güzel evim

:nazar:Rabbim nazardan saklasın arkadasım.eviniz içide güzel ama manzarada cok cok güzel.havuzada bayıldım yaz gunlerine birebirdiiriparkda yakın site içinde olması sizin için ne guzel ayrıntıdır.mutfagınızda manzaralı ıse ahah ne güzel yemekler yapılır:82:antre halınızda cok guzelmiş.
Rabbim herkese sıcacık yuva nasip etsin inşaallah

evin çok güzelmiş site içinde oluşu da güzel. salon dekorayonunu dağınık buldum koltukların dizilişi, masanın koltuk arkasına dayanmış olması mesela. daha derli toplu yerleştirirsen daha hoş olacak bence.

oğlunun odasını çok beğendim. sade ve göz yormuyor. çekmece kulplarıyla tüldeki mavi daire deseni birbirini tamamlamış..

banyonda çok güzel. çamaşır makinanın kapalı bir dolapta olması çok iyi olmuş. dolapların rengi de güzelmiş. sabunluğumuz diş fırçalığımız aynı buarada. ben de çok beğenerek almıştım.

koridor halıların da güzel. güle güle oturun.. eviniz mutluluğunuzla neşenizle eskisin..........

Allah hepinizden razı olsun
Allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
Ben 7 yıllık evliyim, 7 yıldır kiradaydım, bu sene Ocak ayında taşındık kendi evimize
İnsanın kendine ait bir evde oturması çok güzel, duvarlara rahat rahat bişeyler takması çok güzelmiş

ben ev göremedimm sitemi sizin acebaa yada pencereyemii ev diye nitelendiriyosunuzz keşke evinizin içini çekseydiniz daha samimi bir görsel olursu :):66::64::63::27::61::76:

hımmm gerçekten güzelmiş cnm daha öncekilere baktıgımızdaa ein dışı görünüyorduu şimdi oldu işte 10 numaraa evin allah huzurlu ve mutlu oturmayı nasip etsinn olmayanlara allah daha iyisini versinn....evinde mutluluklar cnmm :52::61:

canım,
evin güzel ve ferah... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...mutfak ve banyona bayıldım , salonun da güzel ama eşyaların yerleşimini biraz daha değişik yapabilir miydiniz? orta ve pencere önü boş (ki o bahçeye doğru bakıp kahve içmek fana olmazdı :81: ) masa ve etrafı sıkışık gibi geldi. ama evde küçük çocuk var o yüzden ortaya bir şey koyamıyorum diyorsanız o başka onu da anlarım :))
tekrar diyorum güle güle oturun....

ewiniz guzelmis ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN...AMIN :nazar:

birde ben ilk sayfada yaptigim yorumu kimseyi kirmak yada dalga gecmek icin yazmadim sadece espiri olsun diye yazdim lutfen yanlis anlasilmasin...:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
evin tek kelimeyle harika canım ben kiradayım ve rabbim nasip ederse böyle siteden ev almak en büyük hayalim hayırlısıysa inş olur..güle güle oturun özellikle mutfak çok güzel o manzarada evde canın hiç sıkılmaz:16:..bizede ev sahibi olabilmek için dua edin:97:...kem küm edip beğenmeyenlere hiç inanma kıskançlık herşeyi söyletir insana...

Çok güzel çook ferah bir evin var Allah nazarlardan korusun :nazar: istanbuldamı canım bu site çok ferah bir siteye benziyor binalar sıkışık değil çok güzel çok beğendim.

evin tek kelimeyle harika canım ben kiradayım ve rabbim nasip ederse böyle siteden ev almak en büyük hayalim hayırlısıysa inş olur..güle güle oturun özellikle mutfak çok güzel o manzarada evde canın hiç sıkılmaz:16:..bizede ev sahibi olabilmek için dua edin:97:...kem küm edip beğenmeyenlere hiç inanma kıskançlık herşeyi söyletir insana...

arkadaşıma çookk katılıyorum ve dediği gibi bizede dua edin, hayalimdeki ferah evlerden birtanesi çok guzel rabbim size nasip etmiş inşallah bizim gibi kirada oturup ev saahibi olmayı bekleyenlerinde duaları kabul olurda bizde ev sahibi oluruz güle güle oturun huzurlu mutlu saglıklı olun inşallah
bizim içinde neolur dua edin bende kendi evimin sahibi olmak istiyoruuumm hemde çookkistiyorumm:(((
buarada nere burası??

Allah hepinizden razı olsun
Allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
Ben 7 yıllık evliyim, 7 yıldır kiradaydım, bu sene Ocak ayında taşındık kendi evimize
İnsanın kendine ait bir evde oturması çok güzel, duvarlara rahat rahat bişeyler takması çok güzelmiş

evine bayıldım çok uyum lu güle güle ağız tadiyla oturun ..

Bence evin çok güzel en önemlisi sıcacık bir ev allah mutluluğunu daim etsin canım:66:

Back
X