- 7 Mayıs 2007
- 5.329
- 5
- 40
tulinyyy hiteroskopi olacakmışın canımm..inşş iyi sonuçlar çıkar.bence hiç korkma gerçi ben hiç olmadımm ama sen kedileri dize getirmiş kadınsın korkmann canımmm kaydirigubbakcemile3
canım ben değilim.. özlem olucak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tulinyyy hiteroskopi olacakmışın canımm..inşş iyi sonuçlar çıkar.bence hiç korkma gerçi ben hiç olmadımm ama sen kedileri dize getirmiş kadınsın korkmann canımmm kaydirigubbakcemile3
canım ben değilim.. özlem olucak..
yatmaklada olmuyo canim ya..daha iyiyim sanki simdi..geldim sen gitmissin bile,bi dakka yerinde dursan sasarim zatenyerimsenibenevet pinkim zambakla başladık devamı geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nesrin ergenekon falan karıştırma anacım alırlar beni gözaltına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cücüm geçmiş olsun.. sen dinlen bi güzel.. sonra yine gel.. Şeniz
geçmiş olsun canımmm ..inşşş hayra alamettir bütün bunlarrr delikafaduldendelikafadulden
evet canım yarın histereskopi olucam .sabahtan yatış yapıcam sonra nesrin beni taburcu edicek :1hug:
hsg çekildiysen bu daha kolay olur sanırım
siz nesrinle görüşüyorsunuz dimi ne güzel
Allah bozmasınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bu tecrübe puanı nasıl bişi kim kime veriyo nasıl veriliyo kendiliğindenmi oluyo
canım mesajların sağ üst köşesinde terazi şekli var. Sayfa numarasının yanında. Her msj ın üstünde yer alıyor. değerlendirmek istediğin msj lara buradan tıklayıp puan veriyorsun. Herkes verebilir bunu.
canım sağol yaptım oldu galiba tek bir puanmı oluyo her oylamada benim denediklerimde yani oy verdiklerimde 1 puan arttı