• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel görünmek için kaburgalarını aldırmış...

Allahım kimseyi akıl sağlığından geri koymasın.benneyaptımki

Ben bu bayanin resimlerini gormustum daha once(yanlis hatirlamiyorsam)
Uzun yillar hic cikarmadan korse kullandigindan dolayi ( 26-26 yil )bu sekilde oldugu yaziyordu. Basligi okuyunca sasirdim dogrusu. Tibben buyle birseyin mumkun olacagini pek sanmiyorum

yok kızlar bu kaburga aldırma olayı değil, kaburgasız insna yaşar mı yaakaydirigubbakcemile3
bu kadın tv ye gazeteye falanda çıkmıştı, bu kadınlar yılllarca bi korse takıyolarmış, yatarken bile çıkarmıyolarmış, o yüzden böyle oluyorlarmış:hulya:

Arkadaşım başlığın yanlış olmuş.Bu fotoğraf için "dünyanın en ince belli kadını" diyecektin.Kocası da doktormuş.Rekorlar kitabına giren kadın bu.20 yıl falan korseyi hiç çıkarmamış...

bu ne beee
yok inanmadim buna kesin fake bu fotolardan belli oluyo zaten
hem kaburga alan doktormu varmis yaa, öyle sacmalikmi olur

ayyy korse olayini yeni gördüm simdi
yinede yaa cok cirkin cok sacma duruyo
fake gibi geliyo bana :tomato:

cok itici ya.. bagirsak mide ic organlar hepsi agasiga inmis akannehir kesinlikle ruh sagligi bozuk bir kadin.allah tez vakitte yolundan döndüre.

aldırmasaymıs akannehir daha iyiymiş güzellik için yapmısta bunu ee salak kadın seni o kollarının altını bi toplattıraydın ne biliyim popondan yüzüne yeni yüz yapsalardı öptügümüzde poponu öpmüş delikafadulden olsaydık bu korkunc sufatına bide o güzeller güseli belini eklemeyeydin ya !!! kısacası dam üstünde saksagan wur beline kazmayı sempatiksalakcinni olmus bence sadece kaburga yetmez sana acil beyin nakli lazım :delphin: ben bi düşün derim :uhm: ee nede olsa iç güzellikte önemlidir demi kızlar vereliniortak

Back