• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kışlık koku arıyorum kızlar...

otkn

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
150
17
298
İstanbul
Kışlık koku arıyorum kızlar.Şöyle kendini belli eden bir parfüm istiyorum; ama başkalarını rahatsız edecek kadar ağır da olmasın.Kalıcı olması da önemli tabii.Yardımlarınızı bekliyorum...

escada magnetism..............

ya da dolce gabbana - light blue

Son düzenleme:
Baharatlı seviyorsan Givenchy Hot Couture önerebilirim. Çok klas bir koku bence.
Etrafımda kimse kullanmıyor. Ağır değil bana göre.

Chopard Wish tatlı koku seviyorsan güzel bir seçim olur. Biraz ağır gelir belki ama ben kullandığım zaman soran çok oluyordu ve beğeniliyordu.

yaz kış calvin klein euphoria kullanıyorum. harika bir koku.

$untitled.png daha öncede yazmıştım ama görmeyenler için yınelıyorum.Kışlık afrodızyak etkılı çok hoş tek fısı yeter bır koku var.AZZORA VISIT bu parfümü kullanın bana dua edersiniz:)

Narciso Rodriguez For Her siyah şişe ilk sıktığında çok ağır gelebilir ama sonra hafifliyor :)

Giorgio Armani Code bunu set halinde kullanırsan başarılı sonuç elde edebilirsin

son olarakta:

Paco Rabbane ULTRAVİOLET

kışlık koku denince aklıma ilk gelen Lolita Lempicka EDP 2 fıs sıktığınızda harikadır.ayrıca adına nazaran öyle jelibon gibi kokmuyor ön yargılı olmayalım.misler gibi durdukça güzelleşiyor ve ayrıca çooooooooooooooooooook çekici tabii zevk meselesi bunlar benim görüşlerim. :47:

Back