Arkadaşlar öncelikle ortalama iki yıla yakındır tedavi görüyorum bir düşük yaptım ardindan adet düzensizliği vs düzeldi femara vs derken gebe kalamadim ardından gonal f450 verdiler iki defa ovirelle çatlatma iğnesi yaptırdım iki gün sonrası aşılamam oldu fakat tutmadi poliskrik ovel olduğumu ogrendim engel değil dedi doktor sadece yumurtam büyüyüp catlamiyor başına bu tür olay yaşayıp hangi yollardan gectiniz kendiliğinden hamilr oldunuz mu yumurtanın çatlaması için ne yapmam lazım yardim edin lutfen
Merhabalar havuc duydum bende gecen ay 4. Aşılamamı yaptırdım ovitrelle yaptıktan somra havucta yedim ama adet olup komtrole gittiğimde 3 kistim vardı yumurtalarım catlamamıs. Bende çözüm arıyorumMerhaba aynı durumdayım 4 aralıkta 3 yumurtayla aşılama oldum 19aralıkta adet oldum dün doktora gittim yumurtalar çatlamamış kist olmuş dedi. Siz ne yaptınız neden çatlamıyor bu yumurtalar Allahım ya
Bir bilsem bende de aynı sorun var sinirlerim bozuluyir artık
Merhaba aynı durumdayım 4 aralıkta 3 yumurtayla aşılama oldum 19aralıkta adet oldum dün doktora gittim yumurtalar çatlamamış kist olmuş dedi. Siz ne yaptınız neden çatlamıyor bu yumurtalar Allahım ya
Merhaba kızlar pcos olması nedeniyle yumurtalar sıkışıp çatlayamıyor adetten sonra ibrahim Saraçoğlu havuç ve incir kürünü deneyin lütfen Allahın izniyle büyütür ve çatlatır yumurtanızı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinMerhabalar havuc duydum bende gecen ay 4. Aşılamamı yaptırdım ovitrelle yaptıktan somra havucta yedim ama adet olup komtrole gittiğimde 3 kistim vardı yumurtalarım catlamamıs. Bende çözüm arıyorum
İncir fsh yükseltiyor sakıncalı olabilir demişlerdi. Ben havucu catlatma iğnesinden sonra cok yedim ama yine catlamadı bu seferde suyunu icmeyi deniycem ama çiğ mi sıkıp içsem yoksa kaynatıp mı bilmiyorumMerhaba kızlar pcos olması nedeniyle yumurtalar sıkışıp çatlayamıyor adetten sonra ibrahim Saraçoğlu havuç ve incir kürünü deneyin lütfen Allahın izniyle büyütür ve çatlatır yumurtanızı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
FSH kaç sizinİncir fsh yükseltiyor sakıncalı olabilir demişlerdi. Ben havucu catlatma iğnesinden sonra cok yedim ama yine catlamadı bu seferde suyunu icmeyi deniycem ama çiğ mi sıkıp içsem yoksa kaynatıp mı bilmiyorum
Fsh problemim yok şuan ama incirden dolayı yükselirse diye korkuyorumFSH kaç sizin
Hayır sıkıntı olmaz korkmayın bir deneyin bidahaki ay kan testi verirsiniz normal de de incir yenince tüm dengeyi bozan bişey değil ki buFsh problemim yok şuan ama incirden dolayı yükselirse diye korkuyorum
Prolaktin yükseltiyor fsh duymadım hiçFsh problemim yok şuan ama incirden dolayı yükselirse diye korkuyorum
Kaç gün ve hangi gün nasıl ne şekilde içmeniz lazomMerhaba kızlar pcos olması nedeniyle yumurtalar sıkışıp çatlayamıyor adetten sonra ibrahim Saraçoğlu havuç ve incir kürünü deneyin lütfen Allahın izniyle büyütür ve çatlatır yumurtanızı Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Adet sonrası başlayıp 4 5 gün içmeniz yumurtaların gelişmesi için yeterliKaç gün ve hangi gün nasıl ne şekilde içmeniz lazom