Güzel Sanatlar...

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Arkadaşıma yardımcı olmak açısından onunla güzel sanatlar fakültesi araştırıyoruz o yollardan geçmiş arkadaşlar ne tür şeylerle karşılaştınız önerileriniz...
Şimdiden teşekkürler...

bnm ablam güzel santlar bölümünü okumak istiyo bu bölümle ilgilii bilginiz varsa cvp verebilir misinz ? Kaç puan almam gerek_? öss den yetenek sınavı için nerelere çalışaym _? Galiba mülakat varmş mülakatta neler soruyorlar_?

Ablan mı sen mi? kaydirigubbakcemile3
Sınavlar özel oluyor yani ayrıyetten öss barajını aşıp sınavlarına girmen gerekiyor,istediğin bölüme göre de değişir.

açıkcası pek bir bilgim yok ama arkadaşıma piyano çalmayı öğretiyorum bu aralar çünkü nota kulağının gelişmesi gerekiyor...

güzel sanatlar yetenek sınavıyla alır ve öss pek etkili değildir. üniversitesine göre değişiyor tabiki. bazı üniversiteler de %10 bazılarında %20 dir. bunun üstünde öss nin pek önemli olduğunu sanmıyorum. bazı üniversiteler de mülakat vardır bazılarında yoktur. nerede girmek istediğinize bağlı. genellikle desen ve imgesel olmak üzere 2 aşamalıdır. tabii bu resim grafi vs. için geçerli ama siz hangi bölümü sordunuz bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…