güzel evim

Masallah cok cok güzel..
Allah isteyen herkese nasip etsin inş..
Benim evim var ama en büyük hayalim, tek hayalim hatta sitede güzel bir ev sahibi olmak..
Allah kısmet eder inş, tabi eşim ve gzel kızımla, huzurla:emir_bebek:

canım oncelıkle hayırlı olsun hep guzel gunler gecır ınsallah yenı evınde

bırsey soracaktım dıkkatımı cektı de burası toki kiptaş kayabası konutlarımı cok benzettım
ev bakıyoruzda bızde eger oraysa bırkac sey soracaktım

evin tek kelimeyle harika canım ben kiradayım ve rabbim nasip ederse böyle siteden ev almak en büyük hayalim hayırlısıysa inş olur..güle güle oturun özellikle mutfak çok güzel o manzarada evde canın hiç sıkılmaz:16:..bizede ev sahibi olabilmek için dua edin:97:...kem küm edip beğenmeyenlere hiç inanma kıskançlık herşeyi söyletir insana...

arkadasa pek katilmadim,nihayetinde olumlu ve olumsuz elestiriler olabilir..Olumsuz elestri yapanlar kiskanc durumuna sokulmus pek hos olmamis...

Evine gelince cnm allah huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin evine bayildim cok guzel masallah..Banyo,tuvalet ozellikle hosuma gitti..Oglusunun odasi da cok guzel gercekten..Site de cok hos..

allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. insanın kendi evi olması çok önemli. darısı başıma inşallah

evinizin çevresi ve içi çok güzel eminim insanın kendi evi gibisi yoktur allahım herkese nasip etsin sizede yeni evinizde mutluluklar güle güle oturun:)

sevcancığım nasılsın oğlusun nasıl,evini çok beğendim çok güzelmiş gerçekten güle güle otur ağız tadıyla inş.

Back
X