Güzel evlerimizdeki titiz hatunlar

Pelinceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
64
86
34
Hanımlar merhaba. Eminim herkes şu Instagram'da ki sürekli temizlik yapıp evlerini defalarca paylaşan kadınlara denk gelmisizdir. Peki sizce bu mümkün mü? Onlar gibi gösterip durmak için değil belki ama bende sürekli temiz olan bir evim olsun istiyorum. 1hafta full yapsam sonra bir yerden patlak veriyor ve en başa geri dönüyorum. Vaktimi verimli kullanmak istiyorum. Ama evim,cocuklarim, eşim ve kendim arasında muhakkak bir seçeneği elenen gerekiyor. Sizler nasıl başarıyorsunuz?

#temizlik #güzelevler #evişi

Merhaba
Şu an evim biraz dağınık tek basina yaşıyorum
Her an derli toplu olmuyor çünkü şahsen ben her detayin arkasina koşturup guzel.olsun diye cok zaman harcamiyorum. Evimde depolama.alanim az ve sehpa gibi yardimci ev esyalari olmadigi için ıvır zıvırlar kanepede duruyor.
Evinizde herseyin belli yeri varsa, depolama alaniniz mevcutsa, herşeyi yerine koyunca zaten toplanır. Ama her an aman evim temiz olsun takintisinda olamam, hayatta vakit ayiracak cok daha önemli seyler oldugunu düşünüyorum.
Baska önerileri de takip edecegim , sadece kendinize yüklenmeyin demek icin geldim

Öyle kadınlar tanıyorum hergittiğinde ev parlıyor maalesef a

İnstagram da birçok insan takipçi, ürün reklam, ürün satış vs. sosyal medya kazancı elde etmek için öyle bir çaba içerisinde. Evimizde akan kokan yok çok şükür. Topluyoruz dağıtıyoruz süpür sil o kadar yani. Vitrin değil ki hiç dağılmasın kirlenmesin.

Öyle kadınlar tanıyorum hergittiğinde ev parlıyor maalesef a
Benim alt komsum da öyle cok titizdir 3 çocukla maşallah diyorum ama ev hanımı kendince bir düzen tutturmus bi de ev kendisinin olduğu icin dolaplari kendine göre yaptırmış dekore etmiş benim mutfak dolaplari onunki kadar genis degil mesela.
Ama kadin cidden titiz

Tabi onunda etkisi var çevremdeki titiz insanların çoğu ev sahibi ve evi sevmek çok önemli mesela benim bi ara oturduğum ev iki katlıydı ev çok küçük temiz bi evde ama ben o eve çok güzel geniş bi evden geldim ve geldiğimde eşim işden çıktığı için geldim yeni hamileydim herşey kokuyordu ve mecburi bi işde çalışıyordum, üst kat komşu da kaynanasıyla kaç yıl oturmuş kavga dönüşle geldi ona o ev kurtuluş gibi geldi ve evini çok seviyordu bende nefret ediyordum bi gün bile zevkle iş yapmadım nefret ede ede iş yaptım çoğu zamanda yapmıyordum çünkü çok mutsuzdum,yani insanın evi kafası gibidir bence

benim ev mi...

temiz titiz düzenli kadinlara acayip imreniyorum.
çalışan olunca her işe koşmak hayli zor.
inanilmaz yoruluyorum!!

Ben basaramiyorum ve başarmayı da denemiyorum. 7 buçuk aylık bi oğlum var yani bu uykusuzluk anlamına da geliyo aynı zamanda. Temizlik benim için ertelenebilecek birşey

Tabii evi sevmek de önemli
Mesela ben simdiki evimi cok seviyorum bundan öncekinde kolilerim bir odada duruyordu minimum duzeyde esya ile idare ediyordum
Simdiki evimde de ev sahibi ile ufak bir sorunumuz var kombi bozuk yaptirmiyor bana da izin vermiyor yaptirirsan kiradan dusemezsin diye. O yuzden ben de saldim yeniden taşınmak istemiyorum ama bir yandan da tetikteyim. O isi cozersek ben bu eve daha huzurlu bir sekilde yerleşirim ki gercekten seviyorum kutu gibi :)
Yani sonuç olarak evi de sevmek gerekiyor haklısın

Çok pahalı değilse kendiniz yaptırın sonuçta siz otueacaksınız gittiğiniz yerde daha farklı problemler çıkanilir

Çok pahalı değilse kendiniz yaptırın sonuçta siz otueacaksınız gittiğiniz yerde daha farklı problemler çıkanilir
Pahali olmaz mi kombiyi yaptırmak en az 1000-1500₺
Haftada bir basinc düşüyor ve düğmesi asiri sert, erkek gücü gerekiyor ev sahibi basta kombiyi değiştiririm.dedi simdi masrafli.is diyor

Pahali olmaz mi kombiyi yaptırmak en az 1000-1500₺
Haftada bir basinc düşüyor ve düğmesi asiri sert, erkek gücü gerekiyor ev sahibi basta kombiyi değiştiririm.dedi simdi masrafli.is diyor
Çok pahalıymış gerçekten, aslında kapı kilidi gibi kombinide gittiğin eve götürüp takacaksın ne güzel olur

Merhaba hanımlar bende titiz bir bayan olarak yazmak istedim. 2 çocuğum var onların odaları oyuncakları vs dahi derli topludur . Dağınıklıği hiç sevmiyorum. Hernakssm mutlaka salonumu mutfağımi toplamadan asla yatmam . Gerekirse uykumdan feda ederim ama asla işimi yapmadan bitirmeden yatmam . Oturup TC izlediğim hiç yoktur. Hareketli bir yapım var asla erinmem bu huyumu ben çok seviyorum am bazende eleştirdiğimde oluyor. Eşim benim aksine rahat üşengeç hatta dağınık pis de diyebilirim. Bu nedenle eforumu siz dusunun. 10 yıllık evliyiz hala o bana ben ona bu konuda alisamadik. Çok sosyal değilim yani gezmeyi eğlenmeyi bende isterim ama herşey maddiyat de çocuklarda ufak olunca tüm gün evde durman kacinilmaz oluyor göz görünce de pis dağınık vs için hiç rahat edemiyor..ben hiçbir ev işimi ertelemeden yaptığım için evim her daim temiz düzenli kısacası . Ama dağınık olana da kusurla bakan biri değilim kibirlenmem. Benim karşı komsum benim tam tersim asla temiz titiz değil ama insan olarak seviyorum evine gider kahvakti da yaparım çayını da içerim.

Ne güzel tebrik ederim. Düzeni oturttugumda bende sizin gibi tam gaz devam edebiliyorum. Ancak bu sefer çocuklarım ile yeterli vakit geçirmediği mi düşünüyorum. Büyüyorlar bu yasa birdaha gelemeyecekler çokta takılmayın ev işine deyip onlara odaklaniyorum bu sefer evde ipin ucu kaçıyor sonra zor toparliyorum. Ben aynı anda hem evim temiz olsun hem hergun şıkır şıkır olayım hemde çocuklarımla kaliteli vakit geçireyim istiyorum ama hepsi aynı anda ağır geliyor. Kendimi serum yerken bulduğum çok oldu

Hoşgeldiniz. Çokta güzel birşey demek için gelmişsiniz. Keşke yapabilsem. Herşey mükemmel olsun isterken hicbirsey yapamıyor olduğumu gormek beni yaşlandırıyor hissediyorum

O kadar haklısınız ki. Bu Instagram insana kendini kötü hissettirmekten başka birşeye yaramiyor

O kadar haklısınız ki. Bu Instagram insana kendini kötü hissettirmekten başka birşeye yaramiyor
Inanın sosyal medya bir büyü...
Hayat her an mükemmel degil
Benim komsum da cok titizdir gecenlerde bir sey için yardima geldi, hemen "evine temizlikci al senin icin dekorasyonu da yapsın " dedi. O her an eli evin ustundedir cok titiz ve duzenlidir. Ama baska ugrasi yok, 4 yasinda oglu var onunla.ilgilenir, komsularla toplasir.cay kahve sohbet modu, o kadar...
Ama ben sadece ev isine kafa yoramam; kitap da okurum, el isi yaparım. Ne bileyim bulasigi 1 saat sonra da yikarim diyip dizimi de izlerim.sonra islere vakit ayiririm. Ben mutluyken o yaptigim temizlik de keyifli olur. O yuzden kendinizi yormayin. Siz kendinizi mutlu etmeye bakın.
Yukarida da alintilamissiniz da bu mesaji gorunce yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…