............

bende aynı dertten muzdaribim adını koysam yemek yapmak daha kolayyy düşünmek zor geliyo banadaa

düşündüm ama ekleyemedim arıza çıkardı pc mi site mi bilmiyom ondan kaçırdık herhall..

hoşgeldin herşey mümkün ...

patlıcanlı dizme nasıl oluyo acaba bizim buralarda ismi falan mı değişik ilk defa duydum anlat helede biz de yapalım çok severim patlıcanın herşeyiinnnii:KK69:

türk kahvesi içermiyiz ................. $imagesCAF5LL7P.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X