Ayyy amma abartmışsın senin yaşadıklarının bir çoğunu ben de yaşıyorum üniversite hocam açık açık ahlaksız teklifte bulundu.Bir çok kız arkadaşım kıskançlıklarından benimle aralarını bozdu.Benim şanslı dediğim güzellikler sen ben gibi güzellikler değil canım benim boşuna sitemlenme.Ben bahsederken Beren Saat,Nurgül Yeşilçay,Tuğçe Kazaz şekli güzelliklerden bahsediyordum.Bunların şanslı olduğundan bahsediyordum alınma sen.Ben de anormallik var bunun nesi avantaj demişsin ya bence de sende anormallik var.Yaşadığın bazı şeyleri çok büyütmüşsün.Bu forumda 100 kıza sorsak 90ının başına aynı şeyler gelmiştir.Çünkü abazalarla dolu bir ülkede yaşıyoruz.Kot pantolon tşört giyip takip edildiğimi bilirim.Çarşafla gezene bile sarkıntılık ediyorlar.Üzülme sen
ben buna çirkin tesellisi diyorum kedi ciğer hesabı bende çok güzelim diyemem ama hiç böyle düşünmüyorum.Erkekler çirkin kadınlarla arkadaş güzel kadınlarla sevgili olurlar diye bir söz var kesinlikle doğru.Erkekler her zaman güzelliğe önem verirler
ben derim çok gzelsin bnce :)
teşekkür ederim canım ama hiç bunun avantajlarını tadamadım
güzelliği avantajla ilişkilendırmek yanlış zaten bnce kötü bi tabir :)
arkadaş o şekilde bahsettiği için öyle yazdım zaten canım yoksa kullanıcam bir kelime değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?