• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel köyüm

BenEylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
1.270
1
116
Eskişehir
y1pkFYPwW_aUvfb9koDlhOGyEBBU-ndoi-

y1pkFYPwW_aUvfssSsb8VWh1rsQZKw6VFURlBnv1BgMQKPeL_QZcHF2iwj3rC1DyCffQalGN0ZuUC4

y1pkFYPwW_aUvd3OQyGL8Yl4vS2iRnh25wb0U578U873Tva2

y1pkFYPwW_aUvcYQL76YbZP_ijVW6PE4w7bEjQES_YXmvSrcU6_Gh1QS3

y1pkFYPwW_aUvcruaHnYJ2_pu_6JCW7sJxXZzH4lD_YVNaZkxxsFmq_2Hhr_QAD8mV3o54zvYW3mHU

y1pkFYPwW_aUvdaw4UrZ0ajhjojl5qu6l2rBGIdkiinI5ZvILzqO2zLdZVzsXfDKz9gjY_vKKJVLyI

y1pkFYPwW_aUvd8p_VJ43xedJFHwDf1TMGofIknO5cyT_G6bfxqWHbwriPoZ9409XMdbJe6sA8qfp8

y1pkFYPwW_aUvdBTa9YTzCHcqn3bGPU_c2QI-

HARİKA Bİ KÖYUN VARMİŞŞŞŞ CANIM ELLERİNE SAĞLIKKK KIS BU RESİM ÇEKME YANINI SEVDİM KENDİMCE SEN BİZİM ŞİPŞAKCIMISIN AMA ÇİÇİLİ BİÇİLİ Bİ ŞİPŞAKKKKKK

İlk mesajda.. en sevdiğim çiçek papatya.. sanki yanıbaşımda.. uzansam aralarına.. göğe baksam...
....ve özellikle bu kare. Çok etkilendiğim filmden bir kare sanki.. Az sonra küçük erkek çocuğu, ablasının elinden tutacak.. ve birlikte okul yoluna düşecekler..
Kayboldum gittim yine sabah sabah.. İyi geliyor; kaybolunca güzel, her şey.. Ellerine sağlık. a.s.

İlk mesajda.. en sevdiğim çiçek papatya.. sanki yanıbaşımda.. uzansam aralarına.. göğe baksam...

....ve özellikle bu kare. Çok etkilendiğim filmden bir kare sanki.. Az sonra küçük erkek çocuğu, ablasının elinden tutacak.. ve birlikte okul yoluna düşecekler..
Kayboldum gittim yine sabah sabah.. İyi geliyor; kaybolunca güzel, her şey.. Ellerine sağlık. a.s.
insaı alıp bir yerelere götürüyor kareler değilmi böle derten kederden uzak teşekür ederim canım

Ben de çok beğendim..Ellerinize sağlık..Fotolarda ki netlik harika gerçekten..Özellikle son eklediğiniz son foto harika bir çekim..
Tekrardan elleriniz dert görmesin:)))

bende böyle yemyeşil doğa harikası bir köyde yaşıyorum insan çok mutlu oluyor fotoğraflarında çok güzela.s.

Ben de çok beğendim..Ellerinize sağlık..Fotolarda ki netlik harika gerçekten..Özellikle son eklediğiniz son foto harika bir çekim..
Tekrardan elleriniz dert görmesin:)))

bende böyle yemyeşil doğa harikası bir köyde yaşıyorum insan çok mutlu oluyor fotoğraflarında çok güzela.s.

TEŞEKKÜRLER ZAMAN BULDUKÇA ÇEKTİĞİM RESİMLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİM

Back
X