• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi guzel oglumun kotu huylari huylari

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azusena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
733
24
118
herkeze merhaba 10 bucuk aylik bir oglum var 3 ayina kadar uykusu cok iyi olmasada yinede iyidi .ama 3 aylik olunca yurt disina tasindik .bylece uykusuz gun ve gecelere basladik.bu zamana kadar gunduzleri hep ayagimda salladim en az 1 bucuk saat uyanincaya kadr salliyorum yani bu zamanda kadar hep sabrettim unutur diye ama yok.artik 1 aydir geceleride ayagimda sallamazsam uyumuyo bu durum beni cok yoruyo oglumu nasil bu ayakda sallanma huyundan vazgecirebilirim yardimlariniz bekliyorum

Son düzenleme:
Bende sizin durumunuzdaydım ve çözüm 'çingene salıncağı' olmuştu...
sizde deneyin umarım işinize yarar.
:80:

ayyy sakın alıstırmayın cıngene salıncagına benım oğlumda dogdugundan 1.5 yasına kadar gece hıc uyumazdı artı kolık olmustu durmadan aglardı birgece eşimle battanıye koyup sallamay basladık biz salladıkca o sakınlesip uyudu sonra uyandı tekrar deli gibi aglamay baslayınca biz tekrar battanıyede salladık ve felaket oğlum alıstı bu sek,lde sallanmaya ee gece gunduz devamlı sallanmak ıstıyor sadece evde değil dısarıda mısafirlikta uykusu gelince istiyor herkes cingene salıncagı kurun ari evde sallarken zorlanmazsınız dedi ama ben pes etmedim o yontemden cokta zor olsa vazgecirdim emrek uyumaya alıstırdım yanına yatıp emzirirek uyutuyordum yanı demem o ki cingene salıncagına alısırsa uyuması acısından evde size rahatlık olabilir ama baska yerdede istiyecegi için o durumda cok zor seyler yasatabilir
aslında bana gore en rahatı ve guvenlısı ayakta sallama cunku ben battanıyede sallama olayından vazgecirmek için memede uyutmaya alıstırdım oglumu yatırıp bende yanına yatırıyordum memeyı verip uyuyana kadar emziriyordum buda cok zor oluyor cunku hem size cok alısıyor ve devamlı yanında yatmanızı ıstıyor birde memeyi agzından ceker cekmez uyanıp baslıyor aglamaya ve siz tekrar yanına yatıp emzirmak zorunda kalıyorsunuz tabii uyku sorunu oluyor acaba nefessiz kalırmı sut boğpazına kacarmı diye tereddurtte kalıyor insan ayrıca memenız sureklı cocugun agzındaolunca ister istemez bi tarafınıza yatmak zorunda kalıyorsunuz her yerini ugusuyor yanı en rahatı sallamak en azından azdaolsa oturdugunuz yerden sallarken cocugu gözunuz kapansa içiniz gecse bile tehlikeli bi durum soz konusu olmuyor

Son düzenleme:
Back