İkimiz de idare edebiliyoruz dediniz yA mesela işte mesela sizin yaptığınız neler adlında bunu merak ediyorum kadın erkek ne yapıyor idare adına
Evet şimdi oldu. Hemen açıklayayım.
Eşim temiz bir adamdır genel olarak ama bazen çok alakasız bir eşyası alakasız bi yerde bulunabilir.
Mesela geçenlerde yatak odasında şifonyerin önünde kemeri duruyor. Almadım. Ellemedim hiç. Baktım 3 gün geçti kemer orda duruyor.
Dedim ki bu kemer niye burda .
Dediki çöp o atacağım onu.
Ses etmedim aldım attım. Buna cihan harbi çıkaracak binlerce kadın gösterebilirim.
Ama mesela çoraplarını ve elbiselerini hep aynı yere çıkarıp bırakır. Evi süpürüp siler. Makinede çamaşır varsa alıp asar. Bulaşık makinesini boşaltır. Balkon yıkar. Bitkilerimiz var. Onlarla ilgilenir. Cam siler.
Ben de banyo ve mutfakla ilgilenirim.
Eşim yemek var mı diye sormaz mesela. Acıktık ne söyleyelim der. Ben de derim ki gerek yok yemek yaptım.
Maddi anlamda da böyle. Onda varsa bana verir. Ben de ona veririm.
Kim ne harcamış birbirimize sormayız.
Kimse ötekinin anne babasını aramak zorunda değil.
Karşı cinsle arkadaşlık yapmak sorun değil.
Birbirimiz telefonunu karıştırmiyoruz.
Evde kapıları calmadan dan diye içeri dalmıyoruz...
Ben öğlene kadar yatıyorum genelde. Geceleri çalışıyorum. Her sabah hazır kahvaltıya kalkiyorum.
Esimin çalıştığı günler de ben ona hazırlıyorum.
Dün mutfakta 1 litrelik meyvesuyunu elinden düşürmüş. Mutfagin her yeri meyvesuyu olmuş. Birlikte temizledik. Vay efendim neden dikkat etmiyorsun demedim.
Önceki hafta ben bardak kirdim. Hemen geldi birlikte temizledik.
Geçinmek zor degil aslinda
Basit.
Yeter ki tarafların gecinmeye gönlü olsun.
Ben eşimi idare ediyor muyum ya da o beni idare ediyor mu.
. Bundan da emin değilim.
Idare edilecek kadar kötü huylarimiz yok.
Gül gibi geciniyoruz. Çünkü gecinmeye rizamiz var.
Ve en önemlisi de birbirimizi gerçekten cok seviyoruz. Birbirimizi üzmemek için elimizden geleni yapıyoruz.
Kadinlarimiz genel olarak gecinmeye gönüllüdür
Bir evlilikte sorun varsa kabahatin yüzde 80 i erkektedir.