Güzel görünmek için kaburgalarını aldırmış...

canlı mı bu...hani biblo kızlar vardır onlar gibi diyeceğim ama onlar gibide değil...kadında kadeh gibi bi görüntü var bel ince kalça dürtlemiş yüz buruşmuş...bune ya öğğğğğğğ....midem bulandı....iç organları koruması için vermiş güzel rabbim kaburgalarımızı....onun yarattığına müdahale ede ede maymuna döndü bu insanlar....

Son düzenleme:
iğrenç bnce ya ayrıca göğüslerinden birini de aldırmış heralde ne kadar fark var ikisi arasında yada silikonu patlamıştır

Anormal olmuş yani, sadece gözüm normal bele alışık olduğu için söylemiyorum anatomik olarka çok dengesiz ve sağlıksız duruyor. Göbeğini açsa ne kadar çirkin görüneceğini tahmin edemiyorum, giyisilerle süsleyip püslemiş

Ben bu kadını hatırlıyorum sanki haberlerde çıkmıştı ama belinin inceliği kaburgalarını aldırmasından değil kemer ve korse takmaktan diye hatırlıyorum. Kaburga alınır mı ya

Bu gerçek mi ya photoshop olmasın iğrenç duruyor valla güzelleşeyim derken kum saatine benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…