Güzel evim..Mutlu evim...Huzurlu evim...

canim evin cok güzel koltuklarin benim favori rengimkaydirigubbakcemile5
allah saglikla huzurla mutlulukla oturmayi nasip etsin insaallah bu güzel yuvanda:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

kız denefçiğim evinin bazı yerlerini çekmemişsin neyse sana geldiğimde görürüm kısmetse

mutlulukla oturun inşallh.
mutfak harika görünüyordu, çok beğendim.
salondaki ip perdelerde çok hoş olmuş.

denef perdeni yakından çekip koyarmısın
bu arada haydeç in ellerine sağlık

denefin perdesi bende mutfağıma yapmıştım

cimg2010er8.jpg

cimg2008pn4.jpg

canım hemşom denefimin ev resimleri varmış ve benim haberim yok....delikafadulden
canım Rabbim huzurla ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inş....:nazar:
evin çok ferah tertemiz...benim hemşomdanda bu beklenir....inş yeni evinde ulaşmak istediklerine Rabbim seni ulaştırsın..:Saruboceq:.dileklerin gerçek olsun inş canım...:emir_bebek:

mutfağınızı özellikle çok beğendim; hem köşeli hem çok dolaplı. eksiklerinizi de içinize sine sine tamamlarsınız inşallah. allah kolaylık versin, güle güle oturun

Onca zorlama, abartili, birbirinden alakasiz modern ve ultra klasigin bulustugu bu eve baktiktan sonra senin evine bakinca oyle icim acildi ki anlatamam:) Ne guzel sade keyfince dosemissin canim. Allah agizinizin tadini bozmasin, gule gule oturun Insallah.

ay bana biraz nostaljik geldi yaa bayıldımm valla...
rabbim bol huzur bereket mutluluk versin inşallah

ablacımm:1hug:evinde senin gibi sıcacık,doğalboshayallersmileallah mutluluğu eksik etmesin yuvandana.s.

Back
X