- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi 777mutluluk
Ne denir kiAyrılmadık,onun ilgisini seviyorum.Beni dinliyor.Hayatımda ilk kez bir erkek bana böyle ilgi gösteriyor.Ankarada çalışıyor şu an,o yüzden buluşamıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne denir kiAyrılmadık,onun ilgisini seviyorum.Beni dinliyor.Hayatımda ilk kez bir erkek bana böyle ilgi gösteriyor.Ankarada çalışıyor şu an,o yüzden buluşamıyoruz.
çünkü kendisini değil ilgisini seviyor gibisinizİlgili biri,ilgisini seviyorum ama tam anlamıyla sevgisini hissetmiyorum.
Mesela neden uzak mesafe ilişkisi?Ayrılmadık,onun ilgisini seviyorum.Beni dinliyor.Hayatımda ilk kez bir erkek bana böyle ilgi gösteriyor.Ankarada çalışıyor şu an,o yüzden buluşamıyoruz.
Birazda bu ilgisi nedeniyle ona bağımlı oldum galiba.İlk erkek arkadaşım bir de.Üniversitede,lisede inektim.Sadece derslerine odaklı biri olduğum için aşkı hep erteledim.Ne denir ki
Bu da olabilir tabikiÇ
çünkü kendisini değil ilgisini seviyor gibisiniz
Çünkü:Ben farklı bir yere atandım,o da boyacı.Nerede iş olursa oraya gidiyor.Mesela neden uzak mesafe ilişkisi?
Kan değerlerine baktır. B12 ve D3 düşükse melankoli yapıyor. Her gün güneş görmeye çalış. Düzenli yürüyüş yap. Sohbet edecek arkadaşların olsun. Tek başına da kahve içmekten geri kalma.:) Bisiklet güzeldir deneyebilirsin. Spora yazılabilirsin. Yeni yeni hobiler edinebilirsin el işi falan olarak. Bedenini ve zihnini yor. Odak noktan değişsin. Kendine değer ver herkesten önce. Sen kendine değer verdiğin zaman kimse seni değersizleştiremez. Ve dengin olacak insanlarla takıl. Boyacı falan diyordun uzak dur onlardan. Yüz verme oylelerine.Haklısınız
Bunu başarmaya çalışacağım.kendi kendini sevip yetmeyi ògrenmessen òmrunde hep biyle gecer.
Umursamazdan cok mitlu olursun ve insanlar zaten otomatikmen sever seni
Yani hem ilişkisel hem sosyoekonomik ve sosyokültürel olarak uygun değilsiniz. Neden bu denli farklı bir kişiye tutunuyorsunuz? Sevgi ihtiyacınız aşırı yogun ve sizi yanlış yerlere sokmuş gibi. Terapi düşündünüz mü?Çünkü:Ben farklı bir yere atandım,o da boyacı.Nerede iş olursa oraya gidiyor.
B12'im düşük,iğne vuruluyorum.Kendim için bir şeyler yapmaya çalışacağım.Kan değerlerine baktır. B12 ve D3 düşükse melankoli yapıyor. Her gün güneş görmeye çalış. Düzenli yürüyüş yap. Sohbet edecek arkadaşların olsun. Tek başına da kahve içmekten geri kalma.:) Bisiklet güzeldir deneyebilirsin. Spora yazılabilirsin. Yeni yeni hobiler edinebilirsin el işi falan olarak. Kafanı ve zihnini yor. Odak noktan değişsin. Kendine değer ver herkesten önce. Sen kendine değer verdiğin zaman kimse seni değersizleştiremez.
Sevgi açlığım olduğunun farkındayım,aşırı şekilde sarıp sarmalamalı biçimde sevilmek istiyorum.Anksiyete nedeniyle terapi alıyorum.Yani hem ilişkisel hem sosyoekonomik ve sosyokültürel olarak uygun değilsiniz. Neden bu denli farklı bir kişiye tutunuyorsunuz? Sevgi ihtiyacınız aşırı yogun ve sizi yanlış yerlere sokmuş gibi. Terapi düşündünüz mü?
Bir şeyler yapmam gerektiğinin farkindayim,sadece nereden ve nasıl başlamam gerektigini bilmiyorumNe yazayım bilemedim. Sanırım sayfalarca yazabilirim bu konuya ama yorgunum.
Benim 10 sene önceki halime benziyor. Kopuk bi aile, aynı sofraya bile oturmaktan aciz her biri ayrı dünyalarda insanlar.. Komşu evlere bakıp bakıp iç geçirip ağlamalar.
Bu düşüncelerin derin yaralar açmasını önlemek için bi şeyler yapmalısınız. Yoksa benim gibi gidip "yanlış" evlilikler yapabilirsiniz. Terapi desteği, içe dönüp kendinle bağ kurma, meditasyon vs.. Hayat sorunlu ailelerimizden ibaret değil. Dışarda koca bi dünya ve gürül gürül bi hayat var. Ben geç fark ettim. Oturup sürekli yaralarımızla bakışamayız. Ve bu dünyada yarası olmayan yok. Onunla yaşamayı öğrenmeliyiz.
Benimde düşük çıkmıştı. Halbuki düzenli beslenirim hayvansal gıda tüketirim ama 299 civarında çıktı. 3-4 ay dilaltı hapı olarak kullandım o melankolik ağlayan yapım çoook azaldı.B12'im düşük,iğne vuruluyorum.Kendim için bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Sebebi şu köy gibi yere atanmış 8 ay boşlukta ayriyeten aile ilişkileri de mükemmel değil. Asosyal bir yaşantısı var. insan ilk ilgi gördüğüne atlıyor.Yani hem ilişkisel hem sosyoekonomik ve sosyokültürel olarak uygun değilsiniz. Neden bu denli farklı bir kişiye tutunuyorsunuz? Sevgi ihtiyacınız aşırı yogun ve sizi yanlış yerlere sokmuş gibi. Terapi düşündünüz mü?
İnşallah ben de de işe yarar.Benimde düşük çıkmıştı. Halbuki düzenli beslenirim hayvansal gıda tüketirim ama 299 civarında çıktı. 3-4 ay dilaltı hapı olarak kullandım o melankolik ağlayan yapım çoook azaldı.
Biri bu forumda şey yazmıştı. Genç toy öğretmenler böyle doğuda vs köy gibi yerlere atanıyorlar ve gerçekten sevgiye ilgiliye aç oluyorlar. Tam o yalnızlıkta bir sırtlan herif onu avlıyor. Kızımız büyüyor fark ediyor ama anca fark ediyor. Dikkatli olmak lazım. Biz kadınlar bence sevgi ilgi taklidi yapamıyoruz ama erkekler çok iyi yapıyorlar bunu.Sebebi şu köy gibi yere atanmış 8 ay boşlukta ayriyeten aile ilişkileri de mükemmel değil. Asosyal bir yaşantısı var. insan ilk ilgi gördüğüne atlıyor.
Cızırtı nasılsın? Ben sana hep yazacağım ama utanıyorum valla. Daha iyisindir umarım.Ne yazayım bilemedim. Sanırım sayfalarca yazabilirim bu konuya ama yorgunum.
Benim 10 sene önceki halime benziyor. Kopuk bi aile, aynı sofraya bile oturmaktan aciz her biri ayrı dünyalarda insanlar.. Komşu evlere bakıp bakıp iç geçirip ağlamalar.
Bu düşüncelerin derin yaralar açmasını önlemek için bi şeyler yapmalısınız. Yoksa benim gibi gidip "yanlış" evlilikler yapabilirsiniz. Terapi desteği, içe dönüp kendinle bağ kurma, meditasyon vs.. Hayat sorunlu ailelerimizden ibaret değil. Dışarda koca bi dünya ve gürül gürül bi hayat var. Ben geç fark ettim. Oturup sürekli yaralarımızla bakışamayız. Ve bu dünyada yarası olmayan yok. Onunla yaşamayı öğrenmeliyiz.
O beni ailemden daha çok aradı köydeyken.Hastalandım kaç kere babam bir kere olsun aramadı beni.O aradı,ilgilendi.Mantıksal olarak baktığımda yürümeyeceğini gördüğüm bir ilişki aslında.Muhafazakar bir ailede büyümüş,şimdiden kıyafetlerime karışıyor,işi neredeyse oraya gidiyor.Bir taraftanda ailemden görmediğim ilgiyi,sevgiyi,değeri gösteriyor bana.O yüzden bırakamıyorum işte.Sebebi şu köy gibi yere atanmış 8 ay boşlukta ayriyeten aile ilişkileri de mükemmel değil. Asosyal bir yaşantısı var. insan ilk ilgi gördüğüne atlıyor.