• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel evim..Mutlu evim...Huzurlu evim...

çok tesekkürler arkadaşlar.güzel yorumlarınız için.ALLAH razı olsun hepinizden..evimede beklerim .evimin bide çok güzel bahçesi var.yavaş yavaş onu düzenlemeye başlıyorum.agaçlar dikmeye başladım...evimi çok seviyorum.en çok da huzurlu oldugum içinnn mutluyum evimde.

çok güzel güle güle oturun

sıcacık bi ev özellikle mutfak çok hoşmuş,evinizden huzur eksik olmasn cnm...

ilk resmdeki perdelerine bayıldım cok hoş. mutfağın cok güzel. şirin bi evin var .Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

sağlıkla huzurla oturtun cokk gusel bı ewın warr canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin

güle güle otur cnmm ayrıca çok düzenlı evınn:nazar::nazar:

güle güle oturun gayt güsel bi eviniz var.. Allah bizlerede nasip etsin innşş...:1:

çok teşekkür ederim arkadaşlar .ALLAH herkesi kiracılıktan kurtarsın ....

ayy sobayı görünce içim ısındı..çok şirin olmuş eviniz .özellikle garip gelecek belki ama yer döşemesiyle iç kapılara bayıldım eve dahada sıcaklık veriyor.eviniz olmuş kendinize ait ne güzel huzurlu günleriniz olsun bu evde..

Mutfak dolapların çok hoş duruyo canımmm

Evinizde çok sıcak renkler kullanmışsınız.. Güle güle oturun inş..

salondaki halıdan aynısı ablamda ve arkadasımda var gerçekten çok güzel bir halı mutfagınızda çook güzel güle güle oturun............

Back
X