Güzel köyüm

HARİKA Bİ KÖYUN VARMİŞŞŞŞ CANIM ELLERİNE SAĞLIKKK KIS BU RESİM ÇEKME YANINI SEVDİM KENDİMCE SEN BİZİM ŞİPŞAKCIMISIN AMA ÇİÇİLİ BİÇİLİ Bİ ŞİPŞAKKKKKK

İlk mesajda.. en sevdiğim çiçek papatya.. sanki yanıbaşımda.. uzansam aralarına.. göğe baksam...
....ve özellikle bu kare. Çok etkilendiğim filmden bir kare sanki.. Az sonra küçük erkek çocuğu, ablasının elinden tutacak.. ve birlikte okul yoluna düşecekler..
Kayboldum gittim yine sabah sabah.. İyi geliyor; kaybolunca güzel, her şey.. Ellerine sağlık. a.s.

insaı alıp bir yerelere götürüyor kareler değilmi böle derten kederden uzak teşekür ederim canım

Ben de çok beğendim..Ellerinize sağlık..Fotolarda ki netlik harika gerçekten..Özellikle son eklediğiniz son foto harika bir çekim..
Tekrardan elleriniz dert görmesin:)))

bende böyle yemyeşil doğa harikası bir köyde yaşıyorum insan çok mutlu oluyor fotoğraflarında çok güzela.s.

Ben de çok beğendim..Ellerinize sağlık..Fotolarda ki netlik harika gerçekten..Özellikle son eklediğiniz son foto harika bir çekim..
Tekrardan elleriniz dert görmesin:)))

bende böyle yemyeşil doğa harikası bir köyde yaşıyorum insan çok mutlu oluyor fotoğraflarında çok güzela.s.

TEŞEKKÜRLER ZAMAN BULDUKÇA ÇEKTİĞİM RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…