Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?

anlattığınız şeyde avantaj kelimesi biraz ağır gelmiş
şimdi bi iş görüşmesinde güzel kadın güzelliğini avantaj olarak kullanrsa o kadına zaten iyi gözle bakılmaz.Ama patron sırf güzel oldğndan işe alıyorsa oda patronun ayıbıdır ve burada zeka araya girer kadın patronun nasl biri olduğunu anlar

Güzel kadına yaklaşan erkeklerın nıyeti kötü olur demişsiniz sadece cinsel ilişki için yaklaşırlar kesınlıkle katlmıyorm bi erkek ilk bakşta güzelliği görür ve yıne zeka devreye girer temiz kalbıyle birlikte aşık olur ( ee o zaman dizilerde başrollere çirkin kadın alsınlar mslaa.)

Sosyal hayyta ise bi kız asl güzel kızlara yakın olmak ister hatta içinden bende böle güzel olsam der ama sölıyemz özgüveni izin vermez :)

Bi insan güzelleği için kıskanılıyosa o kızın havasından geçilmiceğini herkes bilir.Güzelim demek kötü anlaşılır ama biri ne kadar güzelsin dedğinde anlaşlmaz :)

süpersin canım ben nasl bişi yazıcağımı blamadm :) gerçekten çok abartmş
sınavdan hoca beğendiği için yuksek verıyomşta anaokulunda çocukların babaları sarkıyomşta falan .. melisin dedği gbi tescilli güzeller çıkmasın dışarı o zaman :)

hmm güzeligin bazi konularda avataji tabiki olur ama cirkinligin avantajini bile yasiyamamis kisi olarak avantaj nedir bilmem

Güzel olmayı mı ,çirkin olmayı mı tercih edersin ,diye sorsalardı ;herkes güzel olmayı seçerdi... İnsanoğlunun doğasında var bu.

ben buna çirkin tesellisi diyorum kedi ciğer hesabı bende çok güzelim diyemem ama hiç böyle düşünmüyorum.Erkekler çirkin kadınlarla arkadaş güzel kadınlarla sevgili olurlar diye bir söz var kesinlikle doğru.Erkekler her zaman güzelliğe önem verirler

ben derim çok gzelsin bnce :)

söylediklerinde haklısın erkeklerin gerçek yüzlerini de bu sayede gördüm uzun ilişkim oldu ama ilişkiye değer görmediğim o kadar saçma salak erkekler yanaştı ki neler gördüm neler önemli olan temkinli ve dikkatli davranmak

Güzelseniz hoşlandığınız erkeği daha rahat etkileyebilirsiniz.

Erkek yoğunluğunun fazla olduğu kuyruklarda hiç beklemeden işinizi halledebilirsiniz.
Zira sıra vermek için sıraya girerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…