Ben de gercekten böyle olumlu düsünenleri görünce heyecanlanıyorum hocam
yurt olayını yeni duyuyorum. Basvuru yapınca üniversite mi ayarlıyor acaba. Bir de gelistirmek icin bu sene hep kursa gitmeyi planlıyorum bi yandan dershanem ve okulum da var. Zor olcak gercekten, onun yanında bi de ya kazanamazsam diye düsünmek üzücü.. tekrar hazırlanmam gerekicek :)[/QUOTE
her universitenin yurtlari oluyor muhakak.ve gorsel sanatlar sinavlari yaz ayinda oldugu icin universite ogrencileri tatilde (evlerinde)oluyor :) ozamn butun yurt bombos size kaliyor ailenle de gelip kalabilirsin sinav sureci icerisinde muzikciler resimciler beden egitimciler yani anlayacagin yetenekli insanlarla doluyor ve ayni zamnda heyecanli insanlarla:))) cok guzeldi o zamnlar benim icin :) bana sorarsan kursa gitmelisin kesinlikle cunku ne kadar iyi gorursen gor cizersen ciz hergun kurs ortaminda gunde 10 20 30 kusur cizimlere ihtiyacin oacak bun evde yapamazssin
kursa her turlu insanlr olacak erkek kadin sisman zayif uzun kisa kemikli etli :)))yasli genc gibi ve basinda hocan sana gosterek hatalarini elestirecek oyle oyle geliseceksin yoksa zor ama imkansiz asla degil!!!dersaneye gitmene bilmiyorum ben iyi ama sanki cok ihtiyac yok eger hedefin sadece gorsel sanatlar ise?? ikisi bir arada kesinlikle zor olur eger OSS den cok yuksek puan alip garantilemek istiyorsan ona bisey diyemem bekli olabilir ama suan gercekten bilmiyorum unvler cizimemi agirlik veriyor yoksa oss mi? cunku son zamnlara resim ogretmenli atanamiyor dusuk puandan dolayi hocalar dusunuyor oss yuksek olsa cocugun gelecegide blki daha acik olabilir bilemiyorum tabu bu her okula her kisiye gore degisiyor canim