Güzel evim..Mutlu evim...Huzurlu evim...

ne güzel tanımlamışsınız "güzel evim ,mutlu evim ,huzurlu evim " diye Allah nazardan koruusn..Mutfağınız çok çok güzel ..maşallah

denef perdeni yakından çekip koyarmısın
bu arada haydeç in ellerine sağlık

Canım eşya her zaman alınabilir. Kolay taksitlerle hertürlü eşyanı alabilirsin ama ev sahibi olmak gerçekten zor bu zamanda en iyisini yapmışsın bence öncelikle evini almakla. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yeni evinde sana ve ailene mutluluklar dilerim.

evin çok güzel olmuş, güle güle otur canım benım..Artık yeni eve yeni bebek ister....:emir_bebek: Salondaki halı benım salondaki halının aynısı, ayrıca haydeç ablanın ellerine sağlık tüller çok hoş olmuş.hihoyyyt..diğer odalar nerdee......:1hug:

Allah iyi günlerde oturmanızı nasip etsin... Önemli olan kendi evinin olması eksiklerine takılma onlar zamanla olur.. Ayrıca sıcacık sobanın başında huzurla oturmanın keyfini çıkar...bak hem çayda demlemişsin koy bir bardak içiver ohhhh mis gibi

allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin
evet tülün çok hoşuma gitti ben de yapmayı düşünüyorum

ömür boyu huzurla mutlu oturun inşallah
mutfağın çok güzelmiş a.s.

çokk sıcak bi yuvan var canımm allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallahhh...,
tertemiizz eviinn maşallahh...

Önemli olan huzurlu olduğun yerde olman değil mi,mutluluğunuz daim olsun.
Halılarımız aynı senle:) Tek sorunu yıkanmaması.Sil sil canım çıkıyo.

Hayırlı ve mutlu günlerde oturun inşallah..
Çok cici eviniz..

tüllerin gerçekten çok güzel olmus eline sağlık yapanın mutfük dolaplarınıda çok beğendim

oyyy benim canımında evinin resimleri varmış hiç görmemiştim ben yaa..çok güzel pırıl pırıl,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..haydeç ablamında ellerine sağlık valla perdelerede ayrı bi bayıldım ..

Back
X